Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce to komuś powiedzieć

Mam 17 lat chce mieć dziecko...

Polecane posty

Akurat teraz mam okres.. niedługo jakoś dni płodne.. nie mam chłopaka... ale zawsze się jakiś znajdzie... Okresy mam nieregularne... lekarze rozkładają ręce... Nie umieją pomóc więc jak teraz mam okres pomyślałam,że może by się udało bo mogę nie mieć drugiej szansy... ps.to nie prowokacja

Gość wszystko na nie
nie rozumiem? jak mozesz nie miec drugiej szansy?

Gość bywa
ale że co na ogół nie masz okresu? że to pierwszy który Ci sie pojawił w całym twoim życiu?

nie pierwszy raz mam strasznie nieregularne nawet co 4 miesiące więc boje się że mogę nie mieć potem dzieci :( pogodzić bym jakoś to pogodziła

Gość rthz nl
Ładnie ci hormony napierrdalają do głowy, że chcesz swoim rodzicom problemu przysporzyć. Jak nie będziesz mogla mieć swojego to adoptuj.

Gość rozumiem cie doskonale
mam przyjaciółkę młoda dziewczyna 21 lat również nie ma chłopaka, lekarze dawają jej że pzez najbliższe dwa lata nie urozi dziecka pozniej nie zajdzie w ciąże! to jest naprawde straszne! :(

pierwsza jak miałam 12 lat a w sumie to 17 to już nie tak mało urodziłabym jakbym miała 18

rthz nl ;atwo Ci sie mowi adoptuj... adopcja dziecka to nie to samo co noszenie płodu (dziecka) przez 9 miesiecy w sobie. fakt faktem nie popieram ze to tak wczesnie. 17 lat to za mało na tak powazne decyzje

Gość bywa
ale przecież można to jakoś leczyć,w sensie że uregulować te miesiączki. Lekarze Ci powiedzieli że jesteś bezpłodna?że możesz kiedyś nie mieć dzieci?

Gość vbcvgnhbmnm
ale czy lekarz ci powiedzial ze mozesz nie miec dzieci czy sama sobie to wymyslilas? nawet jesli powiedzial to lekaz to skonsultuj to z kilkoma!

dokladnie, nie polegaj tylko na jednej opini lekarza, bo lekarz to tez czlowiek i ma prawo to pomyłki

Gość wszystko na nie
i z kim chcesz miec to dziecko? z pierwszym lepszym? Rozmawiałaś z rodzicami o tym?

nie powiedzieli że jestem bezpłodna ale rozkładają ręce z tą moją miesiączką ,byłam już u 3 i nic :( teraz sobie tak pomyślałam własnie że jesli mam okres to może i bym zaszła jakoś ale kolegom tego nie zrobie przecież..musiałabym z pierwszym lepszym bo nic innego mi nie zostało tylko strach że się czymś zaraże

Gość rthz nl
Jasne, że nie to samo, ale dziecko to dziecko.

dziewczyno to ze masz miesiaczki rozregulowane to nic zlego, tak sie poprostu zdaza. Przepisali Ci lekarze jakies tabletki? na uregulowanie miesiaczki?

mam bogatych rodziców więc pomogli by utrzymać nie rozmawiałam z rodzicami co mam im powiedzieć? Mamo tato zrobie sobie teraz dzieciaka?

Gość to musi byc prowokacja
:o

Gość wszystko na nie
Oj dziewczyno, masz 17 lata. w ciągu 10 lat medycyna pójdzie tak do przodu, że wszystko bedzie mozliwe.

Gość bywa
to trzeba gdzieś poszukać czy w necie czy gdzie lekarza który miewał takie przypadki i wyleczył, można też przecież zbadać czy sie jest płodnym czy nie.

miałam tabletki ale nic nie pomagały... zdarza się ale już mam 17lat to chyba powinnam mieć regularne?

dla ciebie wazniejsze jest posiadanie dziecka ponad wszystko?ponad to ,ze zrobisz je z pierwszym lepszym facetem-ze dziecko nie bedzie mialo ojca?? ,ze bedzie go wychowywac nieletnia matka i jej rodzice? jaka przylosc temu dziecku chcesz zapewnic???? przepraszam bardzo ,ale mnie przerazasz.ja nawet jakbym nie mogla miec dzieci no trudno ale nie zbyle kim ,na sile .Dziewczyno widze ze masz jeszcze pstro w glowie i zero pojecia o doroslym zyciu ,wez sie lepiej za nauke bo z takim mysleniem daleko nie zajdziesz

Gość rthz nl
chce to komuś powiedzieć - prawdę mówiąc jesteś żywym gównem, albo marnym prowokatorem :classic_cool: 🖐️

wole zostać samotną matka niż wcale :(

słuchaj no, masz 17 lat czyli gotowa na dziecko nie jestes. Po 2gie to ze teraz masz rozregulowane miesiaczki o niczym nie swiadczy moze to przez stres, zła diete czy branie tabletek? nie badz glupia... jak mozesz mowic ze rodzice utrzymia Ci dzieciaka? no prosze Cie :/ To Ty masz byc odpowiedzialana za to dziecko a nie Twoi opiekunowie

Gość wszystko na nie
dokladnie, myśli masz troche niedojrzałe, w wieku 17 lat o dzieciach sie nie myśli.

Gość jestes egoistyczną smarkulą
jesli to naprawdę nie jest prowokacja!!!!!!!!!!!!!