Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chińska porcelana

Dromin brał ktoś na cerę?

Polecane posty

Gość chińska porcelana

czy komus pomogły drożdże w tabletkach dromin? po jaki czasie zauważyłyście poprawe?

Gość chińska porcelana
i pomogło Ci?

brałam to chyba z rok temu -przez okres 3 miesiecy. Trzeba byc konsekwentnym i pilnowac sie w regularnym zazywaniu tabletek -z tego co pamietam bierze sie tabletki 3 razy dziennie (od 6 do 12 sztuk) ja brałam 12. Efekty były widoczne ale po jakims czasie. Zauwazylam znaczna poprawe wlosow ktore staly sie silne i przestały wypadac. Podobnie było z paznokciami -nie łamały sie i były zdrowe. Co do cery to nie pamietam jak to było z nia ;) ale tez pewnie poprawiła sie. Ja zdecydowałam sie na te tabletki bo chciałam poprawic stan włosow , cery i paznokci. Smak pitnych drozdzy jest okropny a pozatym jest wiele roznych teorii ;jakie drozdze powinno sie pic' Dlatego zdecydowalam sie na dromin. Niedlugo tez sie na nie zdecyduje bo widze ze nie najlepiej z kondycja wlosow cery i paznokci;)

pomogło ! tylko musisz pamietac , ze na efekty czeka sie jakis czas-pare tygodni. Nie to , że połykasz tabletki pare dni i od razu masz super cere;) ja na poczatku połykałam 12 tabletek a pozniej zmniejszylam dawke chyba do 6 -ale pamietam, ze cos kolo 3 miesiecy to polykalam.-tak jak tam na ulotce pisze-cos kolo 3 miesiecy;) -albo mniej -juz zapomnialam;)