Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żanettt

Otyłe w ciąży - jak sobie radzicie?

Polecane posty

fajna z ciebie babeczka żanet he he :D Ja Dolny Śląsk Złotoryja:) lat 27 już:) Imię Julka:):) mężatka od 6 lat matka dwóch chłopców :D dumna jak cholera:D Moja edukacja skończyła sie na szkole ogólnokształcącej:( ale niczego nie żałuje :) jest oki:) a i zapomniałam o mężu:) he he czasem sie uda:) Pozdro👄

no to nadiyo, moge powiedzieć, ze jeszcze przez miesiąc jesteśmy równiesniczkami, bo ja 28 kończę dokładnie za miesiąc i 4 dni:-) ehhhh dziś zamulam, naprawdę tak czas wolno leci, okropnie!!!! chyba ne weekend gdzieś wyskoczę, ale znów ta pogoda choleran, nie wiem czy wa waszych rejoanach tez jest podobnie, ale u mnie jest cieplo w środku tygodnia kiedy trzeba pracować, a na weekend niestety ochłodzenie

no własnie a ja nie miałam praktycznie porządnego urlopu, takie kilka dni tam, kilka tu, no i pogoda za każdym razem beznadziejna:-o to polskie lato coraz gorsze i zawsze najgorsze kiedy ja mam wolne buuuuuuuuuu protestuję!

Gość bestbacardiblack
a ja jestem w ciazy od 2 miesiecy :) zaczynam 9 tydzien. przed ciaza wazylam 84 kg (5 lat temu 130 , nie przez hormony , tylko zarcie) silownia pomogla. w 8 tygodni ciazy schudlam 5 kg, lekarz powiedzial , ze to w normie , bo zygam :) przysieglam sobie , ze nie przekrocze 90 kg do porodu i tak bedzie , poza tym moje drogie : kobieta w ciazy powinna zazywac 300 kcal wiecej niz kobieta bez dzidziusia w srodku :) wygladam na 79??? http://bestbacardiblack.bahu.com/

To teraz moja kolej Widze, że stara d**a ze mnie hihi Mam 32 lata, mieszkam w Jeleniej Górze( po sąsiedzku z Nadią ) :) Mam na imię Agnieszka. W związku jakieś 13 lat.. Synek ma prawie 5, a drugie w drodze. Też kocham czytać, zwłaszcza Chmielewską i Grocholę oraz różne inne wciągające w akcję. Wykształcenie amm średnie ekonomiczne, ale teraz nie pracuję ze względu na ciążę.Poprzednia była zagrożona.. url=http://www.maluchy.pl]http://suwaczki.maluchy.pl/ci-19404.png

bestbacardiblack - witaj;-) musze ci powiedzieć, ze wyglądasz świetnie i szałowo, niech sobie spojrza na te zdjęcia te zfrustrowane szkapy i popatrzą jak można wyglądać będąc słuszniejszych rozmiarów:-D wiesz na mnie też wieszano szmaty, bo napisałam, ze nie wyglądam na swoje 102, które było ( mam nadzieję nie wróci ) jakis czas temu, teraz waże około 95 i musze przyznać, ze i tak wyglądam na mniej:-p taka budowa:-D jumaczko ja myśle, ze powinnas się już rozglądac za domem spokojnej starości:-p kurczę wszystkie daleko ode mnie mieszkacie, szkoda:-( ale może kiedyś wybiorę się na południe na wycieczkę, przyznam, ze lata temu byłam w tamtych rejonach Polski, za bardzo jestem chyba przywiazana do morza:-) A chmielewska to dla mnie wspomnienie mlodości, kiedyś czytalam ja namiętnie, moja ulubiona to boczne drogi:-) teraz jestem na etapie SF, ktorą uwielbiam, czytam sobie teraz cykl o dzielnym kapitanie i jego przygodach w międzygwiezdnej przestrzeni, fajna wojenna książa osadzona w fantastycznym świecie:-)

mozna się pośmiac, ale jak poszlam do pracy to czas mi zaczął tak lecieć, bez opamiętania, dzień podobny do dnia, starzeje się srasznie szybko, widzę też po dzieciach swoich znajomych jak to leci, a e swoich nie mam, to dzieki temu nie zauważę upływu czasu albo przynajmniej go zmniejsze hehehe:-D

No po dzieciach to widać jak czas płynie szybko.. Dlatego w tym roku postanowiliśmy się odmłodzić i urlop spędziliśmy pod namiotami:) I to nie na polach namiotowych, lecz na dzikich plażach nad jeziorami i nad morzem. Bylo super...aż za super( patrz suwaczek hihi) A synek był zachwycony.:) [url=http://www.maluchy.pl]http://suwaczki.maluchy.pl/ci-19404.png

kurde jumaczko, to daj mi może namiary na to miejsce, moze powtorze was sukces!:-D

Pisałam już.. było mnustwo bocianów i tak latały nisko nad nami, że można było im pióra w ogonie policzyć hihi. Jeziora były na pojezierzu drawskim :) A ponoć to nieprada z tymi boćkami;)

o jumaczka, kusisz, kusisz, ja po prostu ogólnie wakacji chcę:-o pięknych i slonecznych, podobno gorąco wpływa na libido i na resztę spraw, a że nie ma gorąca to kichaaaa! ja to w ogóle jestem ciepło lubna i nie rozumiem co za wredne zrządzenie losu umieściło mnie w takim miejscu świata, pocieszam sie, że mogłoby być gorzej:-o

oj jumaczka, ja myślę, ze ty na dwójce to nie zakończysz hihihiih aż się prosisz:-D

jumaczka ja bym chciała mieć bliźniaki, ale rozumiem, ze jak masz jedno, to chcesz mieć jeszcze jedno i finito:-) ale musze powiedzieć, ze jak tak sie okarze, to normalnie szacun dla ciebie! rozkręciłaś się kobito aż strach:-D

no to dziewczynki, dzięki za przemiły dzionek, ja się już zbieram, bo jakies chmury naszły, a ja parasola nie wzięłam, a nie chcę być miss mokrego podkoszulka:-D do jutra😘

Zanet byłam na wycieczce zmoim lubym stąd ta cisza w eterze. Ja jestem na etapie tess gerritsen i jej trillerkow - cudowna :)

hello! witam w czwartek, dziś przeżyłam niemalże załamanie nerwowe, wstałam z przeszczęśliwą miną, przekonana, ze to już piątek, a tu spotkało mnie rozczarowanie, przyszłam do pracy i przesunełam nawet kalendarze na piątek heheheh:-D a te wredne małpiszony moi koledzy z biura, wyśmiali mnie!😠 także mam dziś doła:-( jeszcze jutro ehhhhhh:-(

Oj niedobrzy koledzy, jak smieli :) Ja dziś znowu za kraków więc pewnie jeszcze z godzinkę posiedze i w drogę. a jutro do gin....

alemam młyn w robocie artigiano zazdroszczę spacerków, u mnie pada i nawet jakbym się uparła to nici z tego, jakoś dziwsiaj mam dziwne przeświadczenie, ze coś wisi w powietrzu i zaraz wybuchnie, sraszna atmosfera u mnie w pracy, okropna:-o

ha! i wykrakałam, jak nic, ale nie sobie, mnie dostało się rykoszetem, już mniej bolesnie, ale aferka jest:-o:-o:-o dlatego mało mnie tu dziś będzie:-(

Dzisiaj piatek:) Przed nami wekend:) Myślicie, że w końcu będzie słoneczny??? Miłego dnia

jestem jestem:-) w piątek wzięlam niezapowiedziany urlop i dzis w pracy płacę za to, mam młyn, kocioł, afera za aferą ehhhh, odezwę się jak się uspokoi, także sobie nie myslcie, ze olałam was hehe:-D papa🖐️

Cześc dziewczynki. Jumaczka ja samopoczucie mamuśku? Żanet - co to za kocioł? I jak na wadze?