Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość nie brzydka
oczywiście jeśli sami sie tak ubieracie, to przepraszam, ze uraziłam.

Gość Samotna nie z wyboru
"na ulicy widzę takie paszczaki, że aż się słabo robi. I takie mają najlepszych facetów." Znam ten ból, ale przestało mnie to już dziwić. Dziś wole z góry załozyć, że albo facet jest zajęty (i prowadza się z paszczakiem lub lolą), albo niebawem będzie zajęty i nie robie sobie nadziei. Nadzieja matką głupich - życie mnie tego nauczyło. Dziewczyna, która plasuje się gdzieś pośrodku zawsze przegrywa (normalności się nie zauważa - no, może jedynie docenia z daleka)

Gość 4z
no to nie wiem :( moze mu sie nie spodobalas a nie mial odwagi o tym powiedziec?

hmm...nie spodobalam? kurcze ... jakos mu to nie przeszkadzalo aby mnie pocalowac? aby zapytac sie kiedy nast spotkanie? ale do niego nie doszlo...:O potem zob go z inna a on az zarumienil sie na moj widok..zalosne:o

Gość Denn
Ja patrze na wygląd i nic się nie zmieni.Podobają mi się ładne dziewczyny:)Później można dopiero poznać tą osobę,ale nie jakimś beznadziejnym i tanim tekstem "chodź na górę" Niech idzie na dyskotekę i tam sobie zaprasza.

Gość ON.30
Są kobiety które chce sie przelecieć,czyli te o łóżkowej urodzie--jak jest pusta i łatwa kończy sie na seksie...te z ciekawą osobowością nigdy nie są same.

Gość Denn
Żadna przyjemność iść na dyskotekę i jakąś poderwać.Nawet nie trzeba się starać,nie jest to zbyt ciekawe.

A te nadal sie nakręcają :D wszystkie takie piekne, a nikt ich nie chce.. wbrew temu co sie wydaje, faceci tez patrza na charakter... a co mozna powiedziec o charakterze panienek, ktore taka żółć wylewaja i to piszac o innych kobietach... pomyslcie o tym, podczas dluuuuugich, samotnych wieczorow :D

Gość nie brzydka
Komiczne ciekawe co twoja piękność, którą na codzień masz w swoim łóżku mówi na to, że cały czas przesiadujesz na forum. Zająłbyś się lepiej nią, a nie marnował czas na rozmowę z takimi sfrustrowanymi brzydulami jak my. Bo jeśli rzeczywiście jest taka piękna to zaraz ktoś inny będzie ją chciał.

Gość nie brzydka
Poza tym, to nie my toczymy jad, tylko ty toczysz jad pod naszym adresem. Przeszkadzamy ci bardzo? Jak ci się topik nie podoba to nie czytaj. Tymczasem odpisujesz na każdą wypowiedź tylko po to, żeby udowodnić swoją prawdę. Masz jakiś problem, przestraszony, zakompleksiony chłopcze? Idź do swojej piękności, nich ci zrobi dobrze i rozładuje twoje frustracje.

Odpisuje, bo to zabawne, jak sie sadzicie i jak sie napinacie :D Jestescie naprawde śmieszne, bawicie mnie po prostu :D

Gość ......Truly Madly Deeply......
KOMICZNE.... jestem Tobą oczarowana.... Jesteś kwintesencją osobowości przeze mnie podziwianych i pożądanych.... Pozdrawiam Cię serdecznie

Gość nie brzydka
Tu nie ma czego podziwiać. Facet który siedzi na babskim forum musi mieć jakiś problem, do którego nie może się przyznać sam przed sobą. Może z identyfikacją płciową, albo orientacją seksualną?? A może jest kobietą, która udając faceta wyżywa się na innych? Bardzo cię zabolał mój tekst o paszczakach i neo hipiskach w sandałkach apostołkach, albo w martensach i wytartych sztruksach. Może twoja luba właśnie tak wygląda? Czyż to nie jest typ urody jak z wypraw krzyżowych?(sam to napisałeś) Czy to nie jest typ damy z łasiczką? (sam to napisałeś). Sam dajesz sobie prawo do jechania po wygladzie kobiet, a oburzasz się jak my kogoś krytykujemy. Gdybyśmy pojechały po facetach nazwałbyś nas zakompleksionymi paszczakami.

Nie udawaj, że nie wierzysz :) od jakiegoś czasu śledzę topiki, w których się udzielasz... właściwie to wyszukuję już tylko Twoje komentarze i wypowiedzi - niektóre naprawdę mnie rozbrajają :) Ubolewam nad faktem, iż niewiele jest mężczyzn takich jak Ty....

Komiczne to napewno nie kobieta... zbyt dobrze i trafnie przedstawia męski punkt widzenia.... Czy wy tego nie widzicie? Czytajcie uważnie Jego wypowiedzi zamiast się napinać - wiele można się nauczyć.. można "nauczyć się" mężczyzn.

komiczne jest równy i inteligentny facet- czyta się jego wypowiedzi doskonale ale męskiego świata osobiście wolę uczyć się od męża;)

Gość nie brzydka
Wg mnie Komiczne to żałosny kretyn, męski szowinista, który lansuje się w sieci, bo w rzeczywistości nie może wypłynąć. To może mieć swoje 5 minut i dowalać wszystkim równo. W realu nie przedstawiałby swoich racji tak otwarcie, bo nie ma na to odwagi. Ten człowiek wykorzystuje swoją głupotę, zeby zaimponować ludziom swojego pokroju. Ludzie, którzy regularnie wypowiadają się tu na forum pod zaczernionymi nickami mają jakiś problem ze sobą.

Ludzie, którzy regularnie wypowiadają się tu na forum pod zaczernionymi nickami mają jakiś problem ze sobą. a uzasadnij swoją tezę?? dziewczynko , żeby umieć się kreować- też potrzebna jest wcale nie mała inteligencja - słyszysz ten grzmot za oknem?- to twoja teza właśnie runęła z hukiem każdy może napisać jesteś debilem, jesteś głupi, głupia, żałosna itd- ale bez uzasadnienia to brzmi jak krzyk rozpaczy:D więc jak możemy ci dzisiaj pomóc?

Gość nie brzydka
Kochanie, chęć wylansowania się i 'zaistnienia' to objaw zaburzeń osobowości, każdy psychiatra ci to powie. W dodatku nie w realu tylko w sieci, gdzie nikt was nie zna. Żałosne. Szkoda mojego cennego czasu.

"Ludzie, którzy regularnie wypowiadają się tu na forum pod zaczernionymi nickami mają jakiś problem ze sobą" nie trzeba byc specjalnie lotnym, wiec autorka cytatu tez powinna to pojąć, by wiedziec, ze najwiecej na tym forum, siedza wlasnie pomarancze i dlatego maja pomaranczowe nicki, by moc przez 24 godziny na dobe wytykac innym, ze pisuja tutaj... sugerujac, ze jestem kobietą i stąd dowalam innym kobietom na forum, wyrazasz, poraz kolejny swoje zdanie o kobietach... Mężczyzn w tym temacie krytykujecie jak najbardziej, chocby poprzez stwierdzenie, jakie to sobie beznadziejne kobiety wybieraja... Moja kobieta nie ubiera sie w zaden sposob przez Ciebie opisany, bo ze wzgledu na wykonywana prace, przyjmuje styl kobiety biznesu... Napisałbym wiecej, ale widze, ze zdania wieloktornie złozony sprawiaja Ci wyjątkową trudnosc.... podobne problemy dostrzegam z semantyką... Życze kolejnego miłego dnia przepełnionego autokrecją serwowaną ze szczyptą życzeniowego myslenia

"Szkoda mojego cennego czasu." zwłaszcza, że na romantic tv zaraz zaczyna sie nowy serial wenezuelski :P

nie brzydka- a ty się znasz na psychiatrach;) co? pewnie niejedną sesję w życiu przeszłaś i za każdym razem to samo- jestem taka piękna, taka mądra a nikt mnie nie chce....

:D:D:D

"i za każdym razem to samo- jestem taka piękna, taka mądra a nikt mnie nie chce...." zaraz usłyszysz jej celną riposte, że wszyscy z jej grupy terapeutycznej tez jej potwierdzaja jej urode :P:P

no tak:D argument nie do zbicia.............:D

Gość Ike dzielny rycerzu Komicznego
wyładniałaś:)na zdjęciach to widać.

Ale głupoty. :o No chyba mi nie wmówicie, że kolesie są z dziewczynami, które im się nie podobają? To że dla nas dziewczyna jest przeciętna czy też brzydka ( chociaż sama uważam, że nie ma brzydkich kobiet) nie znaczy, że tak samo postrzega ją jej partner. Dla niego pewnie jest najpiękniejszą kobietą na ziemi. Niemożliwe, żeby z nią był tylko dlatego, że jest mądra, bo to nie te czasy. :p

a co :D taką maseczkę sobie z gliny kupiłam- bosz pali jak cholera- ale efekty są ;) nie mówiąc juz o całym tygodniu bez własnych dzieci - spędzony w wyjątkowo czystym powietrzu londyńskich ulic...