Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsikuulek

postanowiłam z nim byc tylko dla sexu

Polecane posty

Gość autorko to ze inni są
hipokrytami i mają moralność pani Dulskiej to znaczy że ty też mozesz taka być? to cie usprawiedliwia?:o

jezus, poamarnczo, gdybys tak mnie uwaznie czytala, to bys wiedziala ze ja do dziwek kurw i prosyttutek nei mam nic! i wiele razy sie zdarzylo ze na forum takowe broniłam a ta laska jest GŁUPIA, bo zrywa z chlopakiem bo jej kwiatkow nie daje, BA, zeby to zerwala, ale ta idiotka chce go oszukiwac, i szukac lepszego, a jak sama napisala - nie zachowa sie uczciwie bo nie chce wyjsc na dziwke :O potem głupek jeszcze napisala definicje dziwki, ktora by i tak sie nie pokryla z tym na kogo by wyszla gdyby przystala na taki uklad nawet logicznie nie potrafi pomyslec

Gość apsikuulek
no wlasnie on jest moim pierwszym i aktualnie nie wyobrazam sobie sexu z nikim innym niz z nim bo w sumie zna mnie wie co lubie a ja mu ufam i wiem ze nie zrobi mi krzywdy wiec inny facet aktualnie odpada

appsikulek--- bravo bravo z tym sie zgadzam w 100% faceci to chuje ktorzy patrza tylko na wyglad zewnetrzny.Tak samo kiedy bylam pulchniejsza mimo ze podobno ladna zaden na mnie nie spojrzal bo mialam za duzo kg a teraz? lataja i lgna jak muchy do miodu ,dlatego nie czekalam z tym 1 razem na jakiegos ksiecia z bajki a bo i po co? skoro kazdy facet to chooj i nie zasluguje na to aby czekac na niego .

Gość prawdaz
popieram turkusa:D wczytajcie sie najpierw w to co autorka pisze a zobaczycie bezsnes jej wypowiedzi

Gość apsikuulek
nie chodzi o kwiaty przeciez wogole on ma takie zachowanie ktore mi nie pasuje wiec moim mezem nie zostanie a kwiaty to taki przykład tylko

Nie moja droga Mex prostytutka , dziwka i kurwa to samo. kurwa to wulgarne okreslenie prostututki czy tez dziwki.

Gość prawdaz
apsikullek sciemniasz! zaczynasz sie angazowacw ten zwiazek, postanowilas z nim byc sexu a taknaprawde masz nadzieje ze sie w tym czasie w tobie zakocha. oby takbylo,bo inaczej (szczeg ze to twoj1)kiepsko bedzie.

Gość apsikuulek
bałam sie tez ze czekajac na mojego jedynego pol zycia mi zleci w sumie taka najmłodsza nie jestesm mam 23 lata czyli potencjalnie od lat 16 powinnam choddzic na randki a zaczełam jak miałam 21 lat:o ok powiedzmy ze czekam na mojego wybranego jak długo sie da latka leca ja go spotykam a on po jakims czasie wymienia mnie na blad młodzy model?:o i co wtedy?????

Gość apsikuulek
czemu bedzie kiepsko?? po prosu stwierdzimy ze nic z tego nie wyszlo mimo ze probowalismy i sie rozstaniemy proste

Gość apsikuulek
up

swoja droga, jestes z nim 3 meisiace i oczekuejs zmilosci po grob? az sie dziwie ze ci juz kocham cie powiedzial, ale pewnie dlatego, ze marudzilas:O

Gość prawdaz
on takstwierdzil bo mulatwiejmiec panne tylkodo lozka (bo kwiatow kupowac nie musi:>) a Ty jakokobieta bedziesz sie coraz bardziej angazowala emocjonalnie ! botaka jest natura kobiety ze nie odgranicza seksu od uczucia jak facet.szczegolnie jesli jak pisalam to twoj 1. Moim zdaniem powstrzymaj pozadaniena rzecz wlasnego dobra-siebie nie oszukasz

Gość sheeeeee
Autorko a wzielas pod uwage ze Twoj facet moze byc typem mezczyzny, ktory ma problemy z okazywaniem uczuc ...i nie naduzywa slow "kocham Cie" bo uwaza je za cos szczegolnego a nie tylko taka paplanine by zadowolic partnerke gadaniem? moze facet jest po jakis przejsciach i ma blokady zwiazane z okazywaniem uczuc? sprobuj go wybadac a nie twierdzisz od razu , ze nie ma z jego strony uczucia. 3 mc to krotko by byc pewnym czy on cos czuje czy nie ile on ma lat?

Gość apsikuulek
on ma 24 a ze sie zakochal sam mi powiedział nic nie wymuszałam moze poczekam i z czasem to sie przerodzi w cos głębszego

Gość sheeeeee
bylam niedawno z takim facetem...Twoj opis jego zachowania by sie nawet zgadzal i wiek tez...mam nadzieje ze to nie ten sam osobnik ;)

Gość apsikuulek
czemu sie rozstaliscie?

Nie okazujcie dziewczynie zlej woli, bo ona wyraźnie napisala, ze facet nie traktuje jej jak dziewczyny, z ktora chce zbudowac przyszłość. Spotykaja sie raz na tydzien z jego inicjatywy, nie wychodza razem, jak przychodzi kochaja sie, nie przynosi jej kwiatow i nie robi tego wszystkiego, co moglby robic jako kochajacy chlopak i wcale nie chodzi o tylko o to, czy mowi jej kocham czy nie. Chodzi o całe jego podejscie. Ciekawa jestem czy Was zadawalalby taki zwiazek. Wobec tego dziewczyna uznala, ze jesli nie moze miec w nim chlopaka z prawdziwego zdazenia, to bedzie miala w nim kochanka. A to, ze czlowiek realizuje swoje potrzeby, to chyba nic zlego co?

Gość sheeeeee
odszedl bez slowa wyjasnienia...w momencie dla mnie bardzo trudnym jako kobiety ...a na ostatnim spotkaniu sam z siebie obiecywal ze nigdy mnie nie zostawi i utwierdzal jak bardzo mnie kocha i ze mna chce spedzic reszte zycia...nie wiem czy byla juz inna...nie mam zadnego kontaktu z nim ...nie wiem jaki byl powod ze odszedl ...nie mielismy ani jednej sprzeczki....bylo cudnie na kazdym polu...na poczatku mial problemy z okazywaniem uczuc ale zaczynal sie uczyc jak je odwzajemniac i potem bylo coraz lepiej...nawet mowil ze sprawia mu szczescie to ze mi je okazuje i ze miz z tym dobrze...i zrozum tu facetow :(

Gość prawdaz
Twoj men jeszcze nie dojrzal do bycia na stale,widac musi sie wyszalec i pobyc w zwiazku tylko dla seksu (nauczy sie tego i owego ,badz co badz Twoim kosztem). Potem kiedy NAPRAWDE zdasz sobie sprawe, ze go nie zmienisz i on nadal Cie traktuje tylko jak Cipe to wlasnie wtedy bedzie kiepsko. A tyudajesz przed soba ze taka sprytna i asekuracyjna ze jakpoznasz innego , to tego rzucisz.Nie masz (w przeciwnienstwie do niego )spaczonej psychiki i nie rob sobie KUKU.

Gość prawdaz
draska ale w tym co piszesz nie widze nic bez sensownego,ludzie SWIADOMIE godza sie na uklad tylkodla seksu,aby byc kochankami czesto jest takze naiwnie kobiety szukaja czegos innego ukochanka-nadziei ze je pokocha itp

Gość apsikuulek
up

Gość vcbc
"a faceci nie sa hipokrytami?? jak byłam gruba to zaden sie niechciał umawiac dopiero jak wyładniałam schudłam to caly tłum" a ty oczywiscie zwiazalabys sie z brzydkim, grubym, niskim i przyszczatym, z fajnym charakterem

Gość sheeeeee
Autorko czy Twoj facet nie ma przypadkiem imienia na M.? i czy nie jest z mazowieckiego? swiat maly wiec wszystko jest mozliwe;)

Gość prawdaz
autorko powiedz prawde - naprawde NIC do niego nie czujesz? czysta fizycznosc ?

Gość apsikuulek
nie ten facet nie ma imienia na m i nie jest z tych rejonow co czuje hmmm,,,lubie z nim przebywac lubie kiedy mmnie przytula i tesknie za nim ciesze sie ze do mnie przyjedzie i niepokoje kiedy dlugo do mnie nie pisze esow w ciagu dnia wiec chyba jestesm przywiazana do niego?

Gość to czas najwyzszy sie odwiazac

Gość apsikuulek
juz chcialam z nmim kiedys zerwaac bo mowilam mu ze nie czuje miłosc ale on ze miłosc sie pojawi zeby dac nam czas itp nie szukam zadnego faceta nie umawiam sie po prostu jesli pojawi sie jakis dla ktorego moje serce zabije mocniej to rozstane sie z tamtym

Gość apsikuulek
up

Gość prawdaz
przyzwyczajona to bedziesz za rok,teraz ewidentnie jestes zauroczona. Lepiej zamiast szukac innego (poprostu tak zareagowalas na jego odrzucenie, sprawa tez odwetu ewentualnego na nim) skup sie na tym zeby go rozkochac w sobie, nie badz dostepna tylko tajemnicza czasem slodka czasem drapiezna. badz soba.🌻