Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

oto jak powinna wygladac pradziwa kobieta

Polecane posty

ta sztuczna, ja szukam uroczej dziewczyny ze wschodu ach miec taka np we lwowie, albo wminsku i do niej jezdzic co weekend, có za romantyzm ;D

A najdziwniejsze jest to, że mam starszego brata , o 13 lat, ma żone, ale wyglada jak katechetka jakaś zakonnica ;/ a kumpel brzydszy niz brat a finansowo stoi mniej wiecej tak samo. nie rozumiem tego. brat mial zawsze ladne fajne dziewczyny... a żona. wstydze sie z nia wychodzic na maisto, zaslaniam twarz gazeta jak po nia zcasem jade na dworzec, zeby nikt nie widział ;[ taka ulegla wobec brata ze szok, niemlaze sluzaca

Gość jacek1982
nawet nie umiesz linkow poprawnie wklejac

jak skoncze ogladac film to zarzuce wiecej moich typow, widzialem tu raz cudowna kobiete miala chyba 31 lat a wygladala na 25 istna boginii

Justyna dawaj adres uczelni na ktorej sa kobiety ze wschodu a zjawie sie tam chocby to bylo 500 km ode mnie. u mnie na uniwerku łódzkim - takich kobiet brak ;(

Gość jacek1982
wujek widze desperacje dawno nie moczyles kija :D

nie, zadnych rumunek mulatek itp. jescze podobaja mi sie cholernie szwedki i dziewczyny duńskie, sa prześliczne, zwlaszcza blondynki. no i hiszpanki ale hiszpanki to dopiero zobacze w przyszlym roku ;D ale i tak kobiety ze wschodu najszybciej podbijaja moje serce chciazby wiernoscia i tym zajebistym akcentem....

akurat o rosjankach to nie slyszalam ze sa wierne. ciocia mego meza ma restauracje i czasem zatrudnia do pomocy kelnerki ze wschodu opowiadala ze ile razy zatrudniala rosjanke to potem miala problemy. jedna raz zwiala zostawiajac ciotce paroletnie dziecko.

Gość prawdaz
O tak ! hiszpanki :) Na facetow mi sie nie chce patrzec, przeciez na kobiety sie mowi "płeć piękna":P Zapraszam wraz z Justyna do Wawy, rosjanek od liku, szczegolnie w okolicach stadionu XX-lecia:P:P

a w polsce keelnerki sa dziwne.. nawet jak ladna fajna to od razu spada.. a na litwie czy ukrainie zawsze pogadaja, doradza,. sumiechna sie.. chyba tam jest inna kultura

Gość jacek1982
rosjanki sa usłużne jesli widza ze facet ma kase

chyba X-Lecia :D w Lublinie tez sa, na targu na ruskiej, ale wiekszosc zajeta :( ale mam dziwne pzreczucie ze w krajach bylego ZSRR jest wiele kobiet pragnacych milosci czulosci wiernych i pieknych jednoczesnie,szukajacych az ktos je odnajdzie....

pewnie tak jak ja :D / Zartuje, chociaz nie mam co narzekac :D/ Przede wszystkim "rasowa kobitka" wg mnie powinna stawiac na elegancje (stroj, zadbana cera i paznokcie, odpowiednio dobrana fryzurka)...tyle jesli tyczy sie wygldu :)