Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość greckie wakacje
Demi Moore po stu operacjach? Komiczne, daj spokój:D

Gość denioaaaaa
najwieksze branie maja te ktore szybko nogi rozloza :P\\ ladna brzydka ktora pierwsza]\\ oczywiscie jak zrobi to ladna to ma pierwszenstwo:P

Gość podobno nie brzydka
Ja to raczej posągowa, niż dziwkarska, a wszyscy faceci, których spotykam twierdzą, że jestem bardzo ładna i proponują mi seks. Oczywiście tylko seks, o normalnym związku nie ma mowy.

"Wiesz, wolę mieć urodę posągową niż łóżkową. Jeśli atrakcyjna jest kobieta która wygląda jak pracownica przy drodze krajowej A4, to ja dziękuję. Z racji mojego zawodu nie mogę tak wyglądać." inteligencje człowieka mozna poznac po poziomie jego wnioskowania... Twojej nie oceniam zbyt wysoko po tym co powyzej zacytowałem... Wiesz co to jest uroda? nie odrózniasz tego słowa od ubioru, gustu lub stylizacji? seksowna kobieta, wyglada seksownie w swetrze i dżinsach, w garsonce i w kombinezonie narciarskim... a posągowa nie bedzie sexy, chocby zalozyla 12 cm szpile, kabaretki, mini do pół tyłka i koronkowy gorset

Gość podobno nie brzydka
Komiczne, ale co to znaczy posągowa? Jakieś cechy podaj! I co to znaczy uroda jak z wypraw krzyżowych, bo to mnie rozbawiło :) Myślałam, że twoja definicja seksownej kobiety pokrywa się z definicją większości mężczyzn.

Gość podobno nie brzydka
Wkurza mnie Komiczne, że masz się za takiego inteligentnego. Na anonimowym forum każdy może się wymądrzać.

Gość podobno nie brzydka
No ja chyba jestem też seksowna, według definicji Komiczne.

Gość Taka sobie 83
Skoro facet mówi, że kobieta jest ładna, to mniemam, że nie uważa jej za posągową, bo inaczej wogóle by sobie darował takie teksty. Więc o co chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zoltakartka
A dlaczego Cie to wkurza? Niech sobie facet troche pomarzy:D

"komiczne jakos mi sie to zle kojarzy chociaz wiem ze nie to masz na mysli" wiedziałem, że Ty wiesz, wiec dlatego tak Ci napisalem... nie rozumiecie, ze posągowej urody nie da sie opisać? zerknijcie sobie na obraz Mona Lisy... w swoich czasach była pięknością... ma regularne rysy, ale w naszych czasach, raczej nie miałaby wielkiego brania :D

Gość podobno nie brzydka
Chyba mało jest kobiet typu Mona Lisa. Przynajmniej ja takich nie znam i sama się do nich nie zaliczam.... mam nadzieję. Nie, znam jedną taką. Ma super faceta!

Gość Taka sobie 83
Niech mi nikt nie mówi, że to kobiety mają skomplikowaną naturę i nie wiedzą czego chcą. Panowie są dokładnie tacy sami.

"Wkurza mnie Komiczne, że masz się za takiego inteligentnego. Na anonimowym forum każdy może się wymądrzać" nie denerwuj sie skarbie złość pieknosci szkodzi czyli mozesz doprowadzic sie do stanu, w kotrym nikt Cie nie bedzie chciał :P chyba, ze to Twoj sposob na podryw.... chcesz sie złościc i zbrzydnąć, dziekie temu zyskujac szanse na faceta :P Ps to forum nie jest az tak anonimowe :D

Gość podobno nie brzydka
Przede wszystkim faceci to przestraszeni chłopcy. Boją się pięknych wyrafinowanych kobiet. Marzą o takich, ale żeby mieć taką dla siebie, to nie.

"Chyba mało jest kobiet typu Mona Lisa. Przynajmniej ja takich nie znam i sama się do nich nie zaliczam.... mam nadzieję" to był przykład... ale skoro ona ma faceta, to Ty ustylizuj sie na laske z obrazu "dama z gronostajem" i bedziesz rwana jak wiśnie w lipcu :P

" Przede wszystkim faceci to przestraszeni chłopcy. Boją się pięknych wyrafinowanych kobiet. Marzą o takich, ale żeby mieć taką dla siebie, to nie." mozesz tak sobie myslec... ale to nie zmieni faktu, ze kolejne noce spędzisz samotnie :P

Gość Taka sobie 83
Skoro tak to działa, to od dziś się nie maluje, nie myje włosów i ubieram się w stare szmaty z początku lat 90-tych - Wtedy powinnam kogoś znaleźć, jak myślicie?

nie ma sensu z wami dyskutowac drogie panie, bo nie chcecie słuchac słów prawdy... ukułyście sobie w głowach korzystna dla Was wersje wypadkow i trzymacie sie jej, nie bacząc na opór materii ja mialem zawsze piekne kobiety... nie narzeklay na brak zainteresowania.. nigdy

Gość podobno nie brzydka
Komiczne, nigdy mnie nie widziałeś, więc nie zabieraj głosu w kwestiach, o których nie masz pojęcia. W twojej wypowiedzi wyczuwam sugestię, że tak naprawdę muszę być brzydka i próbuje się dowartościować.

Gość podobno nie brzydka
Twoje przechwałki na temat tego ile pieknych kobiet miałeś mozna między bajki włożyć. Tak naprawdę jesteś pewnie otyły i obleśny, dlatego tyle czasu spędzasz na tym forum.

nie ma sensu z wami dyskutowac drogie panie ---> to co tu jeszcze robisz? S.P.A.D.A.J! :p tak na marginesie to forum chyba jest dla kobiet? a Ty komiczne jestes kobieta?:D

Gość podobno nie brzydka
W necie każdy może być kim chce i wciskać ludziom kit jaki chce. Więc twoje rady mam głęboko gdzieś!!!!

Gość greckie wakacje
"Demi Moore po stu operacjach? Komiczne, daj spokój" ale jakie to ma znaczenie? A takie ma znaczenie, że mając taką kasę i możliwości jak Demi, z każdej przeciętnej babki można zrobić zjawiskową piękność:P Pamiętasz taki program "Łabędziem być"? To jest właśnie dowód na moje słowa:P

Gość podobno nie brzydka
Pewnie miał, ale to było dawno i nie prawda:)))))