Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

ja pierdole takiego faceta co mysli tylko o sobie i jak mu sie podoba to zadzwoni do mnie jak mu zajebiscie zle a tak to nie daje znaku zycia...zajebany egosita naprawde mu sie dziwie...ja po takiej akcji to nawet wstydzilabym mu sie spojrzec w oczy

taka jedna mam nadz ze w koncu znajdziesz tyle sily , zeby powiedziec jemu zeby zniknal z Twojego zycia raz na zawsze... ja tez sie ponizalam ,wiedzialam ze on spotyka sie z tamta a jednak spotykalam sie z nim to dopiero byla desperacja...:O nie wiem skad wzielam tyle sily zeby sie nie zalamac, a teraz widzisz on sam przyszedl szkoda ze na kolana nie upadl:P takze kochana duzo silnej woli.Musisz w koncu dostrzec ze to Ty jestes najwazniejsza a nie jakis fiut!!!!! i nie wierz w bajki ze on nie ma czasu.... facet jak CHCE to zrobi wszystko!!!!!!! czeko no no widze ze kolejny zaczyna się błaźnic:) i dobrze im tak:P ale rozumiem tez , ze Ci jego zachowanie burzy spokoj.... ale mam nadz , ze dasz rade:) laski usa- brazylia 3:1 super:)!!!!!!! dla wszystkich z ranka👄

Czesc laski.Ja dzis w nocy otrzymalam ze 20 sms,ze teskni,ze chce sie bzykac ze mna(nie napisal tego stricte,ale tak w skrocie myslowym przekazuje puente) itd.itp.Dobrze,ze w nocy tego nie widzialam,bo mialam wyciszony telefon.A rano takie smsy nie robia juz na czlowieku wrazenia,szczegolnie czytane hurtem.Ciekawa jestem po co on to robi,skoro juz nigdy nie bedziemy razem.Moze chce zebym byla stara panna na jego uslugach,nie tknieta przez innego macho.

Ja mam troszke inaczej niz wy.Zauwazylam,ze smsy,telefony traktujecie czasami jako sygnal,ze chce wrocic,ze mysli o was.Zdania rozbiera sie na czynniki pierwsze i wnikliwie analizuje kazde slowo.Gdybym ja tak robila to bylabym przekonana,ze w przyszlym tygodniu zalatwil nam slub i sale weselna;juz dzis mozemy sobie dzidzie zrobic;dom postawi sie do zimy;no i ,ze mnie kocha najmocniej na swiecie.Gowno prawda,smsy nalezy kasowac i ich nie analizowac.One nic nie znacza,tak samo jak telefony.To ciekawosc,sentyment albo chec sexu.

wstałam;p ale sie narabalam wczoraj;d;d;d; hehehe Czeko i po chuj to zrobil glupek jeden;/ Creative cale szczescie ze spalas bo pewnie mialabys nocke z glowki....;/ Taka jedna sciskam i wierze ze bedziesz nadal silna;*:*

creative super kochana tak trzymac:) musisz postawic na swoim, to po pierwsze a po drugie , a moze on cos zrozumie, jak zobaczy ze Cie starci.. on nigdy tego nie odczul ze Ciebie nie ma choc juz dawno powinien:O no ale z drugiej strony gdyby chcial powrotu to co bys zrobila? przeciez on zachowywal sie w stosunku jak ostatni dupek... ja bym mu NIGDY nie wybaczyla...:O aniołeczek witam👄 a jak ten Twoj? wczoraj sie widzieliscie? czy on wyjechal na ta dzialke?

Gość gdzie jest topic pierwotny
przetrwał lata, a wy go rozpierdoliłyście w kilka tygodni??

Gość oj gappa gappa
miałaś zapomnieć, odzyskać szacunek do siebie .a Ty korzystasz z magii by faceta przy sobie zatrzymać .... ;)

Neciusiu nie kochana wczoraj sie nie widzielismy ale zaraz pedze na dzialke:P tym razem nasza;p wiec trzymaj sie cieplusio id ziekuje za Pamiec:*:* Buziasczki dla wszystkich moich skarbusiow:*:*:*

Gość burstzynekona
normalnie się wkuriwałam.... nowa żona mojego ex weszła mi na konto na NK a ja jeszcze pizda nie zablokowałam galerii se pooglądała wszystko, a akurat jak łaziła poszłam do kuchni po kawę....żona siostrzeńca dodała ją do znajomych, ciekawa sytuacja ex i nowa żona .. kuźwa mamy wspólnych znajomych bo żygnę i na chuj ona mi wlazła na profil musiał on jej powiedzieć ze to ja bo ona zna mnie po imieniu... a ja mam wpisane tylko nick i kawałek nazwiska.... nie wiem czy ją zablokować czy udawać że mi to zwisa

taka glowka do gory!!!!! zobaczysz , ze nadejda lepsze czasy;) mysl pozytywnie:) ja mysle , ze jestem zajebista i zasluguje na szczescie:P i sie sprawdza, moze nie calkiem bo mam rozterki, no ale jest we mnie nadzieja i wiara ze to bagno w ktorym ostatnio bylam i czasem teraz tez jestem w koncu sie kiedys skonczy!!!:) tylko musze poczekac na ten haapy end;):P a moj eksior nie zasluguje na to ze by byc z tak wspaniala osoba jak ja:P niech spieprza , ja chce faceta ktory bedzie mnie kochal i SZANOWAŁ, a nie jakiegos dupka , ktory jak sie tylko zaczely problemy spierdolił do innej.. i ten Twoj tez na Ciebie nie zasluguje!!!!!! taka fajna dziewuszka a tak sie doluje przez faceta , ktory nie jest wart nawet tego, bys kiwnela tym najmniejszym paluszkiem:) 👄 troche wiary w siebie!!!!!!!!!

Gość KOBIETA KOT
a kogo to obchodzi bursztyn? nie obchodza nas juz twoje problemy. idz stad.

Gość burstzynekona
pomarańczka weź poszczekaj pdo sowim nickiem a nie udajesz wielka odwazna pod pomaranczka

Uwaga, uwaga! Ten topik jest publiczny! kazdy z problemem merytorycznie odpowiadającym tytułowi ma prawo wypowiedzi.Koniec kropka. dalsza obserwacja.

Gość KOBIETA KOT
odejdz szatanie. zgin, przepadnij!

Gość burstzynekona
wreszcie ktoś coś mądrego napisał

bursztynek ja mysle ze juz ten etap to powinnas miec za soba, wiesz u mnie na nk to co rusz wchodzi mojego bylego siostra rodzona i jego kumple... a mnie to za przeproszeniem jebie... no a do mojej kumpeli , ktora ma duzo zdjec ze mna , bo ona wstawia a ja nie to tez u niej wszyscy siedza bo mi mowila:P nic nie rob bo jak ja zablokujesz to beda miec satysfakcje ze sie przejełas.. pokaz im , ze masz ich juz w dupie

Gość burstzynekona
wkurzyłam sie bo zawsze mam zablokowaną galerią a teraz się gapiła tamta na wszystko i to akurat jak na 10 minut odeszłam od kompa musiała wleź. .. bleee żyg.... mam za sobą ale aż się dzisiaj poryczałam przez to.. mało jej jeszcze satysfakcji że zabrała mi wszystko, cały świat to jeszcze musi mi teraz łazić... i to nie ona a On.. bo skąd by wiedziała ze ja uzywam taki pseudonim.. on mnie zna z imienia... musiał jej powiedzieć..bo nazwiska tez nie miałąm wpisanego a ona widziala mnie raz w zyciu ..wiec sadze ze by nie poznala no chyba ze A, sie spytała... jak ja dodawała do znajomych gdzie ja jetsem zyg

Gość burstzynekona
znowu weszla drugi raz teraz nosz i jak ja mam sie nie wkurzyć {wściekły} ale teraz niedoczekanie Twoje zablokowałam cala galerię a na głownej fotce mam Kubusia hehehehehe

Gość burstzynekona
pewnei cjhciala jemu pokazac teraz hehehe a tu zonk zablokowane..

Gość burstzynekona
ciekawe czmeu nazwiska sobie jeszze nie zmienila i slubnych fotek nie wstawila na co czeka skoro mi juz łazi zbey zobacyzla jesli mysli ze wejde na jej profil to chyba j a pogielo ...

Gość KOBIETA KOT
bursztyn, bursztyn...

Gość burstzynekona
pomarańczka wyjazd stąd i zejdź ze mnie ..

Gość KOBIETA KOT
odejdz. rozwalilas juz jeden topik, oszczedz nam tego.

Gość burstzynekona
nie ten adres spadaj na drzewo