Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

..pogadamy, oczywiście, co za wredna literówa, i to w samym temacie.... uch!

cześć:):) ściskam :) uganiam się za Tobą po wszystkich topikach i cię złapać nie moge, więc wybacz że zwabiam podstępem....:) powiedzmy że zaliczyłam już ostatni wyjazd tego lata. a ty? jak się masz Polu?

ja ostatnio obserwuje na kafe regresję względem poziomu do którego przywykłam, kiedy się tutaj pojawiłam, czyli wiadomo w czasie jakiej krucjaty ;-) wyjeżdżam dopiero za 2 miesiące, a potem na wiosnę, takie nieco dłuższe wypady :)

ja się chyba z Kredkami poznac nie zdążyłam...:( ale tez pozdrawiam.

o, kyyrene....:):) i gem:) 🖐️ Może krótkie streszczenie co się tutaj na kafe zmieniło..? :)

Retro, głupie przyzwyczajenie chyba zresztą na żadnym forum nie ma tylu ludzi, tutaj cały czas ktoś coś pisze, czyli jak by życie wre, a ja teraz sporo pracuję w ciszy, więc robię sobie przerwy (tłumaczę się pokrętnie) :)

Gość polaaola
pragne uprawiać dziki seks😭

Ja też nie znam Kredek, ale chciałam zachęcić do przemówienia w kilku słowach :) Gem, Kyyrene, kiedy Wy się pojawiłyście na tym forum po raz pierwszy? :)

Mnie też nie było dłuższy czas, ale...jakby się rozpadło to całe towarzystwo regularnie spotykające się na Twoich topikach w celu wspólnego ponajeżdżania na ciebie. Nie ma na kogo najeżdżać w odpowiednim stylu. Niech bedzie, że to w większości był bełkocik, ale taki udający chociaż coś więcej. Teraz to już nawet nikt się nie wysila na nibyintelektualne wywody . Serio :o

"głupie przyzwyczajenie chyba.." ee, głupie niegłupie, nie oceniajmy:) przecież nawet mi jest miło wrócić i zobaczyć stare dobre nicki....:) Przeraziłam się tylko widząc na jednym z topów informację że ike leci na Komika..... Czyżby az takie zmiany...???:):):) Mam nadzieję że Ike przyjdzie i zaprzeczy:):)

Pola, pierwszy? Oj, parę lat temu, tak ze cztery, pod innym nickiem i całkiem konkretną historią, potem spokój na jakiś czas, tak z rok temu zagnieździłam sie tu na stałe.

"jakby się rozpadło to całe towarzystwo regularnie spotykające się na Twoich topikach w celu wspólnego ponajeżdżania na ciebie." hahahahhaha! no tak.....:):) Przykro mi że nie dostarczam już powodów. Wygrzeczniałam jakoś chyba nieprzyzwoicie... :) Co za wstyd!:) ale może chociaż w starym gronie na chwile tutaj....:) Wspomnienia nas piękne łączą... :D

Retro, a może się zakochałaś - tym razem fortunnie i nie ma o czym opowiadać, hę?

Gość ike ostatnio załozyła topic
na którym wprost zapytywała komiczne o długość członka:P

Pola - ja zaczełam 2 lata temu...wcześniej miałam problemy i wtedy własnie zaczełam wychodzić do ludzi...:)

POla. ty mi nie imputuj.:) opowiadać to by było o czym, ale mam teraz wazne sprawy na głowie. dość stresujące. Pewnie dlatego jakoś mi się uwaga rozjechała... apropos dziekiego seksu: ty Pola pamiętaj że coś takiego się uprawia z dzikim mężczyzną.... Zresztą, już sam fakt że się go uprawia z męzczyzną zmusza mnie do postawienia pytania: czy ty naprawdę tego chcesz??? :):)

Ike pytała o długość członka Komika...? Może badania jakieś prowadzi statystyczne po prostu....

czyli tutaj się jednak wsiąka na dłużej niż 5 miesięcy ;-) no chyba, że wreszcie poddam się planowanej hipnozie i wymażą mi to miejsce z pamięci :classic_cool:

Pola - a co ci się tutaj nie podoba ?...miejsce, jak inne...wszystko zalezy od nas...

kurcze, ja tez mam ważne sprawy na głowie i w niczym mi to nie przeszkadza :O zaś co do dzikiego seksu - oczywiście, że chcę, chociażby tylko dlatego, że czyta w tej chwili czyta te słowa ktoś, kto mi życzy wszystkiego co najgorsze, czyli np. celibatu ;)