Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scout Finch

Jakie bajki w TV najbardziej lubiliście w dzieciństwie?

Polecane posty

Gość Scout Finch

Gość takktakk
Ja Kaczora Donalda :P i Hi-Men'a. To nie byla polska bajka.

Gość a za mojego dziecinstwa
nie bylo TV... Ale przezylam.

sailor monn do dzis zreszta kupuje nagminnie plakaty figurki komiksy itp:) kocham ta bajke:)

Gość a za mojego dziecinstwa
Elemelek to nie Cwirk

Gość Woooooooooooooooooooooow
Czarodziejka z księżyca (Sailor Moon), Gumisie, Smerfy, :P

Elemelek to książka, bajka w tv to było właśnie "Przygód kilka wróbla Ćwirka" Ja lubiłam Smurfy i Gumisie :) Nie przepadałam za to za Myszką Mickey, Kaczorem Donaldem i resztą paczki. A jeszcze lubiłam Kapitana Planetę :)

Gość Scout Finch
Ja najbardziej lubiłam Tajemnicze złote miasta. A poza tym: Kucyki Pony Troskliwe misie Gumisie Kapitan planeta też był fajny I He-mana ogladałam, chociaż to szajs był :) A ktoś pamięta Ulissesa?

Gość Generał Daimos na Polonii 1...
...a najbardziej przerażały mnie Muminki na TVP 1 - ile ja przez to nocy się pod kołdrą chowałem i trząsłem :-O Powinni tej bajki zabronić, to był horror, który mi skrzywił psychikę! Pamiętacie Bukę? 😭🖐️

Gość Woooooooooooooooooooooow
Jeju też się Buki bałam. To tak szło i zamrażoało i się bałam, ze do mnie przyjdzie :(

Gość Scout Finch
I taka straszna muzyka była jak się Buka pojawiała...Muminki w ogóle były pojebane ;) Ta cała Mamusia z jej torebką :P

Gość nie da sie niestety
Kapitan Hawk - tsubasa i spolka :D Gigi la trottola Yattaman Krolestwo kalendarza Tygrysia maska Pojedynek Aniolow - bajka o zenskiej druzynie siatkowki Gdzie jest Wally :D

czwsrodziejke z ksiezyca magicznych wojownikow sare mala ksiezniczke kapitana tsubase krecika smerfy

ja szalalam za tym pomimo ze juz bylam wiekowa :d do tej pory odladam bajki :D eraz z dziecmi :D ale dragon ball to klasyka byla ogladalam wszytkie serie ilka razy :D

-Motomyszy z Marsa :classic_cool: -Pinky i Mózg -Hi-man -Conan Barbarzyńca :classic_cool: -Żółwie Ninja -Troskliwe Misie ❤️ -I standardowo Smurfy i Muminki

czarodziejka z ksiezyca yataman sally czarodziejka (czy jakos tak) kaczor donald dryzyna rr i inne typu spiderman itd :D

Ooo a nikt nie wspomina o kotku Filemonku:? :P Ja kocham tę bajkę do dzisiaj :) Tylko ze nigdzie nie mogę jej znaleźć :( Dobrze że przypomnieliście mi o Elemelku , trzeba odświerzyć pamięć :)

Gość nie da sie niestety
trzecia planeta to nie bajka :P, no ale skoro mowa o serialach to "dziewczyna z komputera" byla super :D

Gość Jestem słowik
Smerfy, Mapecionka, Lolek i Bolek, Rumcajs, Reksio, Cudowny talizman, Don Kichot, Pszczółka Maja,Sinband, 80 dni dookoła świata, Czarnoksiężnik z krainy Oz,Makowa panienka, Miś Uszatek, Przygody Balzaka, Koziołek Matołek, Pampalini, Pomysłowy Dobromir, Albatros, Załoga Dżi, Kangur Hip -hop, Kret, Wodnik Szuwarek, Wiwat skrzaty, Przygody Ferdynarda, Filemon, Pyza na polskich dróżkach, Plastusiowy pamiętnik, Colargol, Szpak Marceli dziwi się światu,Wróbelek Ćwir - ćwirek, Życie, Szagma, różne japońskie, nie pamiętam tytułów.

Gość Scout Finch
Żółwie ninja wymiatały :D A ktoś może pamieta taką bajkę w której był jakiś starszy pani on zmniejszał dzieci, żeby mogły wejść do mysiej dziury, bo tam była jakaś zaczarowana kraina. Pamiętam, że czarny charakter nazywał się Pagbat albo coś w tym stylu.

Gość Jestem słowik
Ja ci pokażę, Zaginione światy, Gumisie,Słynne Wuzlle, Muminki.