Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

Gość KUKA CO U CIEBIE
dzieki kuka czekam na relacje:) pisalam od czsy do czsu z wami ale mnie pewnie nie pamietasz....czasem sie zastnawialam co u ciebie jak sie twoje losy potoczyly i co z tym twoim ex..czy w ogole sie kontaktowal.... milego wieczorku

salamandra dzięki za te słowa! Muszę się trzymać,a jesli on chce grać w jakieś gierki i być nieuczciwym wobec mnie to niech spierdala! hehe dziwnie mi to pisac,skoro on siedzi bok mnie:P Weszłam się pożegnac z Wami Kochane😘. Wcześnie rano wyjeżdżamy nad te morze,co prawda bedziemy już we wtorek z powrotem,ale i tak ważne, że jedziemy.Choć chęci mam male na ten wyjazd:O Ale co tam, przeżyję... Więc nie piszczie za dużo i trzymajcie sie dzielnie! Buziaczki dla Was Słoneczka moje drogie😘😘😘

malenka moze jeszcze to przeczytasz jak w nocy nie moglam zasnac to myslalam o tym:) i wiesz co ja bym nie poytafila przed moim cicho siedziec:/ ja bym sie spytala o co chodzi dlaczego itd, ja wiem ze radzilam aby narazie nic nie mowic, i jesli tak potrafisz to dobrze:) ale ja bym nie potrafila tego zatrzymac, w ogole nie umiem przed moim czegokolwiek ukrywac.... wiec ja gbym powiedziala bo poprostu bym zdechla ukrywac to. ale jesli ty dasz rade to poczekaj co dalej:* wypocznij i naciesz sie nim, ciesz sie terazniejszoscia:*:* i zebys pogode miala:* a chociaz aby nie padalo, buziaki i trzymaj sie:):) a my sie trzymamy razem z toba:)

sweet cherry dzięki[kiss[. Jeszcze tu jestem chwilkę,poczytam Was troszkę...Wiesz,mi też ciężko to ukrywać i jak tylko na niego spojrzę, to coś mnie ściska w gardle:O Na razie jednak muszę wybadać teren...Zobaczmy jak bedzie,ale kuźwa jeśli po to wracaliśmy do siebie,by teraz sie rozejść to ja pierdolę to wszystko:/Masakra:O Najchętniej bym mu wszystko wygarnęła,ale muszę sie upewnić, ze robi to,czego nie powinien kurwa robić, skoro ma laskę!!

moze masz racje kasia ale wez tu zyj teraz... w tv ostatnio mowili ze 3 zolnierzy zginelo, to nie jest wyjazd tak sobie aby zarobic, tam jest okropnie. ja wiem ze jemu nic sie nie stanie, czuje to i juz a smutno mi bo juz go wiecej nawet nie zobacze po rzeczy moj brat pojedzie, ja nie bede w stanie

gaba nikt na sile go tam nie wysyla..... sam jedzie. ja w piatek albo sobote bede w warszawie to pogadamy:( ja wiem ze czujesz sie zle:( ale trzeba byc mocnym, kobiety są mocne i dadza sobie rade ze wszystkim...... mowie ci to. kiedys bedzie on tylko niemilym wspomnieniem i kupa wylanych łez, niczym wiecej. Malenka, a jak zasypialas kolo niego nie czulas sie niefajnie???? ja bym w tym lozku sie poryczala :(:( samo zalogowanie tam jest niefair a jak jeszcze uzywac tego bedzie to bezkomentarza:/:/ po co:O:O?? :( takie portale sa na samotnych nie dla ludzi w zwiazku, i do tego sie nie przyznaje, gdyby ci chociaz powiedzial. naprawde niefajna sytuacja:( no ale zobacz co tam sie rozegra i wtedy wkrocz w akcje. mam nadzieje ze to jest nic znaczacego, i zagladac on tam nie bedzie.

gappa ojoj....przytulam Cie mocno...ale sie porobiło :o bedziesz mu chciala cos powiedziec przez wyjazdem? skoro on na pewno jedzie, to ja bym waliła z grubej rury i powiedziala co czuje....bedzie mial o cyzm myslec na misji i moze mu sie cos poprzestawia w głowie....

sweet cherry Czułam się fatalnie,jak już pisałam,odsuwałam się od niego maksymalnie:O Jest mi źle,jestem wściekła,smutna i przygnebiona,ale dam radę! Muszę się dowiedzieć wszystkiego.jesli on będzie z tego korzystał to wszystko jasne:O Nie wiem po co takie cos zrobił, strasznie to boli:( Dobra,uciekam się umyć, bo wstaję przed 4 rano...Do miłego dziewuszki😘 kocham Was wszystkie moje Skarby😘 papapa

Malenka trzymaj sie, dasz rade! powodzenia i nie mysl za duzo, bo tak naprawde jeszcze nic strasznego sie nie stało.... gappa ehh.......nie wiem, co powiedziec, zeby Cie pocieszyc :o

przeciez nie bede znow czekala az wroci czy moze cos mu sie przestawi...on juz postanowil. napisalam mu tylko ze moj brat sie z nim skontaktuje i juz pewnie sie nie zobaczymy ja nie bede w stanie z nim sie spotkac nic nie napisal. milczy dalej jak to on chce zabic to uczucie, chce zapomniec o tym wszystkim

Gość czytajnik
i jak zwykle taka jest tak samo jak było i robi z toba to co mu się żywnie podoba oklaski ...

Gość czytajnik
nie jestem bursztynem czytam was tu czasem nie mam stałego nicka..a dobijasz się sama od dawna... na własne życzenie i zmień tą stopkę z nicka zwłaszcza drugie zdanie bo nie pasuje do tego co robisz non stop

tak jednaaa ehhh.....ja mysle, ze wszytsko sie rozstrzygnie w Twoje urodziny....ale to juz musi byc ostatecznosc. Jesli zrobi Ci swinswto w urodziny, to juz wtedy bedziesz dokladnie wiedziala na czym stoisz-proste. A na razie moze nie odzywaj sie i olej go przez ten tydzien....jak myslisz?

Gość znowu ten
bursztyn :o

taka jedna niestety czeko ma racje i ja tez tak mysle...robi z toba co chce jak by mi moj tak powiedzial to bym mu z miejsca powiedziala ze nie za dzien ani tydzien tylko teraz a jak nie to niech wypierdala na drzewo zjeb!!!! dlaczego tak pozwalasz siebie traktowac??? wiem ze to trudne bo kto powiedzial ze bedzie latwo??? ale tu liczy sie twoje dobro a nie JEGO WYGODA!!! PRZEMYSL.

taka jednaaaa odpowiedz sobie na jedno pytanie: jesli on za tydzien wroci do Ciebie i powie, ze chce z Toba byc...Czy Ty jestes gotowa byc z nim, jesli jego praca jest wazniejsza, jest ciagle zapracowany i nie bedzie Ci poswiecal tyle czasu, na ile zaslugujesz? Myslisz, ze jak wroci to zmieni calkowicie swoje nawyki i stosunek do Ciebie? mi sie wydaje, ze nie za bardzo.... a Ty znow bedziesz samotna i nieszczesliwa, mimo ze bedziecie razem

Gość salamandra plamista
wybacz taka jedna, nie mam juz slow na Ciebie. dajesz sie wykorzystywac i koles robi sobie z Ciebie jaja, a ty zaslepiona, zaurczona jakims za przeproszeniem skurwysynem sie ponizasz. bo zwyczajnie sie ponizasz przed nim. jak w ogole mozesz chciec byc z kolesiem, ktory podniosl na Ciebie reke? idz po rozum do glowy dziewczyno...

GAPCIU DO MNIE MOZESZ PISAC JA NOCNY MAREK JESTEM I U MNIE ZYCIE ZACZYNA SIE PO GODZINIE 0.00 :p

neska masz do mnie numer? nie ma mnie -dzieki dobrze ze mieszkamy obok siebie a co jutro robisz przed 14

Gość salamandra plamista
taka jedna, ile razy mowilysmy ci, ze najlepszym krokiem bedzie krotkie ciecie?

TAKA JEDNAAA wiec wez wkoncu sprawy w swoje rece i zalatw to jak nalezy!!! zeby kretyn nie byl taki pewny siebie i zaczal myslec glowa!!