Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tak.jak.ja

Ziołowy sposób na trądzik, czyraki i regulację hormonalną.

Polecane posty

Gość tak.jak.ja

Witam. Jestem osobą, która od zawsze zmagała się z problemami skóry. Od atopowego zapalenia, po najrówniejsze uczulenia, egzemy, wyprysk no i oczywiscie-trądzik. Trądzik miałam wszędzie -plecy, dekolt, twarz. Najpierw używałam serii vichy, garniera, loreal, poprzez la roche posay i wiele innych. Cały czas leczyłam się u prywatnych dermatologów i maści robione na bazie siarki i innych cuchnących składników nie są mi obce. Pomagało, ale tylko na czas stosowania kremów, maści i zażywania tabletek pomocniczych. Zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, które również pomogły mi ze skórą. Jednak podskórny tradzik i wiele innych zostało. Pojechałam więc do lekarza medycyny, który od 8 lat zajmuje się medycyną chińską. Podchodziłam do tego bardzo sceptycznie i gdyby nie opinie jego pacjentek-nie zdecydowałabym się na to. Dostałam mieszankę ziół i tabletki na wyregulowanie gospodarki hormonalnej, ponieważ lekarz stwierdził, że wszystko co dzieje się na mojej skóze bierze się z nieregularności hormonalnych a co za tym idzie-równiez złego stanu psychicznego. Nie przeczę-wydałam bardzo dużo pieniedzy zanim dotarłam we właściwe miejsce, które również do tanich nie należało. Jeśli ktoś chce wyślę na maila mieszankę ziół i cały przepis. Za symboliczną kwotę 10 zł. Pozdrawiam, Ola.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować