grejpfrutowa 0 Napisano Sierpień 18, 2008 a mnie bardzo drazni reklama kawy bodajze tchibo- z tym gosciem co chce laske zaprosic na kawe, a ona nie rozumie, a pozniej sama przychodzi do niego na kawe :o nie dosc ze oczywiscie polski podkład do zagranicznej reklamy ( nierówno jak zwylke) to jeszcze wkurza mnie facjata tego goscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Najbardziej mnie drażni ta laska blond z reklamy Jogobelli co mówi, że jogurt je na śniadanie, na lunch, na kolacje... Pojebana, ona je coś oprócz tego głupiego jogurtu?? I jak mówi o owocach zerwanych prosto ZE krzaczka:D Mega poracha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duża ryba Napisano Sierpień 18, 2008 "co z bolidem, panie Janeczku?" i dwa zjebane ryje, a tekst o szóstce po prostu zajebisty. nigdy do tego polbanku nie wejdę :o chociaż najbardziej wkurwiała mnie reklama jakiegoś banku z gościem z kabaretu moralnego niepokoju, co wpadał rowerem przez okno i stroił miny jak upośledzony. kto te reklamy w ogóle na wizję wpuszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Sierpień 18, 2008 No i zgadzam się z Perwollem - wszystkie laski noszą go zawsze w torebce. ZAWSZE. Kobiety pamiętajcie, że trzeba nosić Perwoll w torebce o każdej porze dnia i nocy przez 365 dni w roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swietny temaT Napisano Sierpień 18, 2008 Mnie dobijają reklamy Jogobelli, zwłaszcza ta co je jogurt na śniadanie, na lunch, na kolacje :-o ''Owoce zerwane prosto zE krzaczka'' :-o ''W jogobelli owoce są chrupiące'' :-o kurwa rozpierdala mnie to :-o Tina- jak chyba każdego ''Bo Paula to jest krowa'' :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkjhgfd23456 Napisano Sierpień 18, 2008 A mnie rozwala rechot dzieciaka z reklamy Bobovity, tej \\\"czy to dziecko wygląda jakby brakowalo mu energii\\\". Chodzi o tego grubaska z jednym zębem, który pojawia się już na zakończenie reklamy i rechocze jak z horroru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grejpfrutowa 0 Napisano Sierpień 20, 2008 hahah jest nowa reklama - na razie mnie smieszy, ale pozniej pewnie zacznie draznic :P : ciastko!!, karmel!!, czekolaaaaada !!! ( reklama bodajze twixa) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torlisa Napisano Sierpień 20, 2008 od 6 lat pracuję jako kosmetolog.....w kremie znajduje się tylko 1/5 wody.........moje klientki wygladaja jakby odmlodnialy.....to mnie meczy i jescze ta reklama coca-coli zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aśśś Napisano Sierpień 21, 2008 lkjhgfd23456: a mnie ten dzieciak sie z laleczka chucky kojarzy :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie ja... Napisano Sierpień 21, 2008 Mnie to niesamowicie wnerwiają reklamy proszków i płynów do płukania... noszzzz kooorwa ktora normalna baba nosi plyny do płukania tkanin na imprezy?? grr... Za to za kazdym razem az placze ze smiechu kiedy w telewizji leci reklama twixa: "Ciastko, Karmel,Czekolaaaaaaaaaaaaaaaaada!!" :D:D no nie moge haha niesamowita jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thats not my name Napisano Sierpień 21, 2008 ciastko, karmel, czekolada mnie bawi jeszcze, ale cos czuje, że niedługo zacznie mnie wkurzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thats not my name Napisano Sierpień 21, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=HO86JPBMVMM a najlepsza jest ta- ale chyba nie o tym temat:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciamciaramciam 0 Napisano Sierpień 21, 2008 Mnie wkurza ta sierota z reklamy Hoop Coli co oblewa się tym gównianym napojem. Kretynka jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciamciaramciam 0 Napisano Sierpień 21, 2008 ale uwielbiam reklame M&Ms ten żółty jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestoczywiśćie Napisano Sierpień 21, 2008 a tą reklame przeciw smrodowi z szamba pamiętacie??!!!! to jest dopiero zjawiskowe - takie krasnale krzyczą "smierdzi śmierdzi strasznie śmierdzi" a ostatnio to non stop podspiewuje sobie "gyv mi sam fisz, gyv mi gyv mi sam fisz" ;) i dlatego mnie wkurrwia bo nie moge sie uwolnić od tych słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Napisano Sierpień 21, 2008 gyv mi sam fysz było boskie, przez całe dwutygodniowe wakacje w zakopanem to śpiewałam :D mnie wkurwiała reklama carlsberga chyba, z piłką nożną, co ludzie otwierają piwo, na ekranie strzelają bramki, więc skaczą do góry machając butelką, a piwo jakimś trafem się nie wylewa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennyfer 0 Napisano Sierpień 22, 2008 Stare reklamy - jakieś 21 lat temu, to były herbatki paracelcus. (jak dobrze pamiętam, to na trawienie) Do kupienia w pewexie. I była też taka reklama (już troche późniejsza), ze stał taki gościu z idiotycznym uśmiechem na gębie i mówił \"oferta Hitachi przebija wszystko\" i strzelał z pistoletu. I pumeks \"purokolor 89\". jakaś miss go reklamowała. A Jogobellę przestałam kupować ze wzgledu na reklamę własnie. Te laski są beznadziejne, i to ich wieczne om om om Zniechęciły mnie do kupowania tych jogurtów. A, i wkurzają wkurzają mnie te brudne, zasyfione kuchnie i próby ich doszorowania. Kto normalny tak zapuści mieszkanie?????????? Chyba tylko brudas do entej potęgi. Lubię reklamy z Biedronki. Te z mówiącymi owocami, warzywami czy kiełbaskami. Fajne, nienatrętne i z poczuciem humoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponawiam Napisano Sierpień 22, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2 szalone Napisano Sierpień 23, 2008 A reklama z Panią Bożeną Dykiel, Dekiel czy jak ona tam ma... ta co niby za jednego grosza i jedną kroplą zmyje 15 talerzy?? No głupszej reklamy chyba wymyśleć nie mogli... Chociaż... jest jednak głupsza reklama... Koleś który 1 butelką płynu umyje ponad 10000 talerzy na sopockim molo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mazdada Napisano Sierpień 23, 2008 wkurwiające są reklamy piwa w jednej ludzie specjalnie nurkowali po jakąś skrzynie "niebezpieczeństwo, przyjaźń" itp no a w tej skrzyni było oczywiście piwo! No szlak mnie trafia albo z tym zapchaną gospodą czy czym tam że gośc ma dośc rozdawania piw no kurde jakie to jest nie normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony_groszek 0 Napisano Sierpień 29, 2008 A pamiętacie reklmaę wafelków Kukuruku? Kukuruku jest chrupiące.. w szkole, w lesie i na łące :D Reklama nie do zdobycia nawet na youtube :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the best reklama Napisano Sierpień 29, 2008 Ja nienawidze reklamy Jogobelli jak taka baba mowi, ze owoce w jogobelli sa CHRUPIĄCE!!!!! NIECIERPIE JEJ.. ZA TO REKLAMY BIEDRONKI SA NAJLEPSZE, TEN MOTYW JAK ROZMAWIAJA DWIE PUSZKI I JEDNA MOWI, ZE SIE PRZED FACETEM NIE OTWORZY, DOPROWADZAJA MNIE DO LEZ SZCZESCIA HAHAHAH AHA NO I NAJDEBILNIEJSZA REKLAMA SEZONU, 3 KOLOROWE ROPKI NA PODPASCE ALWAYS... POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdhkdgh Napisano Sierpień 29, 2008 KUKU RUKU REKLAMA :) znalazlam http://pl.youtube.com/watch?v=FNEoyiFLGKs&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania--26 26 Napisano Sierpień 29, 2008 Zgadzam sie w 100% z the best reklama reklama jogobelli to totalny horror.Jak to widzę to mam ochotę powystrzelać te baby.Nimm2 (Czy jakoś tak) te cukierki z witaminami ,też nie cierpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfiestny Napisano Sierpień 30, 2008 Boże! Albo reklama sensodyne, i kobieta-kleopatra-kosmita, jakie to zymby są zniszczone, a pacjenci błagają ją o sensodyne... Ludzie, matko, kto jej doradził ten fryz... Ale najlepsza reklama twixa: KARMEL, CZEKOLADA, CIASTKO! pierdze poprostu... :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mój ojciec sie wykoleił 0 Napisano Sierpień 30, 2008 reklamy Jogobelli są okropne. nienawidzę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Najgorsze są reklamy przymusowo sponsorowane przez podatników-np. takie jak kiedyś były z ue . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak mnie te wkurzają Napisano Sierpień 30, 2008 1) Liberty Direct z tym ciulem kolonko, jak slyszę ten jego akcent szlak mnie trafia 2) Relkama jogobelli tam gdzie te babki mówią o owocach prosto z kssssssszaczka, najbardziej ta babka która "jogurt jestem na śniadanie, jogurt jem na lancz" 3) Wkurwia mnie dentysta z tym przyczepionym bananem z reklamy sensodyne 4) reklama gdzie te laski śpiewają "imbir imbir imbir" Za to uwielbiam reklame kinder bueno z piosneką "Give a bit of hmmm to me..." Jest fantastyczna ta reklama, zmysłowa, niemalże podniecająca ;) Oraz ta relkama kanału Discovery: http://pl.youtube.com/watch?v=V5BxymuiAxQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilka205 0 Napisano Sierpień 30, 2008 a mnie nic tak nie wkur... jak reklama mentosa i ciumkanie pana po nogach pani....boshe jaka tragedia .... normalnie mi cieśnienie skacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość produkty z biedronki... Napisano Wrzesień 1, 2008 mnie urzekają wręcz te ziemniaczki z grila (szczegolnie ten z wielkim noskiem:)) no i ten ogórek "dzisiaj wam sie upiecze" :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach