Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Satanista

Czy jesli dziewczyna mowi ,ze...

Polecane posty

nie da szansy i zeby poszukac kogos innego to znaczy ,ze naprawde juz nic sie nie da zrobic i nigdy ze mna nie bedzie ?

Gość tyryty
przykro mi , ale możliwe ze nigdy

Gość fajakaalaxxx
Chłopie, a jak DOBITNIEJ jeszcze może tą treść przekazać? SPIERDALAJ?

ee no coz powiedzmy ze troche nabroilem. na dodatek z tego co jeszcze powiedziala wynika ,ze Ona sadzi ,ze to co do Niej czuje to wcale nie jest prawdziwa milosc...

Gość NoweOrangeGo
jeśli nic nie przeskrobałeś, to chyba są szanse. jeśli przeskrobałeś ostro, też są szanse. chyba że ona kogoś ma, lub jest w kogoś zapatrzona lub w kimś zakochana... wtedy też są szanse, ale po długich miesiącach, jeśli nie latach, wsparcia, przyjaźni i podrywania.

Gość jeżeli tak mówi to MOŻE
oznaczać, że czuje, ze nie powinna dawać Ci szansy, ale jednak ma na to ochotę. Może właśnie myśli, że masz ją gdzieś, udajesz itd. Ale to juz sam musisz wyczuć. W każdym razie zdarzało się, ze mówiłam coś takiego, kiedy baaaardzo mi na kimś zależało. Ot, kobieta:O

Gość ehhhhh
no to chyba daj na luz, ale moze grac laska a pozniej wyskoczy z pretensjami ze chciales z nia byc a nie starales sie zeby naprawic blad czy cos w tym guscie:)

Gość NoweOrangeGo
są kobiety, które można przekonać do siebie w tydzień. są takie, których nigdy nie przekonasz. generalnie, to jeśli już piszesz o prawdziwej miłości... a ona kochała... to są spore szanse na przebłaganie. chyba że naprawdę zrobiłeś coś, co mieści się w jej głowie w spisie pod tytułem "nie toleruję". jeśli kobieta ma jasno zdefiniowany system wartosci i np. nie toleruje zdrady, to raczej nigdy nie wybaczy zdrajcy.

Gość kulejdama
może jej sie po prostu nie podobasz fizycznie,smutne ale prawdziwe. wtedy nic,naprawde nic nie pomoże,to jest bariera nie do przeskoczenia.

ech no sytuacja wyglada tak ,ze w sumie nigdy nie bylismy razem...ale ja od bardzo dawna cos do Niej czuje o na Nią czekam... ech tyle ze zawsze kiedy probuje cos zrobic to nie bardzo mi to wychodzi :(

Gość Jesteśmy dziećmi Szatana
Chyba miała na myśli to, że jesteś zbyt wielką ciotą i woli kogoś z jajami.

też jestem biała :P śmieją się ze mnie :O Satanisto, szczerze, to nie wiem co ci napisać, bo sama jestem w kwestiach miłosnych przegrańcem życiowym. Wepchałam się na ten topik bo inne są głupie, a mi się nudzi. :O

W każdym razie jesli jak bym tak komuś powiedziała, to chyba musiałabym mieć go naprawdę dość.

Gość tyryty
oj szybko szybko

Gość tyryty
czyżby rasistka?

Gość chłopaku nie bądź ciołkiem
:O No naprawdę:O Jak czekasz i nic nie robisz, to nie dziwne, że tak mówi:O A co ma mówić?:O Tak, weź mnie tu i teraz?:O Bo ona chce zobaczyć, czy naprawdę chcesz o nią walczyć i czy ci zależy😠 Takie są baby. Wiem, bo sama tak robię:O

Gość tyryty
nie miałam jeszcze stycznosci z nimi, ale jednak wole białe