Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuję, ze jestem cierpliwa dziękuję, że jest mi ciepło dziękuję,że jestem uśmiechnięta dziękuję ,że jestem zdrowa dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję że mogę spokojnie dojechać do pracy, prostą drogą :D że moi synowie są zdrowi i wszystko im się dobrze uklada za to, że ludzie są mi pomocni i życzliwi za spokojne dni, cieple wciąż za odlotowy seks!!! :D

dziękuję za mój bardzo pozytywny nastrój dziękuje ,że jest mi ciepło dziękuje za moje zaradne, mądre, bezpieczne, zdrowe dziatki kochane dziękuję za pieniadze dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyną ❤️ dziękuję za buraczki co je do słoików włożę

Dziękuję za to, że odwaliłam kawał dobrej roboty w ogródku za pozytywne wiadomości i miłe słowa za zdrowie i bezpieczeństwo moich dzieci za te ogórki, co je do słoików włożę :D (kiszone zrobiłam dużo wcześniej ale mam przepis na takie ostre do wódeczki i muszę!) za to, że wszystko dzieje się w najlepszym dla mnie czasie

dziękuję za pyszne knedle dziękuję, że robota wre :) dziękuję za dobry weekend dziękuję niezmiennie za moje córcie kochane ❤️ dziękuję, że kasa jest dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiąku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję niezmiennie za moje córcie kochane ❤️

dziękuję za ciepło w moim domu dziękuję za zdrowie rodziny ,moje,R dziękuję,że problem M juz się rozwiązał dziękuję, za kociaka (już niedługo) dziękuję za dobry sen dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za mój ogródek śliczności po zmianach za moich synów, że są zdrowi i mądrzy (to ostatnie nieco na wyrost :D) za moją prace, że przynosi mi satysfakcję i niezłe dochody za mężczyzn i ich głupotę (sorry, musiałam. :P ) za spełnianie się moich marzeń

dziękuję za torebkę, co sobie kupiłam dziękuję ,że jestem pogodna dziękuję za prezenty i życzenia dziękuję za kupon rabatowy dziękuję, że jestem w szczęśliwym itrwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za buraczki z papryką, co je zrobilam na zimę za zdrowie i szczęście moich synów za bezpieczną podróż tam i z powrotem za pyszne słodkie ociekające sokiem śliwki za spełnianie się moich marzeń

moje córki nie lubią z papryką dziekuję ,że kojarzę fakty dziekuję, że mi dobrze dziękuję, że u mnie szyscy zdrowi, bezpieczni, szczęśliwi dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuje ,że robota ma się ku szczęśliwemu końcowi

dziękuję za przyjaciół dziękuję za dostatek dziękuję za miły sobotni wieczór dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję,że robota dobrze zakończona

Dziś wcześniej podziękuję za dobrą i szybką podróż za to, że mam moich bliskich blisko wreszcie :) za zdrowie moich synów i za powidła, co je będę zaraz smażyć, a właściwie za śliwki, prawdziwe węgierki :D za spełnianie sie moich marzeń P.S. Pogodna, u mnie takie buraczki z papryka jem tylko ja i mój starszy. Starszy był daleko, dla siebie mi się nie chciało robić, a teraz mogę juz robić znowu dla nas dwojga :)

Dziękuję za wszystko, co mi się przydarza, bo w tym jest sens, może ja go na razie nie widzę, ale jest :D za zdrowie i szczęście moich synów, nieustająco za to, że mam już sporo czystych okien (reszta będzie czysta wkrótce) za to, że wreszcie mam dobry przepis na nalewkę z aronii za to, że jesteśmy z G. "na siebie skazani" chyba i oby nam to wyszło na zdrowie. Obojgu.

dziękuję, że smutki, złości mijają dziękuje za zdrowie kociaka co zamiast dziewczynki jest chłopakiem dziękuję że córcie zdrowieją dziekuję za miłość dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym,pełnym miłości i zaufania związku poartnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję za weekendowe spotkania :):):):):):):) też dziękuję

Dziękuję wbrew temu co widzę w lustrze, dziękuję za moją śliczną nową fryzurę, w której jestem wprost zjawiskowa (inne słowo mi nie chce przejśc przez usta, tfu.... przez klawiaturę) za zdrowie i szczęście moich synów za ekstra mieszkanie, które czeka w Krakowie na starszego za mój spokój, spokój, spokój....... za całokształt http://www.youtube.com/watch?v=C3rDMJERl64

dziekuję, że mnie ludzie lubią a ja ich dziękuję za pyszną zupę rybną dziekuję, żę córcie zdrowieją a ja jestem wolna od chorób dziękuję za Bajtka dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym milości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziekuję, że pieniądze mnie lubią dziękuję ,że już weekend dziękuję za pogaduchy dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że u mnie wszystko dobrze

dziękuje ,że te obawy są ,były bezpodstawne i mijają dziekuje za udane zkupy i wymiany dziękuję za miły, słoneczny weekend dziękuje za bezpieczeństwo mojej rodziny dzziękuję,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję,że jestem taaaka pogodna 🌼 dziękuję za pieszczoty kociaka

dziękuję, że jestem ładna,zgrabna i powabna 🌼 dziękuję ,że się udało to poprawić dziękuję za płotek i wieszaki dziękuję za odwiedziny dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku parnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję że mam piękne gęste włosy i mi ładnie rosną teraz za zdrowie moich synów za to, że wszystko im się udaje pomyślnie dla nich za śliczny stojaczek na kubki za wczorajszą "rozmowę" z G.