Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Satanista

Czy jesli dziewczyna mowi ,ze...

Polecane posty

Gość tyryty
za bardzo wybreda nie jestem

chłopaku nie bądź ciołkiem > ale jak mam walczyc skoro Ona mowi ,ze naprawde mnie nie chce ? przeciez jak zaczne znow probowac ,narzucac sie czy cos ,to bedzie sie na mnie zloscic...

Gość Jesteśmy dziećmi Szatana
Co z ciebie za satanista?! Użalasz się na jakimś zasranym babskim forum zamiast pokazać suce kto jest jej panem!!

Gość chłopaku nie bądź ciołkiem
Zależy, co robiłeś. To sam musisz wyczuć. U mnie to normalne, mówię facetowi, z eto nie ma sensu, ze nie pasujemy do siebie, że na pewno się zaraz znudzi, jak mam zły humor i chcę, żeby mi pokazał, że wcale tak nie jest. Wiem, jestem nienormalna:O😭

Gość tyryty
według mnie satanisto daruj sobie tę dziewczynę i szukaj, napewno gdzies są o wiele lepsze niz ta. A co do długosci to nie wiem ^^

przekrec ja w maszynce do mielenia i wypij jej krew. wtedy zlaczy sie z krwia nietoperza i bedzie twoja na zawsze

Gość tyryty
ale ty masz pomysły fiaciku :P noo nie wiem ! rozne

jak dziewczyna mówi, że nie to NIE! to znaczy, że nie jest Tobą zainteresowana ani pod względem osobowości, a już na pewno nie pod względem wyglądu. zazwyczaj jest tak, że nawet jak ktoś się nam podoba to mimo jego wad zanim chodzimy... odpuść sobie i nie zatruwaj jej życia przypadkiem jakimiś szantażami, bo są i tacy... :O im wcześniej dasz sobie spokój, tym prędzej się odkochasz i przestaniesz cierpieć

Gość tyryty
dokładnie

tyryty> ja chce nigdy żadnej innej ,nie ma sensu żebym szykal kogos tylko po to zeby nie byc samemu skoro o inna nie potrafilbym sie nawet starac chłopaku nie bądź ciołkiem> no przyznam ze nie rozumiem takiego zachowania... ech wiec wedlugo Ciebie powinienem nie odpuszczac ? mi sie wydaje ,ze raczej to bylby zly pomysl tak sie narzucac... heh w ogole z tym nickiem to przypadek ,bo jak kiedys zakladalem tu temat to wlasnie sluchalem kawalka The Satanist kapeli Crown

Gość tyryty
hm... moim zdaniem powinienes zerwac z nią kontakty bo to nie ma sensu za bardzo. Poznawaj nowych ludzi!

jakie w ogóle są Twoje relacje z nią??? jest Twoją koleżanką, znajomą, dobrą koleżanką??? piszesz, że nic nie zrobiłeś to jak to w końcu jest???

Gość tyryty
a jaka jest srednia europejska?

Gość no sam musisz wiedzieć czy
to ma sens:O A jak się poznaliście? Wiesz, jest taki typ kobiet, które nigdy nie okażą, że im na tobie zależy, dopóki t nie pokażesz, ze masz poważne zamiary i wiesz, co robisz.

Gość tyryty
hmm... noo powiedzmy. nie jest to zachwycające ale moze byc. "jak sie nie ma co sie pragnie to sie kradnie co popadnie"

Gość Jesteśmy dziećmi Szatana
Zmień nick, bo przynosisz nam wstyd.

30minutes nie pisalem ,ze w ogole nic nie zrobilem...staralem sie ,ale tak jam potrafilem czyli niezbyt dobrze...a teraz wlasciwie nasze relacje wygladaja tak ,ze w ogole ze soba nie rozmawiamy... no sam musisz wiedzieć czy> nie wiem czy to ma sens i co dalej bedziej a jesli chodzi o to jak sie poznalismy to... po prostu zobaczylem Ją na miescie jak gdzies szla i od tego sie zaczelo po jakims czasie sprobowalem zagadac i to tyle

a w ogóle to nikt nie powinien w takich kwestiach nikomu radzić, bo to ty najlepiej wiesz jakie są między wami relacje i to ty ją znasz a nie my.

Gość tyryty
aaa co twoj ma tyle ;>?

Gość tyryty
bys musiał dokładnie opisac sytuacje bo tak, za bardzo nie mozemy doradzic własnie...