Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

Gość elllllllllllla
wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trochę mało za dawanie dupy.

Gość głosssss
czy tanio to nie wiem ale sie sprzedałaś i żal mi ciebie, bo za kilka lat obudzisz sie z ręką w nocniku

Gość ona99999
mnie to brzydzi, chyba bym się porzygała gdybym miała takiego sponsora. zapadłabym się pod ziemię i nie wychodziła. to jest gorsze niż prostytucja, bo jest się prostytutką 24 godziny na dobę, utrzymanką, panienką do towarzystwa, płatną kochanką...niżej już cnhyba upaśc nie można..wolałabym sprzątac na ulicy niż dawac dupy jakiemuś żonatemu biznesmenowi a później chodzic z nim na imprezki...i traktowac go jak partnera ..

Gość mój mi cycki zafundował
wioooola napisz mi jeszcze na jakim portalu szukałas :) ja miałam z tym skonczyć ale teraz znalazłam faceta który chce tylko seksu oralnego-ja mu loda on mi minetke. Bardzo mi odpowiada takie cos :) dogadujemy sie finansowo

nie wiem co sie tak oburzacie....gdzie tyle zarobie za prace tak naprawde kilka godzin w miesiacu bo tak to wychodzi? mam wyższe wykształcenie a pracuje za grosze i jeszcze mna pomiataja...a zreszta co ja sie bede tłumaczyła, jak bede miała wyrzuty sumienia to będe je miała tylko i wyłacznie ja, nie wy, wiec zajmijcie sie swoja dupą!

Gość Savannah...
Wiola nie rozumiem cię. Pomyśl, to co robisz jest gorsze jakbyś była prostytutką. A wiesz dlaczego? Właśnie dlatego bo robisz to z pełną świadomością i wyrachowaniem, wymagasz od niego konkretnej sumy pieniędzy, co oznacza że z góry sie wyceniłaś.2000zł za co? Jesteś tania, a do tego nie masz szacunku do samej siebie. Twoi rodzice nie powinni być dumni...bo cos mi sie zdaje, że nie tak cie wychowywali

Gość PatriciaL
ona99999, nie martw sie, to jakis facet zalozyl ten topik, juz widac ze wciagna innych do rozmowy o "pewnych sprawach" ktore jego podniecaja, mimo tego zgadzam sie z toba.

Gość dfgf
Savannah, gorsza od prostytutki? Puknij się w pusty, brzydki łeb.

Gość dfgf
Mrówka, a co zświatem bez granic?

ale po co wy na umoralniacie, no po co? mamy swój rozum...po co nam te kazania?

Gość Savannah...
brzydka nie jestem, pusta tez nie a niby dlaczego nie gorsza od prostytutki? masz argumenty, żeby mi zaprzeczyć? wątpię Jeżeli jednak uważasz, że masz, to proszę bardzo, szukaj szczęscia

Gość dfgf
"Brzydka nie jestem". ładna pewnie też nie

jesteś po studiach? Teraz każdy moze być po studiach, to wcale nie jest dla nas wyznacznik, że masz rozum.

Gość dfgf
Dziewczyna sobie radzi. Zazdrosna?

ok, jestem głupią dziwką-to chciałyscie usłyszeć wiec macie. Mam nadzieje ze was to satysfakcjonuje a teraz wybaczcie, to temat dla dziewczyn które maja kochanków lub sponsorów

Gość PatriciaL
Wlasnie, zostalo ci tylko przezywanie i obrazanie ludzi. Masz argumenty czy nie ?

Gość dfgf
Pasztety są po prostu zazdrosne, bo ich nikt by kijem nie dotknął a co dopiero zapłacił za cokolwiek. Chyba, że zapłacił za to, żeby zeszły z oczu :D

Gość niemałolata
tak sobie cytam kolejny topic na ten temat... i szokują mnei moje własne przemyślenia i doznania- kiedyś podłączyłabym się pod tych, którzy opluwają i przekoinają dziewczyny zarabiajace/ dorabiające ciałem. ale z zcasem pogląd na życie się zmienia- i dochodzę do wniosku, że to jest wygodne, łatwe i moze być przyjemne. myślę, ze jesli miałabym możliwość i okazję, to też bym spróbowała. i mozecie mnie tu wyzwać, opluć itd...

Gość PatriciaL
Popatrzcie sie na przod kilka lat, kazdy sie starzeje, nie bedziecie takie mlode ladne i potrzebne na zawsze, oproc tego ze robicie ochyde z czegos pieknego to zadnej perspektyw nie ma w waszym "zawodzie". Juz nie wspominajac ze przez to co robicie to niszczycie opinie wszystkich kobiet.

Gość Savannah...
takim jak one brak argumentów bo cokolwiek by wymyśliły jest bezsensowne i głupie ja wcale nie chciałam, żebyś sie sama wyzywała ja tylko chce zebys zrozumiała jak sobie niszczysz zycie, bo dla mnie najgorsze jest kiedy ktoś się sam niszczy i tego nie widzi

Gość dfgf
Mróówka, wracaj do garów, babo.

hehehe tak mi przykro ze niszcze ci opinie ojejku....sram na ciebie

savannah czy ty nam chcesz na sile pomoc? wmawiasz nam ze sobie zycie niszczymy, ze ty niby tak z dobroci serca itd....no piekni super ze taki cel cudowny ci przyswieca ale zrozum...dobrze nam tak! jestesmy szczesliwe, to nasze zycie i odpierdol sie

Gość utrzymanka kochanka
Ja dostaje ok. 10 tys miesiecznie. Do tego kupil mi mieszkanie. Generalnie nie jestem zadowolona ze sposobu zarabiania i tak macie racje jestem dziwka i nie ma na to zadnego usprawiedliwienia.