Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

stokrotka ja osobiscie uwazam , ze jak by mu bardzo zalezalo to by nie skonczyl tej znajomości... musisz troszke poczekac a moze jak ochlonie to sie odezwie ...on narazie pewnie jest jeszcze wsciekly za ten Twoj wybryk, i nie smutaj sie i nie obwiniaj bo jego zachowanie tez budzi zastrzeżenia...:( bardzo chamsko Ci napisal :( wiec zastanow sie czy warto plakac?

Neia- wiem....strasznie chamsko mnie potraktowal..ale moze to dlatego ze moja kumpela napawde go zwyzywala rowne chamsko i sie wsciekl..moze sadzil ze razem to pisalysmy...boshe co ja mam robic? zglupieje

stokrotka kochana nic nie rob... stalo sie i nie odstanie, to on zerwal znajomosc i teraz od niego musi wyjsc incjatywa... no a Ty przedewszystkim nie odzywaj sie do niego , a zeby nie myslec to ze znajomymi na jakies balety;)

STOKROTKA83 ---> Facet który pisze, że młotkiem jakiejś kobiecie zeby wybije kiedyś dałby Ci się we znaki.... :( Dobrze, że to koniec już teraz... Niż potem cierpieć bardziej!!

Gość namietna
Ezoteryczna masz racje.Dobrze ze to koniec... Stokrotka83---> Nie warto jest sie zalamywac przez faceta. Nie byl ciebie wart

laski!!!!!!!! bylam na jazdach z zajebistym instruktorem:) pfff bajere ma niezla:P wkurzalo mnie ze sie tak na mnie chamsko gapi jak cofalam do tylu...ale bylo milo:) w poniedzialekj znwou mam z nim jazdy:p a teraz z innej beczki PSZCZOLA MNIE UZADLIŁA:O STRASZNIE BOLI MNIE RĘKA, SPUCHLA MI:O CHYBA MI NIC NIE BEDZIE CO?

Gość namietna
Raczej nic ci nie bedzie,troche poboli i przestanie. No to mialas szczescie ze trafilas na takiego. Ja mialam pecha:(

to moja pierwsza jazda:P i mam takie wrazenie ze jestem toche lewa do tego:( ale moze bedzie w poniedzialek lepiej....przynajmniej na mnie nie krzyczal....czasami samochod mi zgasli to sprzeglo, tak powolutku spuszczac trzeba boze troche tego jest....nie wiem jak ja to ogarne:o myslalam ze bedzie troche łatwiej a dzisiaj to sie wystraszylam....eh:( humor mi sie zjebal i do tego ta opuchnieta reka:(

Gość namietna
Neska198 Trafilam na okropnego instruktora.Normalnie masakra!!! zdalam dopiero za drugim podejsciem.A za ciebie trzymam kciuki:)

laski moj ex dzwonil, chcial sie spotkac... powiedzialam ze to wszystko jest miedzy nami skonczone i zeby raz na zawsze odpierdolil:Oa teraz siedze i wyje ,myslalam ze to bedzie latwiejsze.. wiem ze to najlepsza decyzja jaka moglam podjac.. ale boli bardzo:O

Taka jedna sprobuj wytlumaczyc mu wszystko w jezyku migowym bo jak powiesz po polsku to nic nie zrozumie.Moj byl inteligentny a we wtorek podczas rozmowy ze mna mial wyraz twarzy osoby po paralizu.

przeszlo mi:) porozmawialm z mama , i ona powiedziala ze dobrze zrobilam, bo czas na ratowanie naszego związku byl 3 miesiace temu jak sie rozstalismy a nie teraz... przetrwam ten koszmar i nie wroce do niego, wierze ze spotkam faceta z ktorym stworze cos pieknego a nie toksycznego;)

hej daóny :D ale jestem zjebana malowaniem......poł pokoju zrobilam :o jutro drugie pol, a w niedziele malowanie drugiej warstwy.......ale jestem wkurzona, ze ten zjeb mi nie pomogl....kutas zasrany.....i mysli sobie, ze wroci z wakacji i jak gdyby nigdy nic do mnie przyjedzie a ja rzuce mu sie w ramiona i rozłoze nogi.....:o NIE DOCZEKANIE!!!!

taka jedna mam nadz ze jak mu powiedzialam zeby sie odpierdolil ( musialam tak chamsko) to zrozumie, bo on nekajac mnie utrudnia sprawe:( Nie wyszlo nam , byly wielkie plany , mysle ze nie warto zaczynac od nowa, to sie nie sprawdza ,takie odgrzewanie....:( Musialam tak postawic sprawe, a poza tym to i tak do konca nic nie wiadomo. Co ma byc to bedzie, zycie zweryfikuje,

nie ma mnie kochana skoro Ty malujesz, to może ja Cie zaproszę do siebie i Ty mi tez pokoik pomalujesz?:)

necia no fucking way :D jestem tak umorodowana, ze szok.....hheheh przynajmniej mam zajecie i nie mysle za duzo....

taka jedna zadnej reakcji bo jak to powiedzialam to sie rozlaczylam... a on nie zadzwonil po raz kolejny, i dobrze bedzie latwiej, boze ile ja bym teraz dala zeby on mi teraz dal spokoj, by sie nie odzywal...

:p ja mysle ze nic nie bedzie sukbana nawet nie poczulam jak mi siadła:p ale reka spucha mi strasznie i pobolewa...

taka jednaaaa hhehhe:) ja bez tego znakomicie sypiam, wiec luzik:) dziekowalam bogu, ze moge normalnie spac jak mnie ex zostawil......sen to byla jedyna rzecz, ktora moglam robic.........

Mojego ojca, uczuleniowca kiedyś osa 3 razy w łeb dziabła pod rząd... Wyglądał jak koleś z tego filmu z Cher... "Maska" ... Nie przesadzam :D

heh:p moj mi wczoraj kamykami w okno rzucal i myslal chyba ze wyskocze z okna z radosci do niego. niedoczekanie jego!

neska Ty tez mialas jazdy z eksem takie jak ja teraz.. napisz cos wiecej a raczej przypomnij co nieco bo ja nieczytalam Twojej historii..za póżno trafilam naforum:P

heh a no bylo troche tego 1. zostawil mnie dla swojej bylej po czy ta go kopnela po 2 dniach a ten zadzwonil do mnie zeby mi sie wyplakac, obrazil sie na mnie ze nie chce mu dac wsparcia w trudej dla niego chwili (balagam was:o) 2. napisy KOCHAM CIE na chodniku u mnie pod blokiem 3.blagal mnie o spotkanie na ktore pozniej nie mial czasu przyjsc 4.rzucanie o 2 w nocy kamykami 5. pisze ze chce spotkania po czym kiedy ja sie nie odzywam wcale do niego on mi pisze ze to nie ma sensu i idzie do swojej noweej dziewczyny:D:D:D:D normalnie szczena mi opada i wstyd mi za niego:o

a ile byliscie ze soba? i ile jestescie po rozstaniu? no niezly chlopczyk niezly;)