Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

pasujecie mi do siebie po prostu malfonsiku..a nienormalna naprawdę tak pisała- przeczytaj poprzednią stronę... dobranocka- ja studiuję prawo,w sumie już kończę.. Dobra rada- daj z siebie wszystko na pierwszym roku, aby mieć jak nawyższą średnią i po pierwszym roku złóż podanie do dziekana, że pragniesz rozpocząć drugi kierunek, poszerzać horyzonty, rozwijać się i takie tam pierdoły i wtedy powinni Cię przyjąć na drugi kierunek bez obliczania jakichś tam punktów itd., ponieważ studenci mają swoje przywileje. Ale jest tak tylko, jeśli jesteś wybitna i masz super stopnie, którymi możesz się podeprzeć:) Ja się dostałam z odwołania, ale po pierwszym roku doszły do nas 3 osoby, które załatwiły to w ten właśnie sposób. Z racji tego, że większość przedmiotów na pierwszym roku się pokrywa (typu prawoznawstwo, łacina, historia Polski itd), to wskoczyli od razu na drugi rok i musieli nadrobić różnice programowe, tzn. zdać jeden egzamin i 2 zaliczenia. Jest z tym trochę kłopotu, ale jeśli to dla Ciebie ważne studiować prawo, to może Ci się przyda troszkę informacji. Poza tym, jeśli chciałabyś coś wiedzieć, to jestem do dyspozycji:) nie patrz- w końcu się odezwałaś.. myślałam, że sobie poszłaś:D:D

jak podam drugą literę imienia do będzie wiadomo, przecież mówiłem, że któreś z tych co wymieniła moja przyszła niedoszła :classic_cool: Nienormalna Propozycja ;) oj dziewczyny dziewczyny ;) pytanie do naszej forumowej studentki mam: Madzia, w jakim mieście się uczysz ? :)

MadziulaDD- dziekuję za info na pewno się przyda :* właśnie tak zamierzałam zrobić po pierwszym roku, ale bałam się, że będę musiała zaczynac studia od początku, ale skoro tak mówisz to mam nadzieję, że uda mi się przejść od razu na prawo :D btw zawsze wyobrażałam sobie, że będę chodzić po sądowych korytarzach w todze mmm :) a tu mi w testach wyszło że mam być notariuszem :P Nie Patrz- dobranoc :)

malfonsik.. odpowiem Ci na pytanie za imię.. Kurde przecież nie pytamy Cię o adres ani rozmiar.......... buta:D:D tylko o imię:)

dobranocka, nie wiem, czy tak jest na wszystkich uczelniach, ale u nas się dało, ale zaznaczam się, że Ci ludzie flaki sobie wypruwali przez ten rok.. Myślę, że powinnaś się zorientować w październiku jak to wygląda u Ciebie i oby wszystko było po Twojej myśli.. Proponuję Ci nie rzucać administracji tylko dokończyć wtedy oba kierunki. Jest łatwiej, bo naprawdę duża cześć przedmiotów się pokrywa i wystarczy raz zaliczyć i spokój, a tak za kilka lat miałabyś 2 tytuły:)

Może tak zrobie :) wszystko okaże się w pażdzierniku :) w sumie cieszę się, że idę na studia, a z drugiej boję sie tych wszystkich sesji, kolokwiów itd. bo coś mi się zdaje, że matura to był pikuś w porównaniu do tych egzaminów :)

skoro od początku nie powiedziałem to i w środku nie powiem, zgadnijcie sobie same powiem tylko, że NP jest coraz bliżej :classic_cool: madziula szantażystko :o Nie Patrz - Dobranoc miłych snów 🖐️

dobranoc Madziula 🖐️ :) i tak nie zaśniesz przez te imię :classic_cool:

dobranocka.. najgorszy pierwszy semestr, później już z górki. Dla mnie matura była większym stresem. Jak już wbijesz się w ten rytm i zrozumiesz, że prawdziwa nauka jest na przełomie styczeń/luty oraz maj/czerwiec a reszta czasu to życie studenckie, to naprawdę polubisz studiowanie:)

ach malfonsiku zasnę, bo ciężki dzień dziś miałam... poza tym i tak wiem, że masz na imię Mirek, więc to nie będzie mój powód bezsenności:) pa

jak zdrobnisz ładnie to potwierdzę ;)