Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta25...

CZY KIEDYKOLWIEK COS WYGRALISCIE??

Polecane posty

Gość marta25...

hej wygraliscie cos kiedykolwiek?? moje wygrane: 2X trojka w totolotku recznik i kosmetyki z Pantene provi wycieczka do Turcji kilka biletow na impreze..

Gość only BMW
teraz w tym konkursie kosmetycznym tusz do rzęs i jakieś próbki... to wszystko :) a ile sie dostaje ze trójkę w lotku ??

Gość rosół
nic :( za 3 w totku jest 16 zł

Gość aniuka
piękny brązowy strój kąpielowy. Troszkę był za mały rozmiar więc oddałam go kuzynce :)

Gość jaki to konkurs był
only bmw - > jaki to konkurs ?

Gość heeeeeeeeeeeeeelslkfsodl
hellooooooł

Gość paranoja pomocy sąsiedzkiej
od 4 lat siedzę w biznesie konkursowym średnio- 3 rzeczy tygodniowo wartośc nagród wygranych od 1 stycznia 08 do 1 sierpnia: 2tys złotych ( i jestem w nizinach forum konkursowego). najcenniejsze wygrane z tych 4 lat: - 4 komórki - sprzęt agd - zestaw porcelany na 12 osób - wycieczka do Egiptu - 3 razy spa w różnych miejscach w Polsce - 400zł w TVN gra - 3 razy 4 w duzym lotku - kilkadziesiąt trójek w DL - płyty, ksiązki, urbrania, bilety do kina, bilety na koncerty - kosmetyki i masa innych rzeczy:)

Gość kotekkoteczek
Tutaj można wygrać sporo rzeczy, ja wygrałam kamerkę wartą prawie 300zł http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=koteczki i polecam, warto, można pomóc losowi. żeby móc coś stamtąd dostać trzeba się zarejestrować i obejrzeć czasem reklamę. po losowaniu sprawdza się codziennie, czy jest jakaś nagroda, jak tak, to się potwierdza odbiór. W sumie to polecam ;)

Gość wojtalll
no wlasnie, na tej stronce mozna codziennie cos wygrac, a sens jest taki zeby ogladac kilkusekundowe reklamy, przez co zbiera sie punkty... ja srednio raz na tydzien dostaje jakas mniejsza nagrode, a ostatnio byla to kamera do kompa:) http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=veroniques

taaa kiedys z takim moim bylym chlopakiem mielismy manie (przez chwile, gdzies przez tydzien, dwa) brania udzialu we wszystkich mozliwych konkursach na necie. on wygral ZESTAW KOSMETYKOW DO WLOSLOW z LOndy :O a ja? ... ... beznadziejną torbę plażową wsciekle pomaranczowa z wielkim logo MASCI NA ZYLAKI 😭😭😭 bo trzeba bylo ulozyc haslo reklamowe :O

Gość PucziLakiGerl
Ja wygrałam kiedys notes, wiele razy bilety do kina- ostatnio np.na Slumdog Millionaire...No a w poprzednim miesiącu bomba- wyjazd do SPA w Hotelu Erania z loterii na Kobieteria.eu:))))

Gość ja wygrałam w liceum
mp3 w konkursie ortograficznym :D:D

Gość dfdsafs
dwie książki, mp3 (do pobrania z jakiejś strony, chyba apple), raz 3 w totka - to ze zwykłych konkursów, ponadto w szkole za dobrą naukę kilka książek

Gość suicide man..
w toto-lotka to najwyzsza wygrana - 7 w multi najcenniejsza rzecz - laptop w konkursie gg poza tym raz dawno temu jakąś książkę z czasopisma