Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość jkkkll
tia i jeszcze zaraz dopisze, że to on je spuszczał po kiju:D

"A takie ma znaczenie, że mając taką kasę i możliwości jak Demi, z każdej przeciętnej babki można zrobić zjawiskową piękność Pamiętasz taki program "Łabędziem być"? To jest właśnie dowód na moje słowa" co za durna argumentacja... nie ma znaczenia dlaczego jest atrakcyjna - liczy sie efekt koncowy... a co do tego programu - z kaszalotów robili zadbane kaszloty - takie to były transformacje... poza tym, niektorzy maja tu problem z leksykalizmem... nie rozumie, że gdy mówi sie np. "zawsze miałem w życiu szczescie" nie dotyczy to tylko czasu przeszłego :D:D kto tu w ogole pisuje :D:D macie wy mature chociaż?

"Twoje przechwałki na temat tego ile pieknych kobiet miałeś mozna między bajki włożyć. Tak naprawdę jesteś pewnie otyły i obleśny, dlatego tyle czasu spędzasz na tym forum." i nawet nie stac was na odrobine oryginalnosci:D:D cóz, jade do domu... a Was czeka kolejna noc w pustym łóżku :D dobrze, ze sie juz przyzwyczaiłyscie :P

Gość nie brzydka
Komiczne, gdybyś sam nie miał kompleksów, to nie próbowałbyś dokopać kobietom na tym forum.

Gość samotna ale ładna
moim zdaniem faceci wybierają te co łatwo dają... mam koleżankę która uchodzi za taką i wielokrotnie zwierzała mi się ze swoich ,,wyskoków" no i na brak zainteresowania nie narzeka ma spory biust i tyłek no i to jest to na co lecą faceci... ja mam wymiarymniej więcej 80 60 80 no wbrew pozorom nie wyglądam grubo... waże 44 przy 156... wydaje mi się że jestem ładna... nie narzekam na brak zainteresowanie ze strony płci przeciwnej nie byłam jescze w poważnym zwiąsku ale wszystko przedemną mam dopiero 17 lat.... komiczne-------> są gusta i guściki zarówno kobietą i mężczyzną i kobietą podobają się/ kręcą rzeczy o których pewnie byś nawet nie pomyślał.... tobie się podobają stare pasztety po operacjach bo liczy się efekt końcowy natomiast znam wielu facetów których takie kobiety odrzucają ale to oczywiście rzecz gustu

Gość jkkkll
oj komiczne, porównaj sobie taką np. Jessicę Albę i Demi, która ma cholera wie ile botoksu, silikonu i innego świństwa w ciele i puknij się w czoło, tylko nie ogłusz sąsiadów:O

"Komiczne, gdybyś sam nie miał kompleksów, to nie próbowałbyś dokopać kobietom na tym forum. " ja tu tylko pisze prawde, a ze prawda wam dokopuje, to nie moja wina :D Ps kazdy ma jakies kompleksy

Gość nie brzydka
Ja znam dziewczynę, o której wszyscy zgodnie mówią, ze jest obleśna, a w dodatku idiotka z problemami emocjonalnymi. Ale jakims cudem złapała bogatego gościa.

Monika Belucci jest starym pasztetem :D:D:D:D dobre i budujące :D miłej nocy drogie panie... śpijcie dobrze... macie tyle miejsca łóżku :P

Gość jkkkll
komiczne - to jest tylko Twoja prawda:P

Gość jkkkll
i weź na wstrzymanie z tym tekstem o pustym łóżku, bo czytałam go w tym temacie już x razy i naprawdę mi się przejadło:P

Gość nie brzydka
To się w psychologii nazywa projekcja:)

Gość jkkkll
pewnie, że projekcja:D ta jego niby kobieta to wytwór przegrzanego pracą mózgu

Gość komiczne jesteś żałosny...
komiczne--------------> używasz czasem strefy zwanej mózgiem... bo twoje wypowiedzi są pozbawione sensu i logiki... to że włazisz z buciorami na forum i obrażasz kobiety daje Ci coś?? Poprawia Twoje samopoczucie?? Może Cię to podnieca... nie wiem... Tylko zastanów się CZASEM...;)

Gość zołza-z wyboru
Wiecie co drogie dziewczyny ... To jest jeden z tych problemów, na który nie można znaleźć rozwiązania. Rada byłaby prosta - Jeśli jest chłopak, który Ci się podoba przejmij inicjatywę. Jednak jeśli to zrobisz możesz wyjść na nachalną desperatkę lub łatwą .... I tak oto wracamy do punkyu wyjącia.

Gość komiczne jesteś żałosny...
UWAGA UWAGA szanowny Pan piszący pod nick-iem KOMICZNE powie wam najświętszą prawdę............. komiczne--> gdzie można Ci składac ofiary??? hehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Denn
Co z tego mam zainteresowania,mam w głowie poukładane,wygląd też jest moją dobrą stroną.Nie mogę żyć bez sportu i bez muzyki i widzę,że wcale nie będę musiał.Zawsze znajdę na to czas,bo nie chodzę na randki.Nie ma z kim,a panny z dyskotek jakoś mnie nie kręcą.

Gość komiczne masz kompleks małego
rozgryzłam cię :D :D

Gość nie brzydka
Wszyscy faceci na forum kafeterii piszą po to tylko zeby dokopać kobietom. Z ich wypowiedzi biją kompleksy i frustracja.

Gość Denn
Najgorsze,że ludzie myślą,że jak ktoś jest ładny,albo przystojny to od razu pusty do kwadratu, a to tak naprawdę nie jest regułą.

Gość Denn
Dokopać,w jakim celu?

Gość nie brzydka
Najgorsze, że większość ludzi uważa ładna= głupia albo jeszcze gorzej ładna= łatwa

Gość zołza-z wyboru
Ale jak masz do czynienia z facetem nieśmiałym, to prędziej doczekasz późnej starości niż randki

Gość zołza-z wyboru
Ale jak masz do czynienia z facetem nieśmiałym, to prędziej doczekasz późnej starości niż randki

Gość nie brzydka
I jeszcze gorzej ładna=głupia=łatwa= nie nadajaca się do poważnego związku. Wielu mężczyzn jest nieśmiałych, jeśli nie większość.

Gość nie brzydka
ładna=głupia+łatwa= nienadająca sie do związku :))

Gość 4z
"Ale jak masz do czynienia z facetem nieśmiałym, to prędziej doczekasz późnej starości niż randki" to moze trzeba mu pokazac, ze kobiecie podoba sie ten niesmialy facet i nie grac niedostepnej?