Gość na chwilke tutaj Napisano Październik 30, 2008 Prawda taka, że ludzie są różni i różne maja problemy. Także każdy z innego powodu nigdy nie zbudował związku, czy poznał kogoś na stałe. Nie ma potrzeby dogadywać i dołowac ludzi "samotnych" ponieważ to każdego osobista sprawa dlaczego mu sie tak czy nie inaczej układa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 " a po trzecie to nie zależy od szczęścia tylko od tego jaki jesteś." i na tym można jak zwykle zamknąć :D a jak ktoś ma 29 i nikt go dotąd nie chciał, bo jak ktoś pisze o przelotnych związkach to co to za "nigdy nie miałem dziewczyny", to musi być wybitnie nie "jakiś" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 30, 2008 "Także każdy z innego powodu nigdy nie zbudował związku, czy poznał kogoś na stałe." nieprawda. ludzie aż tak bardzo różni nie są. oczywiście różnią się pewnymi cechami, ich nasileniem ale z łatwością można wskazać tych atrakcyjnych i tych nie atrakcyjnych. no i oczywiste jest że takie "mam XX lat i nigdy nie byłem z dziewczyną/facetem dotyczy tych nieatrakcyjnych". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na chwilke tutaj Napisano Październik 30, 2008 ofe rma Masz rację, zgadzam się z Tobą. Atrakcyjność jest ważna w poznaniu kogos. Ja jak juz wczesniej napisalam uwazam sie za osobe nieatrakcyjna i ciezko mi poznac kogos. Oczywiscie budowanie zwiazku zalezy od innych cech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 30, 2008 "Ja myślę że w 2010 roku tak gdzies na przełomie maj-wrzesień znajdę dziewczynę" a ja na przełomie października i grudnia 2012. po euro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak ktos Napisano Październik 30, 2008 byl w zwiazkach krotkotrwalych wielokrotnie a nigdy w dlugich to mial wg Was dziewczyne/ chlopaka czy nie mial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 30, 2008 "Oczywiscie budowanie zwiazku zalezy od innych cech. " tego niestety nie wiem, bo niczego jeszcze nie zbudowałem. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 30, 2008 towar pierwszej jakości tylko słaby marketing :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 30, 2008 Kiedyś też byłem nieśmiały. Wyleczyła mnie z tego jedna latawica co wykorzystała mnie kiedy byłem pijany :P Nie wierzę, żeby nawet nie wiadomo, jak nie śmiały gość, nie zamoczył, kiedy miał okazję. Jeśli zaś żadna nim sie nie zainteresowała... Cóz faktycznie nic po nim. Baby mają tendencję do czekania na supeo ksirturbomego600konnego księcia z bajki do czasu circa 25. Później tkwią w tej pozie ze wstydu. A później przestają oszukiwać i siebie i innych. energiczna 30stka => skończone studia i duża kasa nie są wyznacznikiem wartości kobiety dla mężczyzny. Czasami wręcz odwrotnie. Rekinice biznesu często mają tyle kobiecości co trzonek topora bojowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na chwilke tutaj Napisano Październik 30, 2008 Niech mnie tez ktoś wyleczy z tej mojej niesmialosci! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 atrakcyjni nie muszą się sprzedawać wszyscy albo zainteresowani danym typem widzą, że jest atrakcyjni i próbują go jakoś zdobyć więc albo jesteś ślepy i nie widzisz tych klientek albo jednak atrakcyjność jest drugiej świeżości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 Cartoon Network 30.04.2009całe forum czekać na przedstawienie nam twojej pierwszej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 30, 2008 tomasz, a co ty będziesz robił przez 1,5 roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 30, 2008 no to jak się musisz takich rzeczy od terapeuty dowiadywać to chyba taki znowu zajebisty nie jesteś. czy się mylę? żeby ci życia na terapię nie zabrakło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to znowu jaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Październik 30, 2008 Cartoon Network-->dalej marudzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zla glupia sucz i blondynka Napisano Październik 30, 2008 kurwa znowu ten pajac :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fopd Napisano Październik 30, 2008 "Nie wierzę, żeby nawet nie wiadomo, jak nie śmiały gość, nie zamoczył, kiedy miał okazję." to mało wiesz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luwoltylkaaa Napisano Październik 30, 2008 Ja uważam, że taki facet ma problemy ze sobą, ale na pewno nie jest skończony, jeśli trafi na odpowiednią osobę, która mu pomoże czytaj dziewczynę, to myślę, że może być jeszcze bardzo szczęśliwy, ale latwo nie będzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to znowu jaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Październik 30, 2008 On nie znajdzie w tym stuleciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 30, 2008 znaczy że ta opinia fajnego to jest tylko twoja autorska? że inni nie za bardzo ją podzielają :D no to słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 30, 2008 fopd => widać jestem zbyt normalny, żeby wyobrazić sobie taką patologię :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to znowu jaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Październik 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fopd Napisano Październik 30, 2008 na to wyglada :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fopd Napisano Październik 30, 2008 ty tomciu juz od lat probujesz sie zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luwoltylkaaa Napisano Październik 30, 2008 Co znaczy żyłeś w cieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to znowu jaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Październik 30, 2008 Jakie to romantyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 Cartoon Network to idź na jakiś kurs NLS, NLP czy innego PUA wszędzie się człowiek natyka na entuzjastów i propagatorów skuteczności tych metod w wyrywaniu lasek.... i już będziesz wiedział jak sprzedać o ile to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zla glupia sucz i blondynka Napisano Październik 30, 2008 no to masz pierwsza rade : rusz dupe z przed komputera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luwoltylkaaa Napisano Październik 30, 2008 cartoon..> powodzenia! tak trzymaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 30, 2008 To znaczy, że jest sfrustrowanym gostkiem o mentalności 13stolatka. Ach te młodzieńcze pretensjonalne egzaltacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach