Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość Ike dzielny rycerzu Komicznego
Bardzo ładnie wyglądasz,jak Cie czytam dostaje wysypki,ale na komplement Ike zasłużyłaś .Pozdrawiam.

wiesz ja na uczulenie biorę zyrtec polecam jest rewelacyjny- ewentualnie tormentiolem tą wysypkę posmaruj

Gość slicznotko co to za maska

Gość Ike dzielny rycerzu Komicznego
pochwal sie maską:P

Gość Marta z Krakowa
pierwsza sprawa,,,wraca piękno w oczach patrzącego...jeden zobaczy w kobiecie sam seks....drugi uzna ją za aseksualną... druga, a dam sobie spokój...:D

Gość aaaallle
ALE BZDETY! od kiedy to faceci wybieraja brzydule???? własnie czesto brzydule (czyli wg mnie takie szare myszki: 0 makijazu, pryszcze, workowate ciuchy, okulary, przylizane mysie włosy. czyli ogolnie frajerki) nie maja nikogo!!! W Polsce jednak wiekszosc dziewczyn dba o siebie i nawet jesli z natury nie sa super piekne to potrafia sie pokazac z jak najlepszej strony (tak wlasnie wygląda większosc polek, sa ladne). niewiele jest takich pięknych ktore rzeczywiscie urodą rzucają na kolana. i doskonale z doswiadczenia i z obserwacji wiem ze i te piękne i ladne maja chlopaków i oni wlasnie do tych pięknych i ladnych zarywają.

nie macie nade mną sumienia każąc mi podnosić mój zasiedziały tyłek i sprawdzać takie rzeczy vulcanic mat maska- sauna do redukcji zmarszczek i ggłębokiego oczyszczania porów glina wulkaniczna z wysp kanaryjskich! dax cosmetics

Gość allusia
Komiczne ty masz jakiś problem z kobietami nie duś tego w sobie tylko napisz szczerze o co chodzi, robienie przytyków obcym kobietom nie wyleczy cię z flustracji tylko ją stłumi na pewien czas. To najlepszy moment aby się wygadać i szczerze napisać CO JEST GRANE, czytam twoje wypowiedzi i nikt nie potrzebuje pomacy tak jak Ty w tym temacie, więc...

komicznie wiesz Angelina spodobała sie Bradowi, a ciekawe jakie menadzersko-warszawskie prukwy sie Tobie podobają hahaha juz ja znam te pokraki zrobione buhaha

\" komicznie wiesz Angelina spodobała sie Bradowi\" argument nie do obalenia :D:D

"robienie przytyków obcym kobietom nie wyleczy cię z flustracji tylko ją stłumi na pewien czas" co to jest flustracja? :P to jakas odmiana lustracji? Moze to lustracja fluktuencyjna? :D A jakie kompleksy maja kobiety robiac przytyki WSZYSTKIM facetom? :D

a zebys wiedzial ze to argument nie do obalenia, ciekawe czy Brad by sie zainteresował jedną z Twoich pieknosci :O

Gość nie brzydka
Ike wybacz, jeśli na tych zdjęciach to ty, to jesteś żywym dowodem na tezę postawioną w topiku:) Komiczne, Skoro taki menadżer jesteś, to czemu w godzinach pracy siedzisz na babskim forum? Może taki bezrobotny menadżer z ciebie? Co ? Nie będę pisała jak wyglądam, ale na pewno nie jestem typem myszki bez makijażu, w workowatych ubraniach itp. Z resztą singielki są uważane za postrach mężatek, bo to cholernie atrakcyjne baby!

tak masz rację jestem żywym dowodem na to , że każda samotna baba - mężatkę nazwie brzydszą od siebie

Gość nie brzydka
Ike dlatego tak zabolał cię ten topik, bo wiesz, ze to prawda.

"a zebys wiedzial ze to argument nie do obalenia, ciekawe czy Brad by sie zainteresował jedną z Twoich pieknosci" a brad jest wyznacznikiem gustu? :D od kiedy to? :D moja kuzynka była jego fanką, stad wiem ze ten obiekt westchnien kobiet, jest totalnym nudziarzem... jego ulubiony sposob spedzania czasu, to z piwkiem w reku przed tv :D Ps co wy z ta praca...? :D ciezko pracuje, to sie przy paletach w biedronce... im wiecej zarabiasz, tym mniej pracujesz - prosta zaleznosc.. ciężko pracują frajerzy lub pracoholicy

ten topik ktoś mi pokazał a twoje twierdzenai mają się tak samo z prawdą jak poniższy cytat- twój?? Tak naprawdę jesteś pewnie otyły i obleśny, dlatego tyle czasu spędzasz na tym forum.

Gość allusia
Komicznie -idż na siłownie i rozładuj napięcie które w tobie siedzi, lepsze od tego byłoby rozładowanie napięcia seksualnego które z ciebie aż kipi nie piszesz czy z kimś jesteś ale chyba nie skoro tak wypowiadasz się o kobietach, któraś cię mocno zraniła. daj sobie spokój rozglądnij się w okół siebie ze spokojem a na pewno znajdziesz bratnią duszę, z wypowiedzi wnioskuję że wciąż jej szukasz myślałeś że znalazłeś ale coś nie wyszło, to nie koniec świata, zamiast się użalać i szukać winy we wszystkich kobietach poszukaj właściwej.

Z resztą singielki są uważane za postrach mężatek, bo to cholernie atrakcyjne baby! tak atrakcyjne , że faceta nie mogą znaleść dla kogo atrakcyjne?? chyba naprawdę da grupy wsparcia.........

Gość ike to jakaś wariatka
Ike, a zktórej strony ty jestes atrakcyjna??? znalazłas chłopa bo mu dupy dałas na pierwszym spotkaniu, co mogłaś zrobić innego?czym go zainteresoać, skoro nawet własnych poglądów nie masz, tylko idziesz w dym za komiczne, napisz w koncu coś od siebie .

" Komicznie -idż na siłownie i rozładuj napięcie które w tobie siedzi, lepsze od tego byłoby rozładowanie napięcia seksualnego które z ciebie aż kipi" jestem tam co rano 5 razy w tygodniu :D

Gość nie brzydka
Ike, na pewno atrakcyjniejsze od ciebie. Nie chodzi o to, żeby znaleźć byle jakiego faceta, co przy paletach w biedronce pracuje, albo takiego co w Wielkiej Brytanii na zmywaku stoi, ale o to, żeby znaleźć faceta super zajeb...stego. A takich jak na lekarstwo. Sami przestraszenie chłopcy, którzy boją się pięknych kobiet.

droga pomarańczowa idiotko- sztuką jest faceta przy sobie zatrzymać- a nie go złapac na jednorazowe danie dupy;) bo w takim wypadku facet weźmie i pójdzie do następnej tym się różnią atrakcyjne kobiety od tych atrakcyjnych inaczej

" Ike, a zktórej strony ty jestes atrakcyjna???" nie jest, bo zadna mezatka nie jest atrakcyjna :D:D

Gość nie brzydka
Komiczne, odpisywanie na każdy post i na każdą wypowiedź to chore.

nie brzydka- a co za problem wkleić swoje zdjecie;)?

Komiczne, odpisywanie na każdy post i na każdą wypowiedź to chore. niebrzydka nic ci to nie mówi???;)

Gość nie brzydka
Ike, czarna idiotko, chodzi o to, żeby znaleźć i zatrzymać przy sobie super faceta, a nie pierwszego z brzegu nieudacznika. żeby później móc się pochwalić, jestem widocznie piękna, bo przecież KTOŚ mnie chciał. Ktoś, tylko kto?

Gość ike to jakaś wariatka
nie jest, bo zadna mezatka nie jest atrakcyjna" no następny mądry....ja jestem mężatką. ale nie obrzucam inwektywami wolnych kobiet. ike, skąd pewnośc, że go trzymasz przy sobie?;)

idziesz w dym za komiczne, napisz w koncu coś od siebie . o przepraszam na topicu o skarpetkach wyraźnie wypowiedzi komika mnie zdegustowały- zwłaszcza uproszczanie tak ważnych spraw z związku jak porównywanie skarpet do kieszeni