Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość damski pytajnik

Czy facet, który w wieku 29 lat nie miał nigdy dziewczyny

Polecane posty

Gość ofe rma
"Żylem w cieniu ale przez ten rok to się zmieni i pokażę swoje prawdziwe oblicze" a jakieś konkrety? bo te dyrdymały to opowiadasz od dobrych kilku czy kilkunastu miesięcy. jaki to z ciebie KIEDYŚ będzie pies na baby. najpierw miało być po napisaniu pracy. teraz znowu za półtora roku. i tak się to wszystko oddala w bliżej nie określoną przyszłość.

Gość front
Dobrocia to tylko ją odstraszysz.

Gość front
Z takim podejściem to ciężko bedzie Ci laske znalezc :P

"Ja przekonam do siebie dziewczynę swoją dobrocia i milym usposobieniem " a czy ja przypadkiem dobrze nie pamiętam, że dziewczyna była ci tylko potrzebna do macanek? tak jak kiedyś pisałeś o tych dziewczynach z kursu tańca tutaj... że chodzić na kurs aby macać dziewczyny ale mi dobroć :O

Gość zla glupia sucz i blondynka
[Cartoon Network Będę miły, dobry i uczynny. Wyjdę do ludzi i pokażę się dziewczynom. Poznają one mnie jako człowieka oraz mój cieply dotyk ] nie idz miedzy ludzi nie nadajesz sie na mesjasza

Gość
Podobno bicie głową w ścianę pomaga. Fama głosi, że tak robią wszyscy najwięksi podrywacze na świecie.

Gość a ja mam 30 lat i tez nigdy
nie byłam w zwiazku z powodu otylosci :O i co juz nie moge miec nadzieji wg Was ze kogos poznam? dziewicą nie jestem

Gość front
Skoro to prawda, to az dziw bierze, ze zadnej jeszcze nie masz :P

Gość bioenergotrapeuta
:classic_cool:

Gość Rasputi rozpustny mnich
:P

Gość front
A no tak, w cieniu. Dobre towary zawsze trzyma sie w ukryciu, co by sie nie zniszczyly albo nikt ich nie ukradl :P

Gość ofe rma
"Dobroć, pozytywne nastawienie, pomoc we wszystkim to jest to czego pragna kobiety i ja taki jestem " aaaaa skoro tak, to oczywiście. nadchodzi nowy casanova. do tej pory siedział w cieniu ale za półtora roku się nam objawi w całej swojej krasie. na razie się wprawdzie objawić nie może bo chodzi do terapeuty ale niedługo... strzeżcie się. jak tylko przestanie chodzić do terapeuty to sobie dopiero poszaleje :D

ofermo :D:D

Gość
Bodajże kabaret "Po żarcie" miał skecz pod tytułem "zapladniacz wzrokiem". :P Na inne formy zapylania ten chłopiec nie ma szans. Upośledzonym nie powinno sie pozwalać korzystać z netu bez opieki.

ciekawa sprawa... jak naprawdę jesteś przystojny to czemu dziewczyny same nie wciskają ci numerów telefonów, nie podchodzą, nie uśmiechają się natrętnie? Przecież nie wszystkie ukrywają się w cieniu \"aLE teraz wiem ze jestem na prawdę wysoko w hierarchii \" tylko ciekawe dlaczego masz, ile lat???, i jakoś nigdy w tej hierarchii pewnie nie byłeś.. zawsze to pewnie ciebie dziobali nagle się odmieniło? dlaczego?

wydaje mi sie ze jestem normalna i chce z kims zyc a ze bylam gruba to nie moglam poznac kogos, tak to trudno zrozumiec ze nie ma popytu na grubaski?

Gość front
"Dziewczyny nie wierzą pewnie ze mają u mnie szansę albo pewnie jestem zajęty skoro się nimi nie interesuję." poczucie humoru to ty masz :P

taaaaa na pewno wszystkie pewnie siebie przejmowały by się tym że możesz kogoś mieć i nic nie robiły... wiesz ludzie których pytałeś o wygląd pewnie kłamią wrzuć zdjęcie na jakiś gigantyczny zagraniczny portal do oceniania atrakcyjności i zobacz ile ci na klikają... może i będzie 7,5/10

głupio mi przyznac sie przed ewentualnym kandydatem ze bylam cale zycie sama, no i jak wytłumacze ze nie jestem dziewicą :P Bede musiala nazmyslac niestety jakies historie

[To że będę miał dziewczynę będzie dowodem na to że jestem człowiem wyjątkowym bo wyjatkowa będzie moja wybranka ] dobra dosyc :D 🖐️

\"Ja powiem mojej dziewczynie że jest moją pierwszą bo to ona jest królową \" po tekście i zachowaniu jak z cytatu pewnie trzeba będzie wsiąść na białego rumaka, przywdziać błyszczącą zbroję i ruszyć na poszukiwanie nowej królowej :P \"To że będę miał dziewczynę będzie dowodem na to że jestem człowiem wyjątkowym\" tylko jakoś większość społeczeństwa ma dziewczyny, facetów, mężów, żony i nic w tym wyjątkowego... ot życie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się