Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

Gość buhahahha
wasza niesamowita twórczość przyprawia mnie o rogi hehe :P

Gość wena wam opadla kaczochody
gimme more :D:D:D

jestem jakas zasmucona czuje ze robisz mnie w balona ty chujku jebany jesteś pojebany i dostaniesz wpierdol bananem od mamy. do góry do góry, niech kłębią się chmury :D

Gość wena wam opadla kaczochody
Przy każdym swoim wpisie dostaję mega orgazmu

Gość stul pysk koniotrzepie

Gość stul pysk koniotrzepie
oh oh oh oh oh dochooooooooooooooooooooooooodzę!

Gość HeXaxx87
kochany przysiegam na pien suchy i na zdechle karaluchy twoja zdrada nie dojdzie zdechlego serca mego...twoje oczy jak bebenki jedno nizej drugie wyzej zas zeby jak perla co drugi to przerwa co trzeci zbity a czwarty wybity.najchetniej bym cie widziala ubranego w czerwonym surducie a bedziesz wygladal jak malpa na elektrycznym drucie.tak mi do ciebie serce tyka jak stara klapa od smierdzacego smietnika.........cos tam cos tam p.s Łysy I lOvE You :D

jest nas kilku wytrwalych z wena na tym forum co tworza poezje z niezla doza humoru jedni wnet orgazmu dostaja, drudzy zas w gacie ze śmiechu szczają a wiersze swe tutaj zamieszczaja bo wielka miłościa do łysolka pałają !! haaa :D

niewydymka pomarańczowa zachowuje się jak krowa- w ruji ryczy głośno mordą żuje jak zła bardzo to i pluje bo chodź dupsko wciąż wypina zła jest nawet dla murzyna zal ją ściska że ikusia co noc w łóżku ma mężusia więc o nosie ike marzy że coś w końcu się wydarzy.........

Gość naranara
Oj Łysolku mój kochany krawawią dzisiaj moje rany życi bez Ciebie już nie mogę chyba wpadnę w jakąś trwogę seksu mi się dzis zachciało a me chłopcze poleciało na imprezę z ziomalami piwo będą pić jebani i nawalą się jak świnie a ochota mi już minie:P

Gość naranara
ej poetki gdziescie sie podziały?????

Gość parampampram
do gory jeb, bo ja jem chleb :D

Gość naranara
o nasz ukochany powrocił z impry..jak było Kotku?????

jaki kotku głupi młotku ? to jest łysy, to się wie on kocha siebie nie mnie 😭 ps. dawajcie jaką twórczość, bo do blogusia muszę wrzucic xD

Byla impreza smiechy i picie siedząc z piwkiem mysałem chyba polubię takię życie co z tego że kiedyś chcialem porządznym być dresem bić rabować jarać zioło gdy przegrałem tu z kretesem nic to teraz jest wesoło kumpel zajął sie z ogniska plecy płona ze aż miło inny jakąs laskę ściska chyba duzo sie wypilo potem rajd przez miasto całe bilard, rynek komisariat kumpel wypatrzyl jakąs lalę wiec pedzi za nia jak wariat mial chłopaczek duzo pecha bo ona zajęta była idzie Gruby a z nim Krecha ekipa by im wpierdoliła ale wszyscy zbyt napruci nagle wrasnął ktoś straszlwie ze ochrona nas wyrzuci Gruby walczył rozpaczliwie ale szanse mial on małe wpierdol dostał jak nalezy uciekał trzymajac swa pałę bo pierdolnął go tam Jerzy zabiajka jakich mało może tylko Łysy lepszy pół osiedla to widzialo gdy Łysy kresze przypieprzył potem pościg powrót krótki na osiedlu stop-czas wypic wódki.

Taaki tiopik - ja zwariuje- ze smiechu tchu mi już brakuje! pisać więcej by się chciało, lecz natchnienie uleciało...

nic :D łysy naprawdę łysy jesteś ?:D wiem, że twój imidż trochę podupadnie i w ogóle, ale przyznaj się :D :P

Tak szybko? Oj aż tak latwy nie jestem:P a gdzie peirscionek? Pozatym-pasujesz do BMW ? hehe. Dobra-ja sie dzisiaj wczesniej uciekać musze qrwa bo jutro robota z rana czeka. Ech i bejsbola musze odkurzyć :P pozdro 🖐️

eeej fju fju gdzie mi się wpierdalasz :D :P a w przedziale wiekowym to jestes w jakim ? :D 10-15 16-25 25-50 50- ... :D