Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

Gość Savannah...
niemałolato to co piszemy tutaj nie ma na celu wyzywanie czy opluwanie tego typu dziewczyn chcemy jedynie jakos wpłynąc na nie, spowodowac, że choć przez chwile sie zastanowią nad tym co robią ale widząc reakcje...to az sie włos jezy na głowie zgadzam sie z patrycją, takie jak wy psuja opinie wszystkim kobietom żeby żądać szacunku, trzeba samemu sie szanować...tylko tyle

Gość PatriciaL
Bez sensu, wiedza ze zle robia i beda robic, nie ma jak uratowac takiego czlowieka. Ale wartow wam przypomniec ze nigdy nie bedziecie zakceptowani, tyle.

Gość mój mi cycki zafundował
racja-nie uratujecie nas, nie wpłyniecie na nas, jestescie bezsilne i to rozumcie naprawde szkoda waszego czasu, autorko odezwij sie! nie zwracaj uwagi na to co one wypisuja

Gość Savannah...
ja mam tylko nadzieje, że pozbawie was tej samodestrukcyjnej pewnosci siebie zakładam, że jezeli choc jedna was sie zastanowi nad tym co robi, to juz w tym momecie osiagne jakis sukces

to powodzenia, moze ktoras sie zastanowi ale sadze ze kazda z nas przed podjeciem tej decyzji porzadnie sie zastanowila...zrozum nikt nie stoi z batem nad nami i nie przymusza nas do tego....

Gość Savannah...
a tak na marginesie, jezeli jest tak jak w twoim nicku (twój zafundował ci cycki)...on napewno tego nie robi dla ciebie, tylko dla swoich przepraszam za wyrażenie, zboczonych fantazji. Jak mu sie dasz, to ci wszystko poprawi, a jak juz nie bedzie co poprawiać, to asta la vista... znajdzie sobie nastepną naiwną dziewczynę a ty zostaniesz sama...nawet bez swojego ciała

Gość utrzymanka kochanka
Kazdy ma wpojona jakas tam moralnosc. Wiekszosc dziewczyn sponsorowanych ma wyrzuty sumienia ale zadna z nas sie nie przyzna do tego w obliczu takiego ataku. No moze z wyjatkiem mnie. Nie oklamuje sie i nie tlumacze sie sama przed soba.

juz z nim nie jestem, zrobil mi cycki i pa...pozegnałam pana...wiec mylisz sie...nie rozumiesz ze to ja tu wybieram, i ja odchodze kiedy chce...a nawet jak on odejdzie wczesnie to co? znajde nastepnego...i co ty myslisz ze to moj zawod i sposob na zycie? bez przesady dziewczynko....

Gość dfgf
Pasztety też niszczą opinię kobietom. I co mam Ci powiedzieć? Wyp*******???

a ja na przyklad rowniez kiedyktos mi tu zarzuci ze jestesm dziwka przyznaje ze ok, jestem. Ale mi tak dobrze :)

i savannah ty masz jakies myle pojecie, to nie jest nasz sposob jedyny na zycie, nie rozumiesz ze my pracujemy, studiujemy, uczymy sie...nie jestesmy idiotkami, wiemy ze to nie bedzie trwalo wiecznie.

Gość Savannah...
no własnie jezeli ty, po tech chwilowej euforii, smaku pieniądza...zaczynasz odczuwać, że to nie jest to, masz wyrzuty sumienia oznacza to, że predzej czy pozniej kazda z was to odczuje to nie jest atak z mojej strony to jest rodzaj mojego buntu

a i jeszcze cos, cycki to ja chcialam zeby mi zrobil bo ty chyba zrozumialas ze on nalegał czy cos...nie wiem....

jak zaczne to odczuwac, odejde-prosta sprawa....poki co bardzo daleko mi do takich odczuc, tymbardziej jesli nie robie tego z facetami w wieku mojego ojca z wielkimi brzuchami tylko z gosciem ok 30stki ktory w jakis sposob tez mnie pociaga i mam z tego troche radosci...nie brzydze sie seksem z nim

Gość Savannah...
zawód? nie sposób na zycie...sama wiesz najlepiej a poza tym...hmm...gratuluje przedsiebiorczości jak to mówią cel uświeca środki

Gość taka sama jak i wy
hej laski.. gdzie mozna znalesc takiego sponsora? :)

dziekuje za gratulacje sponsora mozna znalezc naprawde latwo :D

Gość taka sama jak i wy
no tak, ale zalezy mi na tym zeby to byl koles dojrzaly, z klasa, fair i godny zaufania.. wiadomo jak jest. jakies portale?

Gość mojitka22
Do czego to doszlo..laski sie prostytuuja i sa jeszcze z tego dumne, bo przeciez skoro facet placi za seks z nimi, to musza byc boskie:O

Gość nie łajdaczę się jak ty.
mój mi cycki zafundował niech ci jeszcze móżdżek zafunduje.

eamore

generalnie poszukaj sobie ogłoszeń towarzyskich

Gość utrzymanka kochanka
daj spokoj. Godny zaufania, fair? To nie kandydat na meza ale facet ktory chce miec osobista dziwke. Nie wiem na co liczysz.

Gość dzej zi
Skoro sa takie dumne z tego, to mam nadzieje, ze nie beda mialy oporow przed powiedzeniem mamie czy przyszlemu facetowi co robia? Bo jak jednak beda mialy opory, to sa hipokrytkami na maksa:D

Gość ka jo je
one lacza przyjemne z pozytecznym muuhahah🖐️

Gość utrzymanka kochanka
Nie wiem czy bede miala kiedys ormalnego faceta. Napewno chcialabym. Jestem dziwka i wolalabym zeby on o tym nie wiedzial. Ale nie wierze w wielka milosc. Moge miec faceta ktory obsypuje mnie zlotem, placi za mnie i daje mi kase ale nie moge miec takiego o jaim marze -spokojnego domatora ktor kochalby mnie za to ze jestem. Tacy faceci nie kochaja dziwek.

mam nadzieje ze sie tu jeszcze pojawi autorka i bedzie mozna normalnie porozmawiac :) tymczasem pa

Gość utrzymanka kochanka
moj mi cycki ->powiedz mi ile twoj ci kasy daje? Czy jego zona wie o waszym ukladzie czy sie ukrywacie?

Gość olinne
to tak jakbym miala bogatego faceta i on by mi wszystko fundowal, a widywalibysmy sie dwa razy w tygodniu bo on dajmy na to pracowalby w delegacjach, i wtedy to jest ok? a jesli chodzi o takie uklady to juz sa blee?