Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

dlaczego tyle brzydkich kobiet jest w zwiazkach?

Polecane posty

Gość zadziwiona
moze by tak strzec naiwne kobiety przed radami komicznego? Bo one sa dobre chyba tylko dla niego

Gość wnuk smirnofa
czyli mysle, ze mozna zakonczyc rozwazania odpowiadajac na tytulowe pytanie haslem: "takich skurwieli jak komiczne jest malo, jesli w ogole"

Gość Alessandria
Dlaczego czepiacie sie Komicznego i schodzicie z tematu?

Gość zadziwiona
komicznego nie da sie nie czepiac, nieraz ma takie teorie ze az nóz sie w kieszeni otwiera, a nieraz bardzo rzadko pisze z sensem

\"Ktoś już mądrze powiedział wcześniej, ze Komiczny widzi świat w skrajnościach\" buahahahahaha po prostu skrajnosci warto pokazywac, bo są wyraziste... to oczywiste, ze sa szare stany posrednie, ale po co o nich pisac... Alessandria - lepiej zejsc na temat komicznego, bo dzikei temu ucieka sie od wlasnych problemow :D

Gość Alessandria
Ale forum to miejsce wymiany opinii, nie? A mam wrazenie ze jak ktos ma inna to jest tu napietnowany. Nie jestem fanka Komicznego ale czesto wbrew pozorom madrze mowi. Zna sie na kobietach. A nawet jesli uwazacie ze nie, to kloccie sie na argumenty a nie na wyzwiska

Gość kolejny kontrowersyjny topik
W tym temacie nie ma już nic więcej do powiedzienia. To co ja zauważyłam, to jest to, że te zwykłe, normalne dziewczyny o bardzo przeciętnej urodzie, nie umalowane i nie ubrane mają zazwyczaj bardzo młodzi i bardzo niedojrzali mężczyźni w wieku lat ok. 20 ( np. studenci) Z reguły są to również zupełnie zwykli i zupełnie przeciętni chłopcy. Natomiast mężczyźni nieco starsi, około lat 30, szczególnie ci którzy już coś w życiu osiągnęli, mają dochodową pracę, pozycję itd. mają trochę bardziej EFEKTOWNE kobiety. Właśnie chciałam powiedzieć, że nie chodzi tu o urodę jako taką, ale o tę EFEKTOWNOŚĆ. Bardzo ładna dziewczyna może być nieefektowna. Mam nadzieję, że rozumiecie o co chodzi. Nie chodzi też o wiek. To że ktoś ma 20 lat nie oznacza że będzie miał neefektowną dziewczynę. Chodzi o to, że człowiek w wieku lat 20 zazwyczaj jeszcze nie zdążył niczego w życiu osiągnąć.

Gość zadziwiona
Alessandria jestes adwokatem komicznego? Nikt tu sie nie wyzywa, spokojnie

Gość zadziwiona
kontrowersyjny topiku, wszystko zrozumialam i w wiekszosc jest tak jak piszesz. Mniej chodzi o urode tj o rysy twarzy bo faceci i tak tego neiepotrafią rozpoznać, chodzi o efektywnosc, o dobre zrobienie sie, to zwraca uwagę

\"A mam wrazenie ze jak ktos ma inna to jest tu napietnowany\" bo kobietom czesto brak dystansu... wszystko, co pisze sie ogolnie, one borą do siebie jako obelge... kiedys zrobilem w ktoryms temacie taką sztuczke i napisalem zdanie w stylu \"każda kobieta jest szmatą, co stwierdzi każdy facet, który chce byc uznany za idiote\" :D dym był straszny... im starczy w jednym zdaniu wpisac szmata i kobieta i w zasadzie nie wazne co jest dalej... podobnie jest z moimi wypowiedziami, ktore tu pisze... zero czytania ze zrozumieniem

"Alessandria jestes adwokatem komicznego? " to moze same przestańcie sie tak lizać po łechtaczkach :P słodzicie sobie, az sie niedobrze robi :)

Gość Alessandria
Zadziwiona - ja jestem bardzo spokojna. Dzieki za troske o moje nerwy Kontrowersyjny - no widzisz, juz idziesz we wlasciwym kierunku, piekno kobiety to efektownosc, zadbanie, umiejetnie dobrany makijaz... Kazdy znajdzie cos dla siebie :)

i jak tam, autorko? czy kafe pomogła Ci rozwikłać ten ważny zyciowo dylemat natury filozoficzno-egzystencjalnej? :)

Komiczny pisze często po to, zeby komuś dokopać. To co pisze nie zawsze pokrywa się z jego prawdziwymi poglądami. Odpisuje prawie na każdy temat i na każdą pojedynczą linijke wypowiedzi, żeby napisać do tego ciętą ripostę. Nie ważne, słuszną czy nie słuszną. On po prostu ćwiczy swoją 'elokwencję'.

Gość komiczne ciekawe jak ty sie
dupczysz

"Komiczny pisze często po to, zeby komuś dokopać" buahahahahah Jam jest komiczne, Herold piekieł, przyboczny Molocha, miecznik Lucyfera :D:D

Komiczne ale z tym dystansem ty maż podobnie jak kobiety. Wystarczy napisać, że większość kobiet w związkach to brzydule, a ty od razu się oburzasz i próbujesz zdyskredytować tę opinię. Każdą kobietę, która jest w związku i którą ktoś chce w uważasz za piękną.

Gość Alessandria
" Komiczny pisze często po to, zeby komuś dokopać. To co pisze nie zawsze pokrywa się z jego prawdziwymi poglądami. Odpisuje prawie na każdy temat i na każdą pojedynczą linijke wypowiedzi, żeby napisać do tego ciętą ripostę. Nie ważne, słuszną czy nie słuszną. On po prostu ćwiczy swoją 'elokwencję'." a znasz cos takiego jak ironia? Wszystko bierzecie na serio? ale nie odzywam sie bo zaraz bedzie ze jestem adwokatem Komicznego :P P.S Wie ktos gdzie sa kwadratowe nawiasy na klawiaturze z mac'a? Moj ograniczony kobiecy umysl nie jest w stanie rozwiklac zagadki :P

Gość zamykam temat ten
Odpowiedź brzmi : gdyż ponieważ autorka nie załapała się na żadnego faceta :( ________________________________________________________________ The End wszytskim zainteresowanym dziękujemy za uwagę, prosimy udać sie w strone "Spisu tematów".

Odpowiedź powyżej jest bardzo typowa. I potwierdza to, co napisałam w mojej pierwszej wypowiedzi w temacie.

"Każdą kobietę, która jest w związku i którą ktoś chce w uważasz za piękną." wiecie co? wy jestescie głupsze niz myslalem :D

"P.S Wie ktos gdzie sa kwadratowe nawiasy na klawiaturze z mac'a? Moj ograniczony kobiecy umysl nie jest w stanie rozwiklac zagadki" nie wiem, ja jadam tylko w burger kingu :P:P

Komicznemu skończyły się argumenty, więc teraz jesteśmy brzydkie.

Gość zamykam temat ten
Typowa, nietypowa jednak coś w sobie ma, czy nie? zazdrość poczucie straty, niesprawiedliwosci niepewnosc siebie niska samoocena coraz wieksza desperacja wraz z rosnacym kompleksem starej panny

"Komicznemu skończyły się argumenty, więc teraz jesteśmy brzydkie." :D:D:D:D wiec te swoje dywagacje na poziomie prenumeratora Bravo Girl nazywasz argumenatmi? :D

Gość Alessandria
:D

nie brzydkie, GŁUPIE To są efekty zbyt długiego siedzenia na forum. Wracam do rzeczywistości. Ta poza netem jest o wiele ciekawsza. Wam też to polecam.

Gość dfsfsdsdf
DLACZEGO TYLE BRZYDKICH KOBIET JEST W ZWIĄZKACH. Już odpowiadam. Faceci wybierają takie kaszaloty, bo przynajmniej będą mieli pewność, że nikt im ich nie odbije (taki pasztecior nie ma szansy na romans, więc o to głowa go już boleć nie musi). Więc bierze sobie taką nieurodziwą dupę, przynajmiej mu dzieci narodzi, dom poprowadzi itd a tymczasem na boku ma jakąś fajną laskę do bzykania. Proste.

Zamykam ten temat Stara panna, co to XVI wiek? Stara panna jest gorsza od tej co za mąż wyyszła albo ma faceta. Jakie to płytkie. Gratuluje sukcesu życiowego. Złapać faceta, byle jakiego ale złapać, byleby nie być starą panną. Przecież tylko to się w życiu liczy.

Gość zamykam temat ten
idz i nie wracaj tylko przypadkiem, przeciez tu tak nudno jest :o