Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

ja wiem ze on sie zapisal a takie cos jak sie ma dziewczyne jest bezsensu, ale niech ona najpierw zaobserwuje co on robi na tym portalu, wg mnie tez po to sie ludzie zapisuja aby kogos poznawac. i wiem ze najczesniej chodzi o znajomosci ze kobiety- z facetami, a fgaceci - z kobietami. no ale niech najpierw wyluka czy on tam z kims gada a pozniej pogada bo teraz sie wykreci jakims glupim wykretem:/

Gość salamandra plamista
aha, sorki, nie zrozumialam. i co, ta kolezanka jeszcze slub chce z nim brac? na glowe upadla?

salamandra no gadał z ta laską , z tą samą co się umówił...ale moja kumpela do niej zadzwoniła i zjebała ją i tak to się skonczylo

salamandra ta para to w ogóle jest śmieszna,bo teraz ona ślubu nie chce i ma jakiegos fagasa na boku:o więc ja juz się w ich temat nie wtrącam i nie chce nic słyszeć na temat ich "związku". Wiecie co laski,ja naprawdę się tym dobiłam:(

Gość salamandra plamista
malenka, nie dobijaj sie, tylko sie nie pozwol robic w balona. badz silna! jestesmy z Toba. a tak na marginesie, co on napisal w tych danych?

z tego co widziałam nic więcej juz tam nie wypełniał.Kurde,dziwnie się czuję z taką wiadomością i z tym, ze będę go szpiegowac:O

Gość bolaceserduszko
Dzien dobry!! -moze chociaz dla kogos!!! U mnie dzisiaj beznadziejnie!! Nie daje sobie ze soba rady!! :( Nie wiem co robic?? musze do niego pojechac po swoje rzeczy i nie wiem jak sie zachowac!! Nie wiem nawet, czy postepuje slusznie?? Jego mama jest przed pierwsza chemia- wiem, ze mnie potrzebuje! I on i ona:( Ale z drugiej strony- wiem, ze nie moge pozwolic, aby mnie przy wszytskich ponizal!! Do tego dzisiaj ma do mnie ogromne pretensje- ze pojechalam wczoraj do swojego mieszkania- bo przeciez nie powinnam uciekac- tylko czekac az laskawie wroci!!! :((( Czemu faceci sa tak beznadziejni?? Co robic??? Pomozcie prosze!

bolaceserduszko A musisz jechac po swoje rzeczy?Poczekaj troszkę,aż oboje ochłoniecie! chyba, ze ona nadal dzis twierdzi, ze nie jesteście razem,to wtedy jedź po te rzeczy i nie odzywaj się do niego potem.Nie pisz,nie dzwoń,wiem, ze trudne to bedzie,ale tak trzeba!!

salamandra weszłam na tę sympatię i on nie uzupelnił wszystkich danych,jego profil nie jest dla innych osób widoczny!Ma wpisany wiek,znak zodiaku i miasto,nic więcej... Najgorsze jest to, ze widać tam kiedy się logujesz,czyli on bedzie wiedział, że tam wchodzę jakby co...choc mam nadzieję, ze on juz tam nie wlezie...wiem,wiem, nadzieja matka głupich:O

Gość bolaceserduszko
Niestety musze jechac- nie mam zadnych ubran- kosmetykow- nic :( Dzisiaj zgrywa wielkiego cwaniaka!!! :( Jak mozna tak ponizac kogos?? Nie rozumiem- po co w nocy przyjechal- jesli wczesniej nabijal sie ze mnie przy swoich laskach i koledze- a rozmowe telefoniczna skonczyl tekstem- spier.... :( !!!! W jego mniemaniu pewnie w tej sytuacji powinnam przyknac oko na to i wspierac go i jego mame przede wszytskim- ale ja nie potrafie:((( a moze wlasnie powinnam ???

Gość salamandra plamista
bolaceserduszko- przykro mi. jestes w ciezkiej sytuacji. nie wiem, co ci poradzic, ale przytulam

Gość salamandra plamista
e tam, nawet nie taki zly. ja wyjezdzam do kolezanki na weekend. slonce swieci. czeko i taka jedna, co sie stalo?

Gość salamandra plamista
e tam, przejdzie wam

Jednak nie chce mi się cwiczyć,nic mi się nie chce:O Czeko Wiem, że to smierdzi i muszę być ostrożna...Jak jedna chwila może znowu zburzyć zaufanie....Bo kurde jestesmy swieżo po zejściu się,mieliśmy to odbudować,a teraz co??Co ja mam sobie mysleć na ten temat?Niech no tzlko go dorwe na tej sympatii,wrrr

Gość salamandra plamista
malenka, nie wydaje ci sie, ze on w ogole jest podejrzany? najpierw ta sprawa z slubem, teraz to? a poza tym zanim zerwaliscie wychodzil gdzies bez ciebie bardzo czesto. moim zdaniem wolnosci mu sie zachcialo i tyle. chce sprobowac, jak to jest z innymi laskami.

Gość salamandra plamista
czeko, z moich obserwacji wynika, ze masz racje. malenka, nie chce sie zachowywac jak wszystkowiedzaca wrozka, ani nie chce Ci sprawic przykrosci, ale tak na dobra sprawe, to ty o niego zabiegalas po rozstaniu i to dzieki tobie znow jestescie razem. bo choc w zwiazku nigdy nie jest tak, ze to jedna strona jest winna, to przeciez on zaczal wieczorkami wychodzic bez ciebie. a ty wmowilas sobie, ze zerwal z toba, bo fochy strzelalas o to. i przeprosilas go za te 'fochy', wiec facet czuje sie jak najbardziej wygodnie. wie, ze go kochasz i przebaczysz wszystko.

Gość salamandra plamista
taka jedna- nie pytaj, bo odpowiedz znasz. pod tym pseudonimem ukrywa sie bursztyn. ten sam styl pisania.

Helo dziewczęta:)👄 a ja wlasnie wrocilam . Rozmowa kwalifikacyjna ok:) Mysle ze dalam rade, no ale mam czekac na telefon mam nadz ze sie uda:) A potem bylam na piwku z koleżanka :) malenka dla mnie to, ze sie zalogowal to nic nie znaczy, przestań o tym myslec a tymbardziej nie rozmawiaj z nim o tym!! bo znowu zrobisz niepotrzebna klotnie a z siebiezazdrosną wariatkę .Pomysl logicznie, gdyby Cie nie kochal to by nie wracal do Ciebie, odpuśc sobie cala tą sprawe. boląceserduszko nic nie tlumaczy jego zachowania, zabieraj wszystkie swoje rzeczy, no sory ale koles jest skonczonym dupkiem i nieusprawiedliwia go choroba jego mamy:(gdyby tak bardzo sie tym przejąl to by nie chodzil na wodke z kolegami i nie wozil sie z jakimis dupami!

Gość salamandra plamista
a teraz wymysla, ze slubu brac nie chce nigdy. moze ma wyrzuty sumienia i chce, zebys to ty tym razem z nim zerwala? mnie sie wydaje, ze moj ex stosowal dokladnie te same chwyty, zebym to ja sie odczepila. ale ja bylam tak zakochana, ze tego nie widzialam.

czeko kuźwa wszyscy mi tak mowia ze powroty sie nie sprawdzaja:( i ja tez sie boje ze jak ulegne mojemu ex to za kilka miesiecy bedzie to samo. A co do faceta malenkiej laski nie siejcie paniki ,on tylko sie zalogowal, ja jak bylam ze swoim to on mial konto na sympatii i ja tez:P malenka czekaj na rozwoj wydarzen ale narazie zachowaj spokoj bo on jeszcze nic zlego nie zrobil, a moze byc tak ze Cie sprawdza , jak na to zareagujesz, narazie sobie odpusc i nie nakrecaj sie!!!

maleńka słonko, ja bym narazie o niczym nie przesądzała. zalogował się i tyle. popatrz co robi czy z tego konta korzysta. w ostateczności możesz założyć fikcyjne konto i sprawdzić go wysyłając wiadomość do niego i czekając na odpowiedź od niego. ale myślę, że to ostateczność. nie sądzę, by był aż takim dupkiem i chciał się z Tobą zejść a teraz szuka sobie nowej panienki...jesli tak jest to przestanę wierzyć w ludzi 😭 Ściskam goroąco i trzymam kciuki 👄