Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

oto jak powinna wygladac pradziwa kobieta

Polecane posty

Kurde... no wujek w jednym Ci muszę przyznać rację. Mnie też kręci, jak facet jest niedostępny. Bo taki, który już na wstępie jest gotów zrobic dla mnie wszystko po prostu mnie odpycha... :o

Gość MIracle o1=
No to może jeszcze się nie odkochałeś z tej swojej byłej, skoro tak trudno Ci kogoś specjalnego znaleźć. Każdy ma w sobie coś wyjątkowego, tylko trzeba to odkryć:P

Gość MIracle o1=
Na tym polega cała zabawa, żeby gonić króliczka:)

Napisalam ze sa w przedziale 20 -26 lat co znaczy, ze sa i takie co maja wiecej niz 20 lat. Jezeli jakas dziewczyna jest juz w zwiazku pare lat to raczej nie powiesz o nim, ze przelotny. I jezeli ty je tak chcesz okreslac to po choler piszesz ze szukasz wielkiej milosci. Dla mnie tez sie zaliczasz jeszcze do gowniarzy.

Gość MIracle o1=
Generalizujecie strasznie, te typy :długonoga brunetka, jedynie niebieskooka itp, to jakieś brednie, fakt może jako nastolatka tak myślałam, miałam swój typ na innych uwagi nie zwracałam, ale liczy sie sexapeal barziej niż te swoje wyśnione ideały.

na widok zony kumpla i tej z profilu przeszlo mi.. zreszta jak bede ja kochal jak debil dalej tymczasem gdy ona gzi sie z tamtym i jeszcze smie mi coś pokazywac z tego jego furgona ktorym on zapieprza rano co piatek po kartofle na rynek to kogo tu kochac ? okazala sie zwykla...nie bede konczyl, jest tyle innych fajnych dziewczyn na swiecie ze po co mi tamta seks z nia byl tylko w 1 pozycji to bylo starsznie nudne i czesto bolala ja glowa, a teraz wzila se prawiczka onaniste i sczescia im zycze, dodam tylko ze jak tamten z nia chodzi jak paw po osiedlu to za plecami smieja sie z niego , niech sobie moj sasiadek pilnuje swojej ,,jdynej'' na kanapie, a ja wole w tym czasie sobie popatrzec na zachod slonca nad norweskim fiordem. jak w tamtym roku chcialem jechac to mi zerwaniem zagrozila, nareszcie uwolnilem sie od TOKSYCZNEJ KOBIETY, z ktora bylem z przyzwyczajenia juz pod koniec i ze strachu ze lepszej nie znajde ale zobaczylem.. ze sa LEPSZE OD NIEJ.. wiec juz chyba sie z niej wyleczylem na amen

Gość MIracle o1=
Nie wyleczyłeś sie, bo za dużo w tobie złości, widać po tym co piszesz:P także dlatego powinieneś sobie zrobić wolne, nie szukać żadnych wielkich miłości na siłe i żyć tym co jest, amen:P

wyleczylem sie, sugerujesz ze co ? ze jak by chciala powrotu to bym ja przyjal ? smiechu warte, pognalbym jak psa, a zly jestem owszem ze dalem sie tak paskudnie oszukać

Gość MIracle o1=
a może ty zdobyciem super ponadprzecietnej laski chcesz podbudowac sobie ego po tym jak tamten ci odbil twoja?

Pewnie, że się nie wyleczył. :o Nie wiem po co zgrywasz bohatera skoro na odległość da się wyczuć, że tęsknisz za nią jak cholera. :o

Gość prawdaz
Justyna - fotka jest kiepska, nieodpowiednie swiatło oraz kadr jakiś nie taki. Ty masz bardzo orginalne rysy twarzy. I jesli mialabym byc facetem wabik jak najbardziej bym znalazla :P Co do dziewczyny ktora wujek1986ua zamiescil na pocztaku - to srednio urodziwa, ale bardzo sympatyczna.

Gość MIracle o1=
nie wiem, ale jakbyś uważał to za skończoną sprawę, to byś bardziej obojętnie się o niej wyrażał, a w tym co piszesz jest pewna pasja, oczywiście w sensie negatywnym, ale wiesz, od nienawiści do miłości blisko

no wlasnie, sympatyczna buzia to podstawa :) co wy gadacie ? tesknie za nia ? haha bład, tesknie ale nie za nia tylko ogolnie za normlan akochajaca i atrakcyjna dla mnie kobieta. a tamta.. naprawde wiecej nas dzielilo niz roznilo! dodam ze wakacje tez odzzielnie spedzalismy w sensie wyjazdow, bo ona nie nawidzila podrozy tylko lezenie na kanapie i spanie a ja tego nienawidzilem.. czesto bralem auto z podwóra i jechalem sam na spacer czy gdzies na maisto. o wakacjach w niemczech samotnych nie wspomne. totalnie rozne charaktery. klocilismy sie czesto bo ja nie jestem, typem pantofla ale moj sasiaek owszem- jak pieseczek na uslugi. zreszta zawsze staral sie o te laski co ja ale tamte go splawialy

własnie od milosci do nienawiści blisko.. postanowilem ja znienawidziec i już, bo jesli bym ja wspominal do usranej smierci, to bym zamknal sie na inne kobiety i marnie skonczyl a takto wiem ze sa lepsze wiec jej nienawidze ... analizowalem wszytsko co mi zrobila w tym ich gadke na GG i nienawidze jej po prostu jak cholera

A nie no bardzo dobrze. :p Jak mnie coś nie wyjdzie z facetem to znajduję sobie nowy obiekt (ale raczej kumpla, a nie nowego faceta), żeby o tamtym zapomnieć. :D Chamstwo, no ale cóż... w moim przypadku się sprawdza. :D

Gość ofe rma
a ja uważam że to świadczy o braku klasy tak wieszać psy na kimś poza kim jeszcze niedawno świata się nie widziało.

Gość ofe rma
to chyba dlatego że ma prawie 180 wzrostu i chciała by wyglądać na niższą.

Gość jacek1982-reaktywacja
tylko ze te rosjanki szukaja sponsorow z usa po to sa te agencje

zakochać sie łatwo powiedzieć trudniej zrobić, mysliscie ze w polsce sie tak latwo zakochac ? wcale nie , na bialorusi, ukrainie czy litwie nastopilo by to o wiele szybciej ale na arzie jeszcze nie mam tyle kasy a w polsce jak juz zdarzy sie obiket do zakochania, to ZAJETY

Gość ofe rma
a co, myśleliście że za darmo ;) za darmo to tylko w mordę można dostać.

Gość prawdaz
"to chyba dlatego że ma prawie 180 wzrostu i chciała by wyglądać na niższą." i dlatego zaklada szpile :P Ale fakt, te z Ukrainy beda bardziej lojalne i sluzalcze. Czysta - Chcialabym sie zapisac, ale one szukaja facetow:((

justyna wez wyrzuc z sygnaturki tą maske :classic_cool: wujek jesli masz na koncie 10000000000$ to sie rejestruj na tej stronie

szukaja mezow 80 letnich z 1000000000000000000$ na koncie