Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

mam pytanie do dziewczyn,ktore sa sponsorowane przez starszych facetow,ile kasy wam daja?Do tego jakies prezenty,wyjazdy? Co wy robicie w zamian? Dodam,ze mam na mysli staly uklad z jednym facetem.

Gość La Figlia
Nie jestem materialistka,ale czasem wydaje mi sie,ze taki uklad jest zdecydownanie latwiejszy i po pewnym czasie mozna sie zakochac w takim mezczyznie. Czy ze wzajemnoscia ? Roznie bywa. Z jednym mezczyzna-dlaczego nie ? Nie widze w tym nic z prostytucji.

Gość La Figlia
Uprawia sie seks z takim mezczyzna,logiczne chyba.

Gość opłaca mieszkanie
,płaci za duże zakupy, przelewa pieniądze na konto ,kupuje prezenty i finansuje wyjazdy :D

No dobra ale ile na was wydaje mniej wiecej?2-3 tys?Wiecej?

Gość St Tropez
Hej. Mój, własciwie prawie nie dawal mi pieniedzy do reki, zawsze jezdzilismy na zakupy razem. Chyba ze na jakies drobiazgi typu kosmetyki itp. Prezenty, owszem. Ale niezbyt czesto. Za kase ja pokazywalam sie z nim na imprezach, spalam, gdy zona wyjezdzala to ja sie wprowadzalam na ten czas do niego.

Gość St Tropez
Ja wlasciwie sie w takim towarzystwie od kilku lat obracala. W koncu poznalam GO no i tak wyszlo. Jestem zadowolona. Mialam wszystko co chciala. Teraz tez mam, ale z innym.

Gość La Figlia
Szczesciary z Was normalnie...

Gość St Tropez
a czy mozna sie zakochac? owszem, mozna. Ale nie polecam..

Gość KazdyFacet
Normalne prostytutki, jak mozna sprzedawac cialo ? Chore, i mam nadzieje ze nie planujecie zwiazac sie pozniej z normalnym facetem, trzymajcie sie siebie albo typu takich facetow do ktorych teraz macie zwiazanie. brrrrrr

Nie obchodzi mnie co na ten temat myslisz;P

Gość come togetherr
\'\'Miłość. Nie przeszkadzać!\'\' Audrey Tautou gra Was,chociaż pewnie wy nie macie az tak nadzianych facetow ;p napewno Wasze zycie potoczy sie tak,jak w tym filmie,zycze Wam tego, nie mozna byc wiecznie materialistka 🖐️

Gość mój mi cycki zafundował
i jestem bardzo szczesliwa, tego własnie chciałam

i naprawde uwierzcie, mozecie po 1000 razy nam powtarzac że kurwy z nas, nas to nie rusza :D polecam taki czysty układ-on daje kase, ty seks. Za dużo też sie nie narobisz, ja sie z moim spotykałam ze 3 razy w miesiącu

Gość KazdyFacet
"a facet, ktory za to placi to dopiero szmaciarz" Zgadza sie jest ! Ale jak nie ma jablek w sklepie to nie kupie jablek, to Kobiety wystawiaja sie na sprzedarz, facet kupuje to co jest.

Gość Ilona67
"mój mi cycki zafundował" (wiesz ze co ilesz lat musisz te cycki utrzymywac nowa operacja plastyczna, nieszkodzi, sponsor zaplaci, do czasu kiedy znajdzie sobie nastepna ladna ale glupia. Druga sprawa, teraz to "was nie rusza" ze jestescie zwyklymy k**rwamy, ale taki stan psychyczny dlugo nie utrzymasz. Przez was to faceci maja mniejszy szacunek do Kobiet ogolnie, wstyd i szkoda, tyle. Przez was to faceci gorzej traktuja innych Kobiet.

Ale zazdrościsz?Jestes za brzydka i za glupia zeby jakis facet chcial zaplacic za ciebie?Bo czytac ze zrozumieniem to ty nie umiesz,pytalam ile i za co a nie co o tym sadzisz.Jak nie masz nic do napisania to wypierdalaj stad:) Aha,przykro mi ze faceci traktuja cie jak szmate ale to nie moja wina.

Kurevvstwo się szerzy :o zal mi Was:o nie macie pomysłu na życie,więc wystawiacie dupę.Przez takie dziwki jak Wy,każdy facet myśli,że każda jest łatwa.

Gość Ilona67
Brzydkie to jest to co robisz. Brzydkie sa faceci ktore musza placic za seks ktore nie potrafia innaczej znalejsc. Ale glupia musisz byc zeby myslec ze ktos zazdrosci ciebie. Pokazujesz swoj nisky poziom inteligentnosci, jak to mozna nawet nazwac inteligentnoscia. Mnie nikt nie traktuje jak szmata, tylko ciebie. Nie rozumiesz ze przez ciebie i innych podobnych Kobiet to facecie ogolnie maja mniejszy szacunek dla Kobiet.

Gość nauczycielka40
illona : pisac sie naucz,pisze sie "inteligencja" a nie"inteligentnosc" pusta kretynko :D

Ilona wez sie doinformuj czasy wymieniania implantow co kilka lat minely a poza tym naprawde mamy głeboko w dupie co o nas sadzisz

Gość MaciekWawa
Zwykle kurestwo, bronicie tego, nie mozliwe :(

K.... mac czy wy ludzie naprawde jestescie tak malo inteligentni? Mam w dupie czy wam sie to podoba czy nie,znalazlam starszego bogatego frajera ktory oszlalal na moim punkcie i mam zamiar wyciagnac z tego korzysci dla siebie.Jest przystojny i mnie kreci wiec sie z checia z nim przespie a ze bedzie mi dawal kase i prezenty to moja i jego sprawa:) Tylko chcialabym wiedziec od dziewczyn ktore byly lub sa w takim ukladzie ile kosztujecie waszego faceta.Bo moj sie pytal jakie mam oczekiwania i nie chce przegiac.

Gość tak na inteligencję
Chyba reszta sponsorów nie jest klonami twojego faceta, a koszta to bardziej uzależnione są od jego zarobków, hojności i podejścia itd...

zacznij od mniejszej sumy, potem zawsze możesz podwyższyc :)

Poinformowałam go,ze oczekuje 2 tys miesiecznie do tego drobiazgi w postaci ubran,butow,torebek i perfum.Chce zeby kase przelewal mi na konto,na zakupy mozemy chodzic razem albo moge robic je sama za dodatkowo otrzymana kase:) Spotykac sie bedziemy raz w tyg na 2 godzinki. Bez obaw nie zakocham sie bo to straszny frajer choc przystojny. Nie za tanio sie sprzedalam?

może być