Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

Pola - plany należy realizować...;) ...a potem tworzyć następne...:D

Kyyrene ty mnie wyraźnie na coś namawiasz. :):) oczywiście ze nie będę go uczyć! nie zgłupiałam jeszcze do cna.

o.. jakie ładne dziewczę..... :) mamma mia.... co tu się dzieje... :):) fotki fruwają po kafe ... no, nie moge... :):)

Retro, ja usiłuję tylko zrozumieć Twój tok myslenia. Odrzuca Cię od niego? Boisz się, że ktoś się jednostronnie zaangażuje? boisz się, ze nie sprawdzisz się jako nauczycielka? (wysoce prawdopodobne) Nie masz czasu tudzież chęci? Bo nie rozumiem.

Jarek 84 opanuj się! 😠 lepiej powiedz, jak się zapatrujesz na uprawę dzikiego seksu i prowdzącą do tego naukę tańca? ;-) Retro, chce z miłości, dlatego nie reflektuję na będące pod ręką propozycje :) Gem, dzisiaj jesteś jakaś taka tajemniczo zachęcająca i między wierszami wyczytuję, ze wiesz, co polecasz. Chyba nie wypada więc nie skorzystać z Twoich rad ;-) Może np. udałoby się zakochać w becnym tu Jarku? kiedych wspominał coś o liczbie trzech gotowości na dobę ;-) ;-)

Moze zapiszcie się razem na kurs tańca. On jako potrzebujący pomocy sprawę sfinansuje ;-) i skoncentrujecie się na fachowym treningu, a czy będą jakies tego skutki uboczne to chyba nie ma co sobie z góry łamać głowy?

Błagam czy możemy już zejsć z tego tańca..?:) kyyrene, nie doszukuj się niczego, prosze cię.....:):) i tak cokolwiek teraz powiem będzie świedczyło przeciwko mnie:) kyyrene, a jak tam u ciebie z ta męską hałastrą..? :)

Jarek, wszystkie się tutaj z Tobą zgodzimy, bez seksa da się żyć!!! nie umrzemy, przetrwamy, damy radę i w ogóle to jest to - coca cola i ziemniaki! :classic_cool:

U mnie? No cóż, ja poprobowalam tego i owego, nawet częśc urlopu spędziłam wyjazdowo we trójkę : ja, potomek i eksmąż...ciekawie było, przypomnialo mi sie, dlaczego na niego poleciałam ;) Przypomnialo mi sie też, czemu sie z nim rozwiodlam :D:D:D Coś tam jeszcze sie działo, ale tu pisac o tym nie bede, a poza tym dostałam awans i zwyczajnie nie mialam czasu ani na facetów, ani na kafe :) Rozpoczęlam kolejny projekt, żeby sie nie nudzić...w sumie ok :) Dziękuję :)

Retro, stopkę zmieniłam jak najbardziej celowo i ma mi ona przypominać dokładnie co do słowa to, co tam stoi :(

"przypomnialo mi sie, dlaczego na niego poleciałam Przypomnialo mi sie też, czemu sie z nim rozwiodlam" ha! kyyrene:) bardzo dobrze napisane:) mam identycznie rozmawiając z eksem:):))) to chyba dobrze, prawda..? :)

rozwiodłam się miedzy innymi dlatego, że fatalnie tanczył :D:D:D A tak serio : chyba dobrze, oznacza to, że dalej możemy być pewne slusznosci dokonywanych wyborów :D:D:D

"NIECH ŻYJOM TŁUCZONE ZIEMNIAKI!!!!" a nawet jak pomrom to zastąpimy je kartofllami, bo presji dotyczącej uprawy dzikiego seksu się nie damy!!!!!! niech żyje niezalezność od seksa! 🖐️ 🖐️

"rozwiodłam się miedzy innymi dlatego, że fatalnie tanczył " JEZUS!!!!! :):):):):D Jarku, teraz juz się chyba możesz przyznac że to ty byłeś retrospekcjaaaa, i pojechałeś po mnie brzydko na kilku swoich autorskich topikach...? :)

Retro, mam nadzieję, że wróciłaś na dobre, bo wraca mi rąbnięte poczucie humoru :) Czas spać, dobranoc wszystkim :)

Właśnie, popieram, bądź częściej, może dzięki temu Szukanie wróci? :) On pisał głownie tematach Twoich albo Ike, więc ja go tutaj nie jestem w stanie "zwabić" ;-) Już nie wspominając, że Komicznego tez "widuję" raz na 2 tygodnie ;)

o Szukanie bym się nie martwiła:) Niespokojna i niepokorna dusza... ale wróci, spoko.:))

"Zamiast sexa uprawiajmy ziemniaki!!TUCZONE ZIEMNIAKI!!!" dobrze, ze nie TUCZĄCE, bo przecież zgodnie z Twoją rada cały czas staram się zejść z 54 kg na poniżej 45 :)

nie, no , błagam, jak się jeszcze teraz dowiem że Komik ogranicza kafe, to się naprawde zadziwię.....:) Jarek, a chciałbyś po mnie pojechać..? i dlaczego tak..? :)

Gość jest tam kto
?

no, ja jeszcze jestem i właśnie bardzo chciałam prosic panów żeby nie zakładali białych koszul, takich prześwitujących... Błagam. Aż chce się wtedy podejść do takiego pana, podmuchac na niego wentylatorem zeby ta koszula się malowniczo rozpięła i zaczęła łopotać z tyłu odsłaniając nagi tors.. Oczywiście wtedy też powinien spaść ciepły letni deszcz i przykleić tą koszulę panu do ciała.... Błagam... Nie białe łopotające koszule! Please!

Gość Karolina z
Ale to tylko w tv tacy panowie :P

Przejeżdżałam dwa razy tego lata przez ŚLąsk. Myślałam o Tobie.:) Całkiem jakoś tak bezwolnie....:)