Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekaterinkaaa

Dlaczego on nie chce ślubu?

Polecane posty

ekaterinkaaa to nie jest problem, ze zaplaci Ci za drinka... ja tez zawsze place... ale wypomniał Ci te drinki na pewno z jakiegos powodu, a Ty tak czysto po kobiecemu przedstawiasz na tu opowiesc "przypadkiem" nie podajac kilku drobnych szczegółów, ktore pewnie zmieniaja całkowicie pogląd na sprawe...

a zacznij Ty kobieto pracować i kase zarabiać jakąś, Twoim rodzicom naprawdę musi być ciężko finansowo, a Ty jeszcze przyprowadzasz im chłopaka do wyżywienia, no przegiecie!

swoja drogą to prawda, czasem dziewczyny problem naświetlają bardzo wąsko, a potem się okazuje, że za tym się kryje niezłe pandemonium :O i w ogóle chodzi o cos innego hahaha

a teraz mnie wkurzyłeś komiczne..dlaczego drwisz sobie z zarobków innych? jeśli Tobie lepiej się powodzi to powód do gratulacji :) ale nie poniżania teraz pośmiej się ze mnie: 1400 na 3 osoby...śmieszne?

Gość ekaterinkaaa
Sissy on mowi ze ja lepiej gotuje niz jego mama. a jego mama osttanio od jakiegos 1.5 roku przestala mu gotowac obiadki i albo je umnie albo bar a do komicznego co do zarobków to ty ile zarbiasz? ze taki mądralinski wiekszosc wykstzalconych ludzi np nauczyciele zarabiaja ledwie 1500a moj chlopak studia konczy w tym roku i ja mu jescze prace pisze,.

Gość ekaterinkaaa
uwazam ze na tak mlodego chlopaka 3000zl to bardzo duzo

ekaterinka, jego mama ma łeb na karku, co bedzie mu kobita obiad gotowała skoro je u Ciebie? ona ma więcej czasu dzieki temu i moze się zająć malowaniem paznokci, w dodatku taniej jej dzięki Twoim rodzicom wychodzi hahaha :D

"a teraz mnie wkurzyłeś komiczne..dlaczego drwisz sobie z zarobków innych? " czytaj ze zrozumieniem... smieje sie z tego, ze ona uwaza, ze to duze zarobki a nie z jego zarobkow

Gość ekaterinkaaa
wiem ze jest wygodna tez tak uwazam ale jak mu mówie on broni mamuśki dla tego jak dzis przyjdzie na obiad to powiem NIE. a zta praca no to poporosil to powiedzialam ze pomoge. powiedzial ze mi zapalci ale ja nieprzyjelabym kasy od niego wiec powiedzialam ze piwo mi postawi

wygląda na to, ze jestes naprawde uczynna, za piwo będziesz ślęczeć nad jego pracą, a on w tym czasie pójdzie kolegom stawiać drinki :D:D:D

słuchaj, czy mogłabyś zostać moją dziewczyną? mam dużo prac do napisania, a i zjadłabym cos dobrego :D:D:D :classic_cool:

Gość _+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+
komiczne, Ty uwazasz, że on mało zarabvia, to powiedz ile Ty masz ze swoim razem? Kuuuurwa, niektórzy razem nie maja 3000 a Ty masz czelnośc pisać, że śmieszne jest to, że ona mysli, że on dużo zarabia. Troche ogłady i pomyśl, zanim coś napiszesz. Wkurzyłas mnie tym i bardzo. Ograniczona jestes?

Komiczne------> Wkurwiłas mnie, ja pierdolę. Jestem wściekła, przez jakąś idiotk ę, która nie potyrafi uszanować innych.

jestem bardzo ograniczona :D:D nie moja wina, ze inni mało zarabiają... trzeba tak sie w życiu ustawiać, by zarabiać wiecej...

Ale chooooooj, znikam stąd, bo mogę zacząć być nieprzyjemna, nie wchodzę już na ten topik, bo mi Ciebie żal, i mam wrażenie, że nuie masz przyjaciól.

komiczne skup się na meritum, nie zarzucaj mi czytania bez zrozumienia pisze tak jak JA czuję..i nie tylko ja mam takie odczucia po Twoim poście żenada

"Wk**wiłas mnie, ja pie**olę. Jestem wściekła, przez jakąś idiotk ę, która nie potyrafi uszanować innych" a jaki to ma zwiazek z szacunkiem? :D to, ze stwierdze ze ktos zarabia mało to brak szacunku...