Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek ona26

chcialabym napisac ale czy wypada??

Polecane posty

Gość aniolek ona26

poznalam na wakacjach fajnego faceta. Dodam ze nie jestem nastolatka:P odnalazlam jego profil na naszej klasie, zaprosilam go do grona znajomych i zastanawiam sie czy wypada wyslac mu taka niezobowiazujaca wiadomosc. nie ukrywam ze chcialabym podtrzymac te znajomosc a poza Nasza Klasa nie mamy ze soba kontaktu. Jak myslice wypada napisac do niego??

haslo tegorocznego lata dla mnie i moich znajoych - kiedy jak nie teraz? :D wiec? pisac, pisac, przeciez to nic nie szkodzi a moze tylko pomoc ;)

Gość aniolek ona26
kur... a jak pomysli ze sie narzucam:( choc z drugiej strony wiem ze moge stracic szanse:(

Gość kwiatek na drzewie
na pewno wypada, potem bedziesz zalowac ze nie napisalas:P

Gość aniolek ona26
to napisze jakas krotka wiadomosc tak dla przypomnienia:Dzeby nie zapomnial :)

aniolek ale czym Ty sie przejmujesz? jesli tak pomysli (po 1 wiadomosci!) to jaka by miala wyjsc z tego znajomosc? zadna, wiec po co sie ludzic?

Gość _hello
Masz rację, lepiej żeby sie nie dowiedział, że jesteś zainteresowana.... Chyba, ze liczysz na jakieś jego oświecenie, że sie domyśli sam.... Jak nie powiesz nie będzie wiedział, jak powiesz będzie miał dwie możliwości - albo pozytywnie rozpatrzyć twoją prośbe albo negatywnie... Po prostu licz się z tym, że moze odmówic innych kontaktów i mów mów co czujesz i co chcesz bo mało ludzi jest domyslnych.....

Gość aniolek ona26
ok napisze tylko jak zaczac:( nic mi do glowy nie przychodzi:( mam nadzieje ze odpisze ...taka cicha nadzieje

jak zaczac? tak jakbys pisala do swojego dobrego kolegi ;) z optymizmem ;) krotko, zwiezle ;) ale co ja Ci bede pisala, sama dobrze wiesz

Gość aniolek ona26
to nie takie proste hehehehe chyba potrzebuje rady:)