Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnio się zastanawiam

Ile wydajecie na bielizne? jakie marki wybieracie?

Polecane posty

Ile wydaję - nie wiem, nie liczę, raz jest to 20 zł na dwa miesiące, a raz 200 na miesiąc, różnie. Bieliznę kupuję w zwykłym atlantiku czy H&M, bo lubię, oraz w Szame - świetna jakość i ładne wzory. Triumpha nie lubię. Chociaż był czas że w czasach biedy studenckiej kupowałam stringi na bazarze za 5 zł, i były fajniejsze i trwalsze niż majty z Szame:-D

Gość ja wybieram markę
made in china :D Ale potrafię sporo wydać na sporo bielizny, zależy kiedy. Na wiosne często robię przegląd szuflady i wtedy wiele rzeczy wyrzucam bo są znoszone i kupuje nowe, a wtedy koło 100 wydam spokojnie. Rzeczy te nie są jakiejś super jakości i zdarzają się zarówno buble które po pierwszym praniu ida do kosza, ale najczęściej w bieliźnie tej chodzę spokojnie koło roku, a wyrzucam bo mi się nudzi i chce coś nowego ;) Przynajmniej nie żal mi jej wymienić

słuchajcie? a co sadzicie o tym, że taki biustonosz z bazarku (tak to okresle) deformuje piersi? STAC Was na markowe biustonosze?

Gość ja kupuje na bazarach
bo bielizna często mi się nudzi i nie szkoda wyrzucić mi majtek za 5 zł :-p Kiedyś kupiłam firmowe, dużo droższe i nie widziałam różnicy w jakości jak te tanie ;-)

noooo ja niestety z racji pokaźnego biustu nie mogę sobie pozwolić na chińszczyznę. triumph się popsuł bo zaczęli szyć w polsce niestety. fellina, ze strony avocado - chociaż ceny kosmiczne to trudno.

Gość errrtre
ja też różnie ostatnio kupiłam stanik z Triumpha za 150zl, czasem kupuję na targu coś mam kilka par fig które kosztowały ponad 50zl, ale je ubieram na specjalne okazje, a tak codziennie to noszę atlantiki

ja kupuje na rynku bileizne wydaje duzo kasy bo systematycznie wymieniam ją

Gość JA NIESTETY NIE MAM KASY
na drogą bielizne wiec kupuje na bazarach. staniki ok.12 zł, majtki od 3zł - najwiecej 7. Systematycznie wyrzucam te znoszone i dokupuję nowe;)

ja kupuje przewaznie w new joker przeceniona bielizne zazwyczaj sa to stringi warto wydac na nie wiecej bo wtedy dluzej je ponosza a te chinskie z bazarku po paru praniach mi sie pruja

No a jak biust wyglada w takim porzadnie uszytym ? jak z trwałoscia??? :) wiecie ja ostatnio ogladam takie markowe, ale szkoda mi 100zl na taki? a jakie marki jeszcze byscie polecily?

ja nie wiem co wy robicie z ta bielizna ze po paru praniach jest do wyrzucenia :P

Victoria secret,stringi około 8 dolarów i biustonosze około 40 dolarów :)

Gość trelcia
ja polecam atlantica lub key, naprawde dlugo sa ok a cena taka w normie,nawet stroj kapielowy mam z atlantica i jest git

Różnie, jak kupuję w normalnej cenie to ok. 120 zł za stanik (30 funtów) plus przesyłka. Ale to rzadko, bo poluję na promocje czy okazje na ebayu i średnio wychodzi mi 80-100 zł z przesyłką :) Polecane marki? Brytyjskie (Fantasie, Panache, Freya,) polskie Avocado i Melissa, bo oferują pełną rozmiarówkę i dobrą jakość. :) Ostatnio sie zastanawiam: biust w dobrze uszytym i dobrze dobranym biustonoszu wygląda tak: http://tiny.pl/4fd8 - reszta przykładów tu: http://tiny.pl/5rr8 ;)

Biustonosze h&m 50 zł są naprawdę w porządku. Atlantic - bardzo fajne, ceny przeróżne też ok 50. 2 razy kupiłam biustonosze na targu i 2 razy wyrzuciłam - jeden biały zżółkł bardzo szybko, drugi czarny farbował każdą bluzkę. Majtki ostatnio w esotiqu kupiłam 2 pary za 17 zł, są bardzo fajne. Na targu takie za 5 zł fajnie się noszą i to nawet już dość długo, ale nie wyglądają rewelacyjnie, jakoś się zmechaciły.

Gość smootaseq
Staniki polecam z H&M - cena umiarkowana a naprawdę fajna jakość, inaczej biust się układa niż w takiach tanich. Mój ulubiony jednak to z LaSenza, cena ok, bo z przeceny :) majtaski to altantic, lama albo key - z tym że ja nie lubię sztucznych włókien, więc wybieram bawełny 95% plus 5% elastan i jest ok :) co do bielizny z bazarku, to się na własnej skórze przekonałam, że nie warto. No chyba że ktoś często wymienia. Bo staniki się deformują a figi czy stringi prują, tracą kolor lub farbują. Nie wydaję dużo na bieliznę, ale nawet stanik za ok 60 zł z H&M właśnie jest trwały i fajny w noszeniu. Są też polskie firmy, o nieznanych markach, które maja dobre produkty. Wystarczy zapytać w sklepie bieliźnianym.

gripex max, w Poznaniu, Warszawie, Krakowie, Zielonej Górze są dobre sklepy stacjonarne z pełną rozmiarowką (obwody od 60 i miseczki do K) i fachową obsługą. Jeśli do tych miast masz daleko, to przecież bez problemu możesz zrobić zakupy w polskich czy brytyjskich sklepach internetowych :)

Gość ostatnio sie zastanawiam
Wlasnie wiem,ze w dobrym biustonoszu biust wyglada meeeega lepiej, ale troche duzo nie ktore kosztuja, a kupuje ktos w internecie?

90% dziewczyn na Lobby Biuściastych i na Lobby Małobiuściastych kupuje w necie :) A co do ceny: lepiej mieć 2 staniki dobrze dopasowane niż 5 tańszych w złym rozmiarze ;)

Gość ostatnio sie zastanawiam
jakie strony warto przegladnac???

Gość dobra duszyczka-
majtki z Wolbaru, biustonosze różnie, Ostatnio Forex

Gość dobra duszyczka-
Malinez też