Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalifornia

Duża pupa! - ratujcie

Polecane posty

Gość kalifornia

Witam mam problem penie jak kazdy z nas ale mój jest fatalny mam 172cm wzrostu i waże 66 kg to wszytsko moje nogi i duża du*a :( zwracam sie z prośbą do Was czy znacie jakies skuteczne ale takie naprawde skuteczne CWICZENIA jak sie tego tłuszczu pozbyć :( nosze rozmiar 40- 42 to jest bardzo duzo a mam dopiero 18 lat próbowałam wszystkiego ale był to tylko powrót jojo sama dieta nie wystarczy a ćwiczenia jakie sama uz zaczełam wymyslać nie pomogły :( błagam jeśli ktos zna cos skutecznego na to pomóżcie. dodam dokładnie że u mnie tego tłuszczu nie widac nie dosłownie bo cały dół mam strasznie ubity nie takie wiszące ale ubite nie wiem jak to dokładnie nazwać ale myśle że wiecie o co chodzi. z góry dzieki i sorki za błedy

to nie zawsze zależy od ilości jedzenia -.- Może poszukać ćwiczeń na www.wdziek.info Są tam ćwiczenia na nogi i pośladki.. ;) [A przyznam, że ja jednak wolałabym mieć ciut większą pupe :D]

Gość mam tak samo.....
mam dupe jak szalupe, 98 cm w biodrach, 57 w udzie (o zgrozo) 37cm w łydce, waze 62kg (172cm wzrostu), zebra mi wystaja i mam 66cm w talii i jak cwicze albo mniej jem to chudne tylko z cycek i ogolnie gornych partii ciala. taka budowa.. shit happens. Teraz chcialabym schudnac ze 3 kg bo przez ostatnie 4 miechy nabralam ze 2-3 kg bo bralam yasminelle, po ktorym zostala mi jeszcze wieksza dupa niz wczensniej, grubsze uda (mialam 55cm), masa celulitu i ZYLAki. nie bierzcie tego gowna. A do tego jak biegam i probuje wysmulkic nogi to tylko miesni nabieram i taka robota;/ pozdrawiam wszystkie "gruszki" ;) a i mam 23 lata;p pewnie kiedys po ciazy bede miala jeszcze szersze biodra a co za tym idzie wieksza DUPE;P