Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

aha czyli miałaś badania i td.. nie no spoko.. domyslalam sie ze od gina tylko nie wiedzialam ze mialas badania...

Witajcie :) Ja tylko znowu na chwilke zaraz uciekam do pracy ...Czemu weekend tak szybko mija ??? My mielismy na weekend gosci wiec bylo milo... A wy jak spedziliscie ???Czy u ktores sie cos wyjasnilo??? POZDROWIENIA .

Witajcie dziewczyny :) nie jeszcze nie testowałam, dzisiaj po pracy kupię test i zobaczymy co bedzie. @ nadal nie ma nudności są temperatura powyżej 37, brzuch boli jajniki tez więc chyba TO BĘDZIE TO ;) ;)

Dziewczynki, nie wytrzymalam, tak sie dziwnie czulam i czulam to, ze zrobilam test, cztery dni wczesniej i od razu dwie krechy. Az sie boje cieszyc bo jesli to przeklamane! Boze siedze i rycze

I ja sie dołączę :) Staramy się o dzidzie od 7 sierpnia, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Mam nadzieje ze juz niebawem zmienimy temat naszego topiku na poczatek ciazy :) Wszystkim nam sie uda!

Mi jutro mija tydzień od spodziewanej @ więc jutro testuję moje drogie panie i chyba jednak sie nam udało :) :)

no olinka GRATULACJE!!!!!! kochana.. cieszę się razem z Tobą... ja jak się dowiedziałam o pierwszej ciąży to siedziałam na podłodze w łazience i beczałam ze szczęścia z 5 minut zanim mama do mnie przyszła.. super kochana!!!! kasiula_k witaj!!!! ania to po teścik i pisz co wyszło!!

Dzieki dziewczynki za gratulacje, czuje ze to bedzie dobry miesiac dla nas wszystkich!!!!!

obyś miała rację... i oby Twoje dwie kreseczki dały dobry początek!!!!! no i teraz to tylko zdrówka życzę!!!!!!

W sobote powinnam dostać @, dzis jest już wtorek a okresu nie ma :) boje sie zrobić test, jeszcze wyjdzie negatywny i tylko sie rozczaruje. Wole sie na razie nie nakręcać...

Gość Beatka21
OLINKA- moje gratulacje.... super :) tak sie cieszę kochana. KASIULA_K- witaj!!!!

witajcie kochane dziewczynki!!!! kasiula_k witaj..... rób ten test!!!! wrzesien to nasz szczęśliwy miesiac!!!! wiem co mówie... zrobiłam dziś test.... są dwie kreski.... jedna taka bledziutka ale jest..... pobeczałam się... i trzęsę się do tej pory... teraz to sie nawet zastanawiam cxzy ja poprostu nie zrobiłam czegoś źle... czy może coś wyszło nie tak... oj jak się boję... nie chciałaby, żeby się okazało że jednak nie jestem.... nie wiem teraz czy iść do lekaraz w Polsce czy już jak wróce iść tutaj... chyba zrobię tak że jak wrócę to za tydien znów zrobię test i wtedy pójdę już tutaj...

Marlenka wiedzialam, ze to fasolka, tylko testy jakies nie takie te wczesniejsze!!!! Ale sie ciesze!!! Uda nam sie wszystkim!!! Marlenka jak sie czujesz? Ja sie troche boje tego jutrzejszego lotu

wiesz ogólnie to czuje sie normalnie jak wczesniej... nadal mam trochę mdłości... też sie troche zastanawiam nad tym lotem.. ale czytalam ze do 27 tygodnia nie ma zadnych przeciwwskazan jak wszystko jest oki... czytalam tez opinie kobitek ktore lataly to pisza ze dopiero w późniejszym okresie ciazy ma sie gorzej jak sie leci.. na poczatku to nic sie nie dzieje raczej... wiesz ta moja druga kreska była taka słabsza... i ja sie jeszcze boje że coś będzie może nie tak.. ale jedna dziewczyna mi napisała że ta druga kreska mogła być słabsza bo jest jeszcze za mało hormonu.... ale jak jest to znaczy że jest ciąża...

a co do testu to mnie sie wydaje ze jak robilam tamten to chyba nie bylam jeszcze w ciazy... jak sie teraz przypatruje moim zapiskom i objawom to wydaje mi sie że jakies 2 tygodnie temu miałam dopiero owulke i dwa dni po niej sie kochaliśmy.. i chyba wtedy zaszlam w ciaze... to by sie nawet zgadzalo z tym ze hormonów mam jeszcze mało....

witajcie dziewczyny wczoraj w południe zrobiłam test strumieniowy i wyszły 2 kreski ale ta druga świadcząca o ciąży to taka bladziusieńka :(:( sama nie wiem co o tym myśleć jutro idę na bete tak więc wszystko się wyjaśni :):) trzymajcie kciuki dziewczyny

dopóki nie powie mi lekarz wprost jest Paniw ciąży to nie uwierze ;)

Jestes trzecia, wszystkim nam sie uda :) Nie wazne ze bladziusienka, ale jest!!!!!!! I masz w brzuszku swoje malenstwo :) Czyli jak? Wszystkie rodzimy w maju :) !!!!!!!!!

Mi tez jest trudno uwierzyc, chociaz wczoraj powtorzylam test i nie czekalam 2 s. na wynik, ale dopoki mi lekarz nie powie to bede w niepewnosci! Jestem taka szczesliwa i tak sie ciesze waszym szczesciem!!!!!!!!

oj nie wiem bardzo bym chciała, dzisiaj dla pewności zrobiłam płytkowy tez w południe i jedna kreska tylko ani sladu drugiej, wiec ide na bete jutro żeby sie wyjaśniło wszystko :):) oj mam nadzieję, że w środku jest moja dziecinka oj mam ogromną :):) 🌼

wiecie co ja sie właśnie tez boje bo ta druga kreska byla taka słaba... ide w polsce dolekarza jak mi sie uda zamówić wizyte... i tak sobie mysle ze rano przed wizyta zrobie jeszcze raz... tylko wiecie co u mnie to ta kreska że ciaza jest taka wyrażna a ta ze test jest blada.. i dlatego sie boje.. właśnie sprawdziłam jeszcze raz... i na teście jest pokazane i napisane że ta kreska moze być jaśniejsza... wiec chyba jednak jestem!!!! Ania mam nadzieje ze to bedzie ciąża... a raczej ze jest!!!!

a tak wogole patrzac według @ to ja powinnam w polowie kwietnia rodzic... ale watpie... bo chyba dopiero niedawno zaszlam w ciaze...

dzięki marlenka oj mam nadzieję z reguły ja zaliczam się do kobiet które mają długie cykle bo 33 -34 dniowe a ostatni był 37 dniowy no a teraz to mam 41 dc i generalnie teraz całkiem inne miałam objawy a brzuch to mnie ciągnie dopieor tak od tygodnia, a nigdy tak mnie nie bolał ciągle tylko 2 dni przed @ wiedziałam że przyjdzie z moich obliczeń i obserwacji wynika że owulacje miałam późno bo około 18-21 bo wtedy dopiero zauważyłam śluz płodny więc cos mi się wydaje że to było właśnie wtedy, no zobaczymy kobitki zobaczymy :):)