Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

bo taka brzydula bedzie im do smierci wdzieczna ze na nia zwrocili uwage i zrobi dla takiego wszystko..gorzej z ty mi ladnymi one wiedza ze najwyzej jak nie wyjdzie z tym to inny a taka brzydula co? jak nie ten to juz kurwa zaden :D trzymajcie sie pieknosci:D grunt to trafic na pewnego siebie faceta a nie na pseudo macho:P

Gość podobno nie brzydka
A czy zauważyłyście, że najwięcej komplementów prawią zawsze faceci, którzy nas nie chcą, albo mają inne dziewczyny (brzydsze czasami)??

fajnie sie tak ponakręcac? :D każda laska, ktora ma faceta, jest od was brzyszdza :D:D trzeba sie jakos pocieszyc, skoro zaden facet was nie chce...

każda laska, ktora ma faceta, jest od was brzyszdza --> nie kazda:p ten moj spotykal sie przede mna z jedna dziewczyna ale ona nie byla brzydka wrecz odwrotnie sliczna..ale ona kopnela go w dupe hehe ze tez mnie to nie zastanowilo wtedy czemu?:O

Gość podobno nie brzydka
A komiczne myśli, że wyznacznikiem urody kobiety jest to ilu facetów na nią leci. Powiem ci, że największe powodzenie mają przeciętniaczki. Im ładniejsza tym bardziej samotna.

Gość Taka sobie 83
Dokładnie. Ja mam identyczne doświadczenia. Mówią jaka to jestem ładna, mądra i dobroduszna, a jak zapytam : "Czemu więc jestem sama?", odpowiadają, że pewnie mam wysokie wymagania! Ręce wtedy opadają. Był facet, któy przed dłuższy czas prawił mi takie komplementy, a potem znalazł sobie dziewczynę, która wygląda bardziej jak jego kolega (to opinia100% naszych wspólnych znajomych). I jak tu zrozumieć facetów?!

Gość zoltakartka
ale faceci inaczej postrzegaja urode niz kobiety, i dla nich te kobiety sa ladne. Zauwazylam, ze dla facetow bardziej od naturalnie ladnej twarzy liczy sie super cialo i dobre zrobienie sie. Takie laski przez pierwszy rok nie pokazuja sie facetowi bez makijazu, wiec oni nawet nie wiedza, jak one naprawde wygladaja, a jak juz sie dowiedza to jest za pozno, bo sa juz zakochani, wiec inaczej oceniaja kobiete.

"A komiczne myśli, że wyznacznikiem urody kobiety jest to ilu facetów na nią leci. Powiem ci, że największe powodzenie mają przeciętniaczki. Im ładniejsza tym bardziej samotna" tak jest tylko ze zmanirowanymi paniusiami, ktore sa na wiecznym fochu... piekne kobiety maja zawsze powodzenie i wielu adoratorow, o ile sa normalne psychicznie... nie wiem w jakim srodowisku wy sie obracacie, ale mężczyzni zawsze adoruja piekne kobiety - to normalne... chyba, ze wsrod was sa sami przestraszeni chlopcy

Gość podobno nie brzydka
Ogólnie w naszym społeczeństwie dominują przestraszeni chłopcy. Mężczyzn brak. Skoro jestem brzydka, to dlaczego słyszę tyle komplementów ze strony facetów?

"ale faceci inaczej postrzegaja urode niz kobiety, i dla nich te kobiety sa ladne. Zauwazylam, ze dla facetow bardziej od naturalnie ladnej twarzy liczy sie super cialo i dobre zrobienie sie" słuszna uwaga... mezczyzna ocenia urode penisem a nie wzrokiem... kobieta moze byc obiektywnie ladna, lecz malo seksowna.. ile razy slyszalem, jak mi znajome zachwalaly kolezanke mowiac, ze jest taka piekna itp... a kolezanka okazywala sie jakaś posągową istotą, spełniającą kanon urody z okresu wypraw krzyżowych, ktora była personifiakcją aseksualnosci... co do twarzy - faktycznie - wielu tak postrezga kobiety... dla mnie najbardziej liczy sie ładna (czytaj seksowna) buzia

"Skoro jestem brzydka, to dlaczego słyszę tyle komplementów ze strony facetów?" wolisz uznać sie za brzydką niż zmanierowaną i sfochowaną? :D:D :P

Gość podobno nie brzydka
A jakie są wyznaczniki aseksualności lub wręcz przeciwnie seksualnosci. Jestem bardzo ciekawa. I to nie jest zarzut, jestem ciekawa.

" bo w naszym ciemnym kraju panuje stereotyp ladna=glupia brzydka=madra" taki stereotyp panuje wszedzie... bo wszedzie sa brzydkie i zazdrosne baby, ktore go rozprzestrzeniaja :P

Gość podobno nie brzydka
Nie jestem zmanierowana ani sfochowana. Masz płytkie podejście do kobiet.

" A jakie są wyznaczniki aseksualności lub wręcz przeciwnie seksualnosci. Jestem bardzo ciekawa. I to nie jest zarzut, jestem ciekawa." tego sie nie da opisać... to sie po prostu albo ma, albo nie... niektóre kobiety maja łóżkową urode, a inne posągową..

Gość podobno nie brzydka
Komiczne!!!! Odpowiedz, jakie są wyznaczniki aseksualnosci, bo podejrzewam, że ja moge być ładna, ale aseksualna. Chciałabym się dowiedzieć.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jaka to łóżkowa uroda?

"Nie jestem zmanierowana ani sfochowana. Masz płytkie podejście do kobiet." nie moza zgłębiać czegoś/kogoś kto zazwyczaj jest płytki.... byłaby to praca iście Syzyfowa :P

Gość podobno nie brzydka
Wiesz, wolę mieć urodę posągową niż łóżkową. Jeśli atrakcyjna jest kobieta która wygląda jak pracownica przy drodze krajowej A4, to ja dziękuję. Z racji mojego zawodu nie mogę tak wyglądać.

Gość Taka sobie 83
Nie rozumiem podejścia niektórych! Dlaczego uważacie, że skoro dziewczyna pisze, że jest niebrzydka, że słyszy komplementy ze strony mężczyzn, to na 100% jest zmanierowaną tipsiarą z poczuciem wyższości nad całym światem?! To, że raz na jakiś czas ktoś usłyszy miłe słowo, nie robi z niego zadzierającej nosa loli, której się wydaje, że każdy facet powinien się przed nią płaszczyć. Powiem jedno. To ktoś uważa nas za ładne, miłe i przyjacielskie (mówię o dziewczynach, które takie słowa pod swoim adresem słyszały, a nie o tych, które same to sobie wmawiają), ale nie ma na tyle odwagi, by zaprosić na randkę, już o spotykaniu się nawet nie wspomnę. Czego Wy panowie tak naprawdę chcecie?

Gość sdxcsssssssssssss
ale chyba większe branie mają te z łóżkową urodą.

"Komiczne!!!! Odpowiedz, jakie są wyznaczniki aseksualnosci, bo podejrzewam, że ja moge być ładna, ale aseksualna. Chciałabym się dowiedzieć." napisalem juz... Nicole Kidman jest wybitnie aseksualna... podobnie jak (dla mnie) Angelina Jolie natomiast kipią sexem Demi Moore, Monica Belucci, K.Zeta-Jones, Salma Hayek... Nie da sie wymienic cech, gdyż składa sie na to zbyt wiele czynnikow

Gość greckie wakacje
komiczne ... a możesz dać jakiś przykład takiej łóżkowej urody?

Gość sdxcsssssssssssss
czyli te wszystkie cycate,czyż nie komiczne?

Gość podobno nie brzydka
Już lepiej, Komiczne! A z tą Angeliną Jolie to zaskoczyłeś mnie. 90 % facetów ślini się na jej widok!!!