Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość zołza-z wyboru
Więc chyba nie ma wyboru. Pora na inicjatywę ze strony dziewczyn. Ja właśnie jestem jedną z tych niczego sobie, które czejaką na tego nieśmiałego ( a nie wygląda facet ta takiego, który musi mieć kompleksy)

Gość Denn
Ja to może na początku jestem skrępowany, bo nie znam osoby,ale nie do przesady,nie boję się odezwać.

Gość nie brzydka
Tak, tylko jeśli masz do czynienia z nieśmiałym, to nigdy nie wiesz, że mu sie podobasz, bo on daje zbyt subtelne sygnały.

Gość zołza-z wyboru
JUż pokazałam jak tylko umiem. Jeszcze trochę a otre się o granicę nachalności :/

Gość Denn
Jak dziewczyna da chociaż jakiś znak,że się jej podobam to,wtedy wiadomo,że mogę się produkować.

Gość nie brzydka
Ja się właśnie tej nachalnosci boję. A kiedyś miałam taką komiczną sytuację, że facet mi powiedział, ze umówiłby sie ze mną, ale... i ja już w końcu nie wiedziałam, czy on chce czy nie.

to moze trzeba mu pokazac, ze kobiecie podoba sie ten niesmialy facet i nie grac niedostepnej? ja pokazalam i co?..a wiedzialam ze mu sie podobam bo 'zalil" sie mojej najl kolezance wszystko bylo OK a i tak poszedl do innej:O i zrozum tutaj faceta:O

Gość nie brzydka
Denn No dobra, ja pokaże że mi się facet podoba, a on mi powie, spadaj mała nie interesujesz mnie, mam dziewczynę. I wyjdę na idiotkę.

Gość zołza-z wyboru
Dokładnie! Ja usłyszałam, że jestem ideałem na żonę i że musimy się kiedyś razem wybrać do kina, a teraz czekam na ciąg dalszy.....I co? I wielkie nic...

Gość Denn
Dziwne,jak mu zależy i chce się o nią starać,odchodzi do innej to i tak mu zależało.

Gość Denn
nie brzydka facet ma to samo.Ja np.potrafię się starać,ale bez znaku,niestety nici.Jednak myślę,że wpadnę na ścianę(mam chłopaka etc.)

Gość nie brzydka
Denn To ja już nie wiem. Jeśli chodzi o stosumki damsko-meskie jestem upośledzona.

Gość Denn
Ja również.Facet i dziewczyna czekają na znak, a czy się doczekają...

Gość zołza-z wyboru
Ok! Więc jak rozumieć sytuacje ... On wie, że dziewczyna nie ma faceta ( ale zakłada, że faceci się na nią uganiają), mówi jej, że jest idealna na żonę i mówi, że koniecznie powinni wybrać się razem to kina. Potem mija tydzień za tygodniem ( repertuar w kinach się zniemia :/ ), a ona czeka nie wiadomo na jaki cud.

Wkurza mnie Komiczne, że masz się za takiego inteligentnego. Na anonimowym forum każdy może się wymądrzać. tak to bardzo wkurzające koszmarnie wręcz uważac się za inteligentnego i na dodatek z tym się nie kryć - a co gorsze mieć rację teraz w temacie:) znam masę facetów mających sexowne piękne żony, niejedną w duchu na taki widok aż ssie a na glos i tak powie , że pewnie owa żona : jest głupia, miała powiekszane piersi, jest ładna tylko z pozoru pewnie pod makijażem straszy itd kobieca zawiść nie zna granic:)

Gość Denn
W takim razie kina nie będzie.Widocznie nie jest zainteresowany.Już max po dniu powinna paść propozycja spotkania,bynajmniej ja mam takie podejście.

Gość Denn
A poza tym, jak komuś zależy to się nie powstrzyma,chociaż przed napisaniem zwykłego smsa:)

Gość zołza-z wyboru
faktycznie, chyba nie będzie kina. I znów nóż w plecy ...

Gość Denn
Uciekam dziewczyny,zajrzę jutro.Pozdrawiam

Gość ma racje Komiczne
wytłumaczył to wszystko w miare prosty sposób. Faceci patrzą penisem.stanie --łóżkowa uroda, dygnie--posągowa, potrzeba wypicia wódki --brzydula

Gość nie brzydka
dygnie??? Na litość boską, dzisiaj już nikt nie dyga! Nie żyjemy w XIX wieku!

Gość nie brzydka
Nie mów mi, że tylko te z łóżkową urodą maja wzięcie, bo na ulicy widzę takie paszczaki, że aż się słabo robi. I takie mają najlepszych facetów. Widzę takie z nadwagą, krótkimi nogami, bez makijażu, nie uczesane z włosami jak siano, ani kręcone, ani proste, twarz jak kasownik a prowadzi faceta takiego, ze się nogi uginają.

Gość ma racje Komiczne
dygnie,drga co to za różnica.? Akurat zgadzam sie z tym co napisał Komiczne.

Gość 4z
"ja pokazalam i co?..a wiedzialam ze mu sie podobam bo 'zalil" sie mojej najl kolezance wszystko bylo OK a i tak poszedl do innej" to moze trzeba bylo wziac sprawy w swoje rece? Trzeba bylo RAZ zaprosic go gdzies i zobaczyc, czy przejmnie inicjatywe. Teraz bylabys z nim, a nie zalila sie na forum.

Gość dyuuummmmmmm
wiecie dlaczego faceci wybierają paskudne laski? ----bo mają dość po doświadczeniu ze zdzirą z łóżkową urodą.Dostają poczucie ,ze kobiecina bedzie wierna i nie bedzie z Nią kłopotów.

Gość nie brzydka
Nie rozumiem, o co chodzi z tym dyganiem. Jesli chodzi o to, jakie kobiety mają najlepszych facetów, to te typu dama z gronostajem. Neo hipiski, w powłuczystych sukniach i sandałkach apostołkach, albo te w zielonych wytartych spodniach ze sztruksu, w martensach, nieco przygrube, z puszącymi sie włosami w nieładzie.