Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

AlaOlo

Jaki jest Tw贸j typ figury ?

Polecane posty

Go艣膰 gosiaczek2266
ramiona: szerokie piersi: du偶e tu艂贸w: 艣redni talia: mo偶e nie tak bardzo ale do艣膰 widoczna brzuch: zaokr膮glony i na dodatek oponka;) bodra: proporcjonalne pupa: ma艂a uda: zwyczajne przedramiona i 艂ydki: szersze na g贸rze,w膮skie na dole nogi: w miare d艂ugie i szczup艂e

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiaczek2266
czekam na odpowiedz:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minijo
Teraz ja:P Mam 150cm wzrostu Ramiona: w膮skie Piersi :du偶e tu艂贸w: 艣redni Talia: lekko zarysowana brzuch: p艂aski biodra: proporcjonalne pupa: idealna tak, istniej膮 takie uda: zwyczajne przedramiona i 艂ydki: jak u gazeli nogi zwyczajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika Dorota
Ramiona : w膮skie Piersi : ma艂e Tu艂贸w jest: d艂ugi Talia: wci臋cie Brzuch: p艂aski Biodra: proporcjonalne Pupa: troch臋 odstaj膮ca, ale w膮ska Uda : zwyczajne Przedramiona i 艂ydki : chude 艂ydki, szersze uda Nogi: 艣rednie 2 osoba; Ramiona : dosy膰 rozbudowane (ale nie a偶 tak) Piersi : 艣rednie - du偶e Tu艂贸w jest : 艣redni, Talia : w biodrach "boczki", lekko widoczne wci臋cie Brzuch : p艂aski Biodra : 艣rednio szerokie Pupa : normalna, zgrabna, ale troch臋 szeroka Uda : troch臋 za grube Przedramiona i 艂ydki : wszystko w normie Nogi : zwyczajne Prosimy o doradzenie w kwestii ubioru.

Udost臋pnij ten post

okej to teraz ja :D ramiona - srednie piersi- srednie tulow-krotki talia-widoczna brzuch-zaokraglony biodra-proporcjonalne pupa-duza uda-jak pnie drzew przedramiona i lydki-szersze na gorze,waskie na dole nogi-krotkie wiec jakim typem jestem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziara9900
Hej chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 jakim jestem typem figury. 1- g贸rna cz臋艣膰 cia艂a przewa偶 nad doln膮? biodra i ramiona sa prawie jednakowej szeroko艣ci 2- dolna cz臋艣膰 cia艂a przewa偶 nad g贸rna? biodra i ramiona sa prawie jednakowej szeroko艣ci 3- Biust B a czasami nawet C 4- kr臋pe uda? Tak 5- kr臋pe 艂ydki? Nie 6- du偶e odstaj膮ce po艣ladki? Tak 7- ramiona szersze od bioder?Biodra troszke wieksze 8-p艂aski brzuch? troszke odzstaje 9- du偶e wci臋cie w tali? Tak (r贸偶nica 29 cm) 10- kr贸tka, d艂uga talia? 艢rednia 11- wzrost-166cm 12- rozmiar ubra艅, g贸ra/d贸艂 G贸ra 38/40/,D贸艂 40/42 Wzrost 166 Biust 85 Talia 69 Biodra 98

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eo
Ciekawe czy ten w膮tek jeszcze 偶yje ;) Moja figura: Ramiona: raczej 艣rednie Piersi: B Tu艂贸w: krotki/艣redni Talia: lekko zarysowana/widoczna Brzuch: zaokr膮glony Biodra: szerokieeee Pupa: po prostu zaokr膮glona i widoczna ;p Uda: pnie drzew Przedramiona i 艂ydki : takie normalne no, mi si臋 podobaj膮 ;) Nogi: d艂uugie, nieproporcjalne do reszty cia艂a :( Og贸艂em mierze 173cm wzrostu. Z g贸ry dzi臋ki za odp ;p

Udost臋pnij ten post

Ramiona : -srednie Piersi : ma艂e Tu艂贸w jest : -d艂ugi Talia : -bardzo widoczna Brzuch : -p艂aski baardzo Biodra : troch臋 szerokie Pupa : wypuk艂a Uda : masywne Przedramiona i 艂ydki : trudno odpowiedziec ale chyba niezauwazalniE ? Nogi : zwyczajne Wzrost ;167 cm

Udost臋pnij ten post

Ramiona -艣rednie Piersi -du偶e Tu艂贸w jest -艣redni Talia -bardzo widoczna Brzuch -p艂aski Biodra -szerokie Pupa -oj...du偶a Uda -grubsze Przedramiona i 艂ydki -szersze na g贸rze, w膮skie na dole Nogi -zwyczajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LillyChloe
ramiona szerokie piersi ma艂e tu艂贸w 艣redni talia lekko zarysowana brzuch zaokraglony pupa ma艂a zgrabna uda grubsze przedramiona i 艂ydki szersze na g贸rze w膮skie na dole nogi d艂ugie Mam 168 wzrostu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 missshka
to ja te偶:) ramiona: 艣rednie piersi: du偶e tu艂贸w: 艣redni talia: lekko zarysowana brzuch: p艂aski biodra: proporcjonalne Pupa: p艂aska uda: grubsze przedramiona/艂ydki: szersze na g贸rz, w臋偶sze na dole nogi: zwyczajne z g贸ry dzieki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziubu艣16
ja tez prosz臋 o pomoc : ramiona:艣rednie (ale kosciste) piersi:mikroskopijne:( tu艂ow:raczej sredni( taki sie wydaje prz nogach) talia:jest lekko zarysowana(jak dobrze sie ubiore to mocno) brzuch:p艂aski pupa:ma艂a, nie taka p艂aska, taka zwykla..jak u Keiry Knightley uda:bardzo chude ( z przerwa) przedramiona/艂ydki:nic mi tu nie pasuje takie chude patyki nogi:d艂ugie,chude

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziubu艣16
zapomnialam biodra waskie powiedz mi jakie sukienki mi pasuja dobrze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewi贸ra22
ramiona -szerokie piersi- 艣rednie t艂贸w -艣redni Talis-niewidoczna brzuch -zaokr膮glony Biodra-szerokie Pupa-duza uda -zwyczajne przedramiona i 艂ydki szersze na gorze wezsze na dole nogi 艣rednie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziara9900
Hej:) mam problem z okresleniem mojej figury.Chcialbym zebyscie ocenili. Moje wymiary: Pod biustem:74cm Pas:89cm Pupa:98cm Biodra:97cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milveczka
Ramiona : -艣rednie Piersi : -du偶e Tu艂贸w jest : -kr贸tki Talia : -lekko zarysowana Brzuch : -zaokr膮glony Biodra : -szerokie Pupa : -oj...du偶a Uda : -uda? to raczej pnie drzew Przedramiona i 艂ydki : -szersze na g贸rze , w膮skie na dole Z g贸ry dzi臋ki i pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja xD
Ramiona : -w膮skie Piersi : -yy..zaraz..gdzie m贸j mikroskop? Tu艂贸w jest : -艣redni/kr贸tki Talia : -lekko zarysowana Brzuch : -p艂aski Biodra : -w膮skie Pupa : -ma艂a, zgrabna Uda : -zwyczajne Przedramiona : -艂okie膰 przechodzi w nadgarstek..niezauwa偶alnie.. 艁ydki: -szersze ba g贸rze, w膮skie na dole Nogi : -d艂ugie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mo.Ni.Ka
Wymiary: 86, 62, 89 Ramiona:W膮skie Piersi: Praktycznie brak (AA-A) Tu艂贸w: 艣redni Talia: lekko zarysowana Brzuch:p艂aski ;) Biodra: Proporcjonalne Pupa:P艂aska Uda: Zwyczajne Przedramiona i ramiona:jak u gazeli Nogi:d艂ugie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mo.Ni.Ka
A i mam 175 cm wzrostu

Udost臋pnij ten post

Ramiona : -艣rednie Piersi : -艣rednie Tu艂贸w jest : -d艂ugi Talia : -bardzo widoczna Brzuch : -p艂aski Biodra : -szerokie Pupa : -idealna tak, istniej膮 takie Uda : -zwyczajne Przedramiona i 艂ydki : -szersze na g贸rze , w膮skie na dole Nogi : d艂ugie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia...
Ramiona : -艣rednie Piersi : -艣rednie Tu艂贸w jest : -艣redni Talia : -lekko zarysowana Brzuch : -zaokr膮glony Biodra : -szerokie Pupa : -idealna tak, istniej膮 takie Uda : -grubsze Przedramiona i 艂ydki : -szersze na g贸rze, w膮skie na dole Nogi : -zwyczajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barcie
Ramiona :-艣rednie Piersi :-du偶e Tu艂贸w jest :-kr贸tki Talia :bardzo widoczna Brzuch :-zaokr膮glony Biodra :-proporcjonalne Pupa -oj...du偶a Uda :-uda? to raczej pnie drzew Przedramiona i 艂ydki :-艂okie膰/kolano przechodzi w nadgarstek/kostk臋..niezauwa偶alnie.. Nogi :-kr贸tkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i jaaa
Ramiona - szerokie Piersi - 艣rednie Tu艂贸w - 艣redni Talia - lekko zarysowana Brzuch - zaokr膮glony Biodra - proporcjonalne Pupa - p艂aska Uda - zwyczajne Przedramiona i 艂ydki - 艂okie膰/kolano przechodzi w nadgarstek/kostk臋..niezauwa偶alnie.. Nogi - zwyczajne

Udost臋pnij ten post

To ja te偶 chc臋 wiedzie膰:) Ramiona: w膮skie Piersi: 艣rednie Tu艂贸w: 艣redni Talia: bardzo widoczna Brzuch: p艂aski Biodra: szerokie Pupa: ma艂a, zgrabna Uda: grubsze Przedramiona i 艂ydki: szersze na gorze, w膮skie na dole Nogi: kr贸tkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stylistka123
Mam r贸wnie偶 t臋 ksi膮zk臋 i potrafi臋 oceni膰 Wasze figury. Miho - klepsydra cenzorka z dziewiatego rzedu - kolumna mimiosk - ro偶ek freaQ -kielich arrou -kielich Natallia_007 –kielich bubella – klepsydra Kabitka17 – kolumna gosiaczek2266 - wiolonczela minijo - wazon able – jab艂ko Monika – kolumna ; Dorota – wazon MadziaMi50 - klepsydra madziara9900 - wiolonczela Eo - dzwon Edunia – kr臋giel inka_83 - klepsydra LillyChloe - kolumna missshka – lizak dziubu艣16 – kolumna Wiewi贸ra22 – ceg艂a Milveczka - wiolonczela ja xD – kolumna Mo.Ni.Ka – kolumna mawronka - gruszka Gosia... – kr臋giel barcie - wazon no i jaaa - ceg艂a Effik1320 – gruszka no a tak jak patrzy艂am na blog tej co wtedy Wam pomaga艂a, to fajny jest, wiec porad szukajcie tam, bo na tym to juz sie nie znam ;)

Udost臋pnij ten post