Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gusiaaaaa

a jednak jest mozliwe bo ja schudlam 7kg w miesiac

Polecane posty

Gość zmarszczki to
on juz ma - na mozgu:D bujaj sie obserwator zazem z ta twoja wiedza:D:D:D

Gość ehfhdxds
niezależny obserwator sam ku_rwa wypierdalaj stąd!!!!!!!!

Gość Gusiaaaaa
jakiemus szczeniakowi sie nudzi to porbuje wkurzyc ludzi ... pfff myslisz ze Ci sie udaje? ja to olewam, nara

Gość wara wiara
ja kiedys pilam baaaaaaaaaardzo duzo wody i chudlam szybko na sniadanie 2 kanapki albo jakis serek z 2 kromkami chleba, potem woda, potem obiad (co tam chcialam) i woda czasem nawet na sniadanie jadlam ciastka, np takie opakowanie 150 gr :) i dalej chudlam :) wana jest dobra przemiana materii, wtedy podkrecilam ja troche a teraz sie zapucilam, sram raz na tydzien i schudnac ciezko :/ ach no i duzoi szybko chodzilam, zadnych cwiczen potaram sie wrocic do tamtego sposobu, tyle ze teaz mam o wiele wiecej do zrzucenia :/

Gość kokosy rozdaję
niezalezny obserwator-------> daj na maila ten sposob, co zes schudl 7 kg calkiem przypadkiem ;) kokosowapalma@o2.pl proszę.....

Gość do obserwatora
jaki to sposob ?

Ze względu na duże zainteresowanie, poniżej zamieszczam opis tej diety. Jest to połączenie diety niskowęglowodanowej z dietą termogeniczną (spalany tłuszcz zamienia się w energię cieplną). Nie jest to dieta dla każdego - sam jej nie mogę stosować z powodu skłonności do nadciśnienia, żołądkowcy też mogą o niej zapomnieć (kawa na czczo...). Wegetarianie mogą zastąpić mięso przez tofu, ale muszą dołożyć L-karnitynę oraz cholinę + inozytol (typowy Fat Burner), zresztą te 3 spalacze tłuszczu może brać każdy, pragnący zrzucać wagę. Jeśli wykonuje się ćwiczenia fizyczne, obiad trzeba zjeść po treningu, żeby nastąpiła faza regeneracji, ale co najmniej po godzinie od zakończenia ( w tym czasie jeszcze spalany jest tłuszcz). Na to, co autorzy podają w uwagach, trzeba patrzeć z przymrużeniem oka. W praktyce dieta ta umożliwia zrzucenie 4-5 kg wagi w ciągu 2 tygodni (20 kg jest nierealne), ale żeby waga nie wróciła, trzeba kontynuować dietę niskowęglowodanową, a co najmniej pozbawioną cukru i białej mąki. Nie warto się też sugerować tekstami typu \'tylko 13 dni...\', \'po 6 m-cach...\' Francuskie śniadanie np. to tradycyjnie kawa i 1 rogalik, a Francuzki to najszczuplejsze kobiety w Europie. DIETA OPRACOWANA PRZEZ RZĄDOWY SZPITAL W KOPENHADZE DZIEŃ 1+8 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy Lunch : 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, 1 pomidor Obiad : 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną (filet lub schab) DZIEŃ 2+9 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc Obiad: 1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3+10 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: gotowany szpinak, 1 pomidor, 1 świeży owoc Obiad: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4+11 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 jajko na twardo, 1 tarta marchewka, małe opakowanie twarożku (serek wiejski) Obiad: 1 mała puszka mieszanego kompotu z owoców, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego ( ugotować kompot ) DZIEŃ 5+12 Śniadanie: 1 duża tarta marchewka z cytryną Lunch: 1 chuda ryba z cytryną - sok z cytryny dodać do pieczenia Obiad: 1 duży befsztyk, brokuły lub sałata DZIEŃ 6+13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: 1 cały kurczak (gotowany), sałata z olejem i cytryną Obiad: 2 jajka na twardo, 1 duża marchew DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Lunch: 1 kawałek zgrilowanego chudego mięsa, 1 świeży owoc Obiad: nic Chuda ryba - dorsz lub pstrąg Gruby plaster - 10 dkg wędlina musi być chuda Kawa może być rozpuszczalna lub z ekspresu, zaleca się pić 2 litry wody dziennie. UWAGA: Lunch i obiad można zamieniać miejscami jeżeli będzie to miało miejsce tego samego dnia. Dieta zmierza do zmiany przemiany materii co sprawia że po dniach można jeść normalnie bez efektu tycia, przez pierwsze dwa lata. Nie jest to więc żadna dieta odchudzająca lecz dieta zwiększająca przemianę materii dlatego spokojnie działa nawet po zakończeniu kuracji. Jeżeli kurację przeprowadza się niewolniczo zgubisz nadmiar tłuszczu 7-20 kg. Kurację przeprowadza się przez 13 dni ani 1 dzień mniej ani więcej. Jeżeli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, piwo, zjesz słodycz, albo żujesz gumę jesz dodatkowe jedzenie to od razu przerywasz kurację i w związku z tym ginie efekt. Jeżeli kurację przerwiesz przed upływem 6 dni można ją powtórzyć od nowa po 3 miesiącach.

niezależny obserwator witaj- podalam tylko dla zainteresowanych- Ciebie to nie dotyczy prawda? super ze masz sposob:) powodzenia!

niezależny obserwator witaj- podalam tylko dla zainteresowanych- Ciebie to nie dotyczy prawda? super ze masz sposob:) powodzenia!

niezależny obserwator zawsze uwazam ze wiedza to potega:) super ze znalazles sposob dla siebie na piekne jedrne cialo, dobre samopoczucie, i super wyglad:) - kazdy z nas moze sam czytac- szukac, eksperymentowac:) - i wcale, ale to wcale, nie musi zdradzac swoich tajemnic:)

Gość obserwator piszesz jak ciotex
znalazlem sposob,mam takie cialo,zero siwych wlosow i nic konkretnego,kąpiesz się w spermie ? łykasz? bo pieprzysz bez sensu

znam kobiete , ktora ma 50 lat a wyglada na 30! zawdziecza to porannemu piciu moczu kazdego dnia..( moze cos w tym jest?)

obserwator piszesz jak ciotex wypierdaja geju zal ci lajzo. mocz to super! najwieksza glupota jak moze byc owszem mozna pic pod jednym warunkiem ale to jest raczej bez sensu koncze to rozmowe, pa!

Gość obserwator gejator
hahaha ale sie usmialam z tego obserwatora niezaleznego buahahahah co to za koles w ogole?? ja tez mam sposob swoj i taki ze pewnie jego chowa sie hehehe jakis zakompleksiony fajtlapa...hahaha a pisze ze chce zachowac dla swojej ukochanej ktorej pewnie nie ma i szuka jej na forach hahah narka

Gość obserwator gejator
buahahahah nie no jeszcze raz peklam ze smiechu niezalezny obserwatorze :)

Gość as z rekawa
info z pierwszej reki-niezalezny obserwator to szczyl w wieku 14 lat-sprawdzilem jego IP,albo to on albo jego matka,ale nie sadza...kobieta ma ponad 50 lat i z komputerami jest srednio na TAK

Gość ; )
Ja tam schudłam 7 kg, przez niecały miesiąc. a obżerałam się słodyczami itp. ale też byłam na dużm stresie, chłopak, zerwana przyjaźń, itp.

Gość Pi0tr
7 kg w miesiąc: - zero śniadania - obiad normalnie - kolacja - talerz warzyw - owoce typu jabłka, cytrusy bez ograniczeń - codziennie 30 minut biegu około 5 km - na brzuszek podczas biegu dosyć szeroki pas neoprenowy (ja używam nawet dwóch jeden mniejszy na środek oponki (około 10 cm szerokości), a drugi (około 30 cm) na niego. - godzinę przed wysiłkiem na pusty żołądek L-karnityna (polecam ACTIVLAB-a "L-CARNITINE 600") - oczywiście dużo wody - no i najważniejsze nauczyć się zaspakajać głód zapachem potraw. Po kolejnym miesiącu zdam następny raport :) POZDRAWIAM :)

Gość Pi0tr
a i oczywiście bez słodyczy i alkoholu :)

Gość obiro
ja schudlam 7 kg w miesiac calkiem nie specjalnie ale mialam wypadek i zlamalm 2 jedynki nastepnie po ich rekonstrukcji chcialam zeby byly stabilne i przez miesiac jadlam tylko jogurty i zupy z warzyw z piersia kurczaka oczywizcie zmielone w malakserze, dodatkowo napewno pomoglo to ze nie slodze i cukier byl nie obecny w mojej diecie. potem przytylam 2 kg ale tylko 2 od tamtej pory mina rok i waga sie utrzymuje a nie powiem zebym byla na diecie ;) nie odczulam tez zadnych ubytkow na zdrowiu wrecz przeciwnie lepsze poczucie fizyczne i psychiczne i oczywicie lepsza sprawnosc

Gość vbvbvbvbvnn
ja chce z 5 i mi sie nie udaje