Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to wyszlo jakoś

Przystojny 24 letni prawiczek, dacie wiarę?

Polecane posty

a ja poznałam swojego meza prawiczka - mial wtedy 27 lat! Trudno w to uwierzyc, a jednak. Powiem ze to bardzo wartosciowy czlowiek, i wcale nie jest zaden wstyd. Hm, a w seksie, na poczatku bylo troche smiesznie, troche niesmiale, ale szybko pojął o co chodzi i jest fantastyczny, zajmuje sie mna czule, jest wspaniały. Takze 24 latku nie przejmuj sie tym naprawde. Spokasz dziewczyne która sie w Tobie zakocha i zupełnie nie bedzie jej to przeszkadzac, na pewno to uszanuje! Buziaki :)

Gość były już prawiczek
ja mam 25 lat i już nie jestem prawiczkiem poszedłem do agencji i skończyłem swój problem. Skutek!Teraz tam chodzę ciągle:( Idz do agencji

dobrze zrobiłeś!!!!Radzę to samo autorowi!!!!!!!!!!!!!Działaj,zapłać i będzie!!!!

Gość też tak myśalełm
wow myślałem ze takich ludzi niem...........naiwni jesteście. Laski się puszczają dziś bardziej jak faceci, nie spotkasz dzis dziewicy

Gość twój kumpel ma racje
fakt większosc to kurwy niestety ale co poradzic

Gość prawda 222
o ja nie moge prawiczek. leci sie na osobe an to jaka jest a nie na prawictwo czy dziewictwo

prawiczku miałam przed nim tylko jednego partnera....nie przeszkadzało mu to na tyle, żeby był to jakiś problem. Zakochał się we mnie z wzajemnością, reszta więc się nie liczyła :) Szanuję go za tego prawiczka :)

Gość prawda 222
tak jasne, ciekawy masz spsob myslenia. bo ja zawsze uwazalam ze podoba ci sie czlowiek a nie jego blona dziewicza

Gość prawda 222
alez prosze bardzo ja sie nie zgadzam z ta oto twoja wypowiedzia poza tym niedziewice lecace na prawiczkow wcale nie sa lepsze niz faceci, ktorzy sie wyszaleli i potem na zone chca dziewicy bo dla mnie czlowiek elci na czlowieka a nie an jego blone

prawda 222 czyzbys była z tych puszczalskich??? liczy się całokształt tzn wygląd charakter i dobre prowadzenie się

Gość mam już dość słuchania o przys
tojnych prawiczkach:O Jesteście zboczonymi walikoniami i debilami i tyle:O Kogo, kuźwa interesuje to, że uważacie się za przystojnych?:O

Gość prawda 222
nie nie jestem z tych puszcalskich akurat co nie przeszkadza mi miec zdania takie jakie mam bo ja juz po slubie kolego jestem i partenra mialam tylko jednego ale skoro nie bylam dziewica w dniu slubui to pewnie jestem puszczalska:)

prawda 222 :)

Gość prawda 222
sa puszalskie i niepuszczalskie a dziewictwo to akurat malo ma do tego. mozan byc dziewica do slubu a potem sie puszczac mozna miec jednego dwoch partenrow przed slubem i potem byc wiernym. denerwuje mnie po prostu takie idiotyczne stereotypy

prawiczek i kropka 1987 ..masz racje to by była porazka

Gość prawda 222
ale jesli jemu to nie przeszkadza? nie oceniaj wszystkich po tobie, tobie by to przeszkadzalo i sznuje twoje podejscie ale komus nie bedzie.i to zdanie tez szanuje.kazdy jest inny, nie zapominajmy o tym

Gość prawda 222
prawiczku kochany nie jestes kazdym:) wiec wypowiadaj sie o tym o czym wiesz na pewno:) a nie o kazdym bo to serio roznie bywa. mam kolege on prawiczek ona nie dziewica wczesniej w dwoch zwiazkach i jemu to nie przeszkadza i jest bardzo a to bardzo zakohany, wiec naprawde nie kazdy:)

jednym to przeszkadza innym nie ale nie nalezy krytykowac tych co im to przeszkadza

Gość tak to wyszlo jakoś
wiem trudno jest ocenić swj wygląd. Masz racje ze jak ktoś o sobie mowi ze jest przystojny to podejrzane. Podobam się kobietom, tylko niestety nie umiem tego wykorzystać...

Gość prawda 222
kumpel ale czy ja tego nie napisalam pare postow wyzej?

pisałas ale większosc osób na kafe tego nie toleruje :O

Gość prawda 222
wyobraz sobie ze wiem:) naprawde.

Gość takajedna niegrzczeczna
trudno w to uwierzyc- ale znam dwoch takich przystojniakow, ktorzt stracili dziewictwo w tym wieku -jeden z nich to moj maz - drugi to kochanek.

Gość prawda 222
poza tym nie ma jakiejs jednej definicji zwiazku, dla kazdego to wyglada troche inaczej.

Gość prawda 222
ja nie widze zadnej sprzecznosci w tym co napislam tutaj i we wpisie jaki zostawilam na temacie sex uklad:) bo tylko tam sie wpisalam ale coz

Gość prawda 222
a tak anwiasem imperio jaka jest definicja zwiazku? bo mysle ze ile bys osob zapytala tyle bys odpowiedzi dostala

Gość prawda 222
w takim razie nie umiem czytac ze zrozumieniem i nie wiem co mowie bo przeczytalam tych kilka moich wpisow i nie widze sprzecznosci

Gość tratat
eeeeeee czemu nie piszecie na temat!!!