Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaSiuLa88-88

6.08.2008 Głodówka start

Polecane posty

Gość dam rade
hej i 3 dzien sie zaczyna;) weszłam na wage rano i patrez a ty 69,4 ;) a wczoraj rano było 71,3 kg wiadomo na poczatku szybko leci;) ale to mnie motywuje lubie czyc sie szczupła ;) miło mi was poznac ja jestem Ada i mam 20 lat;)

Gość KaSiuLa88-88
hej słoneczka :)) He he zaczełam dzien drugi i jestem mm szczesliwa :P jestem dumna z siebie ze jednak mimo tego ze mialam wczoraj ochote na warzywa nie skusiłam sie na nie :P Ehh dzis na obiad mam risotto :P Tragedia... Ale dam rade :) zawsze mozna je zjesc po wyjsciu z glodówki :) :] trooszke trudno było mi zasnac, i dosc czesto sie budziłam w nocy, zimno mi bylo ale to normalne... Zaczełam juz 2 dzien, byłam dzisiaj w aptece po preparaty na wlosy by nie ołysiec wydałam troszke pieniazków no ale coz z tego ze bede chudsza jak łysa :P ee hehe :)) mam nadzieje ze drugi dzien bedzie łatwiejszy niz ten 1 ;)

Czesc laski:) Ja dzis kontynuacja glodoweczki, jestem w 2 dniu dopiero, heh ja nawet glodna nie jestem tylko zeby wytrzymac te 17 dni bez jedzenia i nie zemdlec gdzies;/ Heh ale narazie to nic mi nie jest:) A moze poznajmy sie blizej, ile macie lat, jakie wymiary, ile zamierzacie glodowac??Jak cos to ja mam 16 i wymiary w stopce zamiescilam, a glodowac zamierzam 17 dni:) Mnie wcvzoraj kusily brzoskwinie, oj o 23 ale to bardzo....wiecie to jest taka mysl\"przeciez to zdrowe\"heh ale nie dalam sie:)Wlasnie pije herbatke slim:). Pozdrawiam:)

A co do wagi, to szerokim lukiem ja omijam, wiem ile wazylam przed glodowka, a pierwszy raz to po tygodniu glodowania sie zwaze:)Potem po 2 a potem po 17 dniach:)

Upadła Anielcia----> ciesze sie ze do nas dolaczasz:) Kasiula----->szczerze jestem z ciebie dumna,my sie chyba wczoraj zmowilysmy, mnie tez korcilo;pglodowka mozemy sobie udowodnic silna wole:)

Dziewczyny a na głodówce ruszacie sie coś? Jakiś sporcik ćwiczenia czy podczas głodówki to nie? Bo ja w pierwszy dzie głodówki normalnie ćwiczyłam przez godzinę, wczoraj tylko pół.

Gadzinka, ja mam ruchliwy tryp zycia, wiec nie ruszam sie, ale np dzis myje w calym domu okna, przyznasz ze wyczerpujace:) Tancze sobie 30 min dziennie jak glupia:)No moze brzuszki....musze zaczac je robic:)A ruch jak wczesniej pisalam samowolnie, lub dla przyjemnosci, nie cierpie sie do czegos zmuszac:)

Heh maslo maslane wyszlo, chodzilo mi o to ze sam z siebie moj tryb zycia jest ruchliwy, wiec dodatkowo sie nie ruszam:)Hehe tego slowka zabraklo;p

Gość KaSiuLa88-88
Ehh nie wiem jak bedzie ze mna... Poki co nie zjadlam jeszcze nic ale eh... :( Mam na obiad dzisiaj cos co bardzo lubie iii nie wiem czy dam rade :] :( Chcialam sie skusic przed chwilka ale nie dalam sie... Yyy przeciez to tylko chwila przyjemnosci ktora zmieni cos tylko na chwile... :( Sama nie wiem co wyczyniam jestem gruba wiec czemu mam stac sie szczupla to chyba nie mozliwe :(( nie mam silnej woli iii chyba piekna nigdy nie bede :/ :( zwatpilam w siebie... :(... ale jeszcze nic nie zdjadlam :( choc w calym domu tak pachnie ze az korci mnie kuchnia, malo tego jeszcze zajmuje sie dzisiaj chrzesnica ktora trzeba nakarmic ;( ehh to 2 dzien nie chce tego zaprzepascic... ale z drugiej strony yyy :( nigdy nie bede taka jak chce

Gość KaSiuLa88-88
ehhh no i zjadlam... nie wiele ale to okolo 200kcal :(

Kasiula----> Wiem nma wlasnym przykladzie, bo wczesniej glodowalam, ze podczas glodowki mamy sklonnosci do zlego nastroju, jak w depresje bysmy wpadaly, ale z czasem to przechodzi...Albo postanawiasz,ze glodujesz i naprawde to robisz, albo jesli nie dajesz tak rady to wez sie za jakas dietke:)Wiesz ja to pisze, bo wiem,ze tym sposobem to nabawisz sie kochana kompulsow, a tego nie chcesz....wierz mi....Mimo wszystko wierze w ciebie:)))

Gość KaSiuLa88-88
JESTEM BEZNADZIEJNA ! EH :/ ide zaraz pobiegac, poskkac troszke na skakance, brzuszkow porobic :(

Gość Kasiula8622
Hej ho.. ja zaczynałam głodówke przy wadze 62kg... wytrzymałam aż 2 dni :-) i moja waga zatrzymała się na 60kg... pozniej dieta 1000kcal przez jakiś tydzień... i do przedwczoraj było 59 :-) a od wczoraj znowu głodówka i teraz moja waga pokazała 58kg... nie chce mi się jeść jak narazie (pomijam smaki na wszystko ale głodu nie czuje) i mam nadzieje dotrwać do niedzieli... musze tylko sobie wymyślić jakąś dietę na czas po głodówce żeby nie było efektu jojo. Ja mam o tyle łatwiej z dietą że mieszkam sama od jakiegoś czasu więc nie kuszą mnie żadne zapachy... muszę jeszcze powyrzucać wszystkie oferty firm kateringowych :D

Gość Kasiula8622
Kasiula jak mnie głód łapie to piję kawę... może to niezdrowo ale jakoś nie chce mi się jeść po kawie... tylko że ja muszę brać witaminy w tabletkach bo kawa wypłukuje magnez z organizmu i w nocy dostaje strasznych skurczy w łydkach :-/

Gość KaSiuLa88-88
Hej dziewczyny no trudno co sie stalo to sie nie odstanie :) hm na tym zakonczylam dzisiajesze moje jedzenie poprostu musialam i juz nie da sie tego wytlumaczyc inaczej dobreze to 2 dzien a nie np 8 :] Hm ja zjadlam 200kcal, ale z tego co wiem kawa takze ma kcal ;) aaa jedna lyzeczka cukru to 40 kcal... :P Hm kawa powoduje ze nie czujesz glodu bo kawa zamula ;)

Gość PrinCeSka_87
hej dziewczyny przygarniecie mnie?? mialam byc na norweskiej ale od jaj jakos wydeta chodze wiec od jutra gl0duje. Tyle ile wytrzymam. MAm 169 i waze 57;/ Chce dojsc do 50.

Gość Imgonnastopeating
PrinCeSka- uwazam,ze masz super wage przy takim wzroscie. Wazac 50kg bedziesz jak szkieletor... Poza tym Laski,bedac na glodowce-nie ma mowy o zadnych witaminach,a tym bardziej kawie. Ja zastanawiam sie,czy zaczac glodowac od jutra,czy od soboty.Jeszcze to przemysle,bo w sumie niepotrzebnie nakupowalam calej rzeszy warzyw i jak zaczne glodowac od jutra,to wszystko sie mi popsuje:/ Jak nie urok,to straczka i tyle:/

Gość PrinCeSka_87
wiesz ja najlepiej wyladam wazac 53. I tyle cce wazyc. Ale cche dojsc do 50 bo jak bede wychodzic to z 3 kilo pewnie przytyje:P wiem ze 50 to bedzie za chudo ale 53 to tak akurat. od jutra zaczynam:) a dziewczyny macie sprawddzone sposoby by napią skore?? chodzi mi o jakies domowe zabiegi albo dobre kremy??

hej mogę się przyłączyć? napisałam już też na innym topiku, ale tam dziewczyny już są bardziej "zaawansowane" a tu jest kameralniej :)

hej dziewczyny :) drugi dzień dobiega końca^^ jutro chyba będzie najtrudniej, ale trzeba jakoś przeżyć, potem to już z górki będzie:D mam pytanie -> czy mogę pić jakieś soki owocowe? hortex itp? czy tylko wode?

jeszcze jedno pytanie:D wam też jest tak słabo? to znaczy, jak wstanę to od razu ciemność sie pojawia przed oczami no i głowa boli;/

Gość dam rade
dobry wieczor dziewczyny;) no i 3 dzien minol głodowki;) jestem z siebie dumna nic nie zjadlam mino to ze caly dom tak pachniał jedzonkiem dobrym jedzonkiem ale dałam rade bede twarda przeciez jescze tylko 17 dni;) najgorzej bedzie we wtorek i srode bo musze u piec sernik:) ale nic bede cwiczyla swoja silna wole;) a co do robienia sei ciemno przed oczami to ja czasm tak mam jak szybko wstane albo cos ale chwile postoje i mija wic tym sie nie przejmuje;) ja pije tylko wode mineralna niegazowana oczywiscie no i moja głodówka przewiduze zucie gumy;) i witaminy takie jak tran i lecytyna;) i sie dobrze czuje a dzisiaj tak burdzało mi w brzuszku ale w sumie ni jestem głłodna najgorzej jest popołudniu;) hehe ale daje rade uciekam przed kom. i schodze na dół az jest po obiedzie;) do 24 sierpnia wytrwam musze') 24 musze sie gdzies pokazac i ładnie wygladac i tyle:) kurcze tylko pieczenie tego sernika mnie martwi ale nic bedzie trezba sie postarac:) i 3 dzien za mna;)

dam rade - podziwiam cię, już trzeci dzień za tobą! a z tym sernikiem na pewno sobie poradzisz:D trzeba ćwiczyć silną wolę :D moi starzy właśnie jedzą kiełbaski z cebulką smażone... mniam ten zapach w całym domu jest;/ wytrzymam jakos^^ wypiłam trzy szklanki soku pomarańczowego... to pewnie ze 100 kalorii a waga od rana taka sama mam nadzieję że do jutra spadnie coś :)

Gość dam rade
no to zycze powodzenia;) hehe sam zapach jedzonka masz racje jest zły jak tak lubie zapach badietki z ziołami albo czasnkiem i uwielbiam włąsnei ktos sobie piecze ale nie schodze do kuchni nie chce tego widziec wystarczy ze czuje;) a sernik no coz najwyzej dam mamie do probowania czy dobry a ja bede na oko robiła;) jutro 4 dzien nie waze sie dopiero we wtorek sie zwaze bo dzisiaj sie wazylam i jest 69,4 a wczoraj bylo 71,3 wiec duzy sukces:) teraz bedzie oczywiscie powoli wszytko sie działo ale co tam jak bedzie 64kg to bede szczesliwa;

Gość PrinCeSka_87
no i zaczął sie moj 1 dzień:) chciala bym wytrwacc:( ale znajac mnie to... a dziewczyny jak bed epila jedna kawe chociaz przez pierwsze 2 dni tai zeby odzwyczaic sie od jedzenia ale zeby choc wypic cos to schudne?? potem juz sama woda. ja mam takiego plana: od 8 do 14 głodówka potem 2 dni soki no a 17 imieniny babci wiec bede musiala zjesc chociaz malutki obiad ale tylko obiadek i wybiore duzo warzyw i chude miesko a ziemniakow itak nie jem. a potem z 1-2 dni glodowki i dietka albo south beach albo norweska. No wkazdym razie jakis taki podobny plan bedzie. MAm zamiar glodowac tydzien. Niewiem czy na samej wodzie ciagle czy czasem kawe wypije ale napewno beda dni na samej wodzie.

dzisiaj trzeci dzień... zapowiada się na burzę więc pojdę z kumpelą połazić po dworze.... jak my kochamy taką pogodę :D jejć mam świetny humor, cieszę się że nie skusiłam się wczoraj na te kiełbaski^^ narazie było 57.8 :) dam rade -> a jak u ciebie czwarty dzień? to prawda, że teraz już nie czuć wogóle głodu i czujesz się świetnie? mam nadzieję że tak:D no, przede mną najtrudniejszy dzień podobno^^ ambiens -> jesteś tutaj?