Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziekuję za posprzątany dom za linka do pożytecznej dla mnie strony za zdrowie i szczęście moich dzieci i rodziny za to, że jest ciut cieplej za spełnianie się moich marzeń

przypadkiem weszlam na ten topik... i tak mi się zrobiło przyjemnie na sercu... chyba pierwszy raz od bardzo dawna. Że są ludzie, którzy potrafią doceniać zwykłe drobnostki, jakie im niesie los. Ja w sobie widzę tylko wady, w swoim życiu tylko nieszczęścia. I podziwiam ludzi, którzy potrafią inaczej.

Tak... wiem. Ale czasem człowiek czuje, że jest w tak głębokim dołku... i tak daleko od przyjaznych dusz, że zwyczajnie brakuje mu sił, żeby cieszyć się z takich "zwykłych zwykłości" :)

Dziękuję że moglam rano poleżeć dłużej w łóżku i posłuchać deszczu za zdrowie mojej rodziny i moje za madrą lekturę i mądre kazanie - rzadko się zdarza aż 2 takie w jednym dniu :P :D za dwóch takich o cudnym uśmiechu (obaj mieli cudny, a że śmiali się ze mnie bom kotkę czarną piękną wabiła na ulicy a ich nie zawuażyłam na czas, to juz drobiazg :D ) za spełnianie się moich marzeń :)

dziękuję, że mi płacze minęły a uśmiech wrócił dziękuję ,że panpolicjant był pozytywnie nastawiony dziękuję za rodzinkę moją kochaną całą ❤️ dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,za moja dobrą sytuację materialną

dziękuje za: *jego dotyk, jego dłonie i usta, ciepło jego ciała i to, co działo się tej nocy *to, że mogę juz wszystko olac. zrobiłam co moglam, nic wiecej nie poradzę *to, że mam najlepsze przyjaciólki na świecie *to, że kocham. jeszcze bez wzjaemności, ale kto wie co z tego wyjdzie *to, że niedlugo wakacje *ta noc. caly wczorajszy wieczór i ta noc.

Dziękuję za to, że przez chmury przedarlo się słońce za spacer za zdrowie moich synów i ich pomyślność we wszelkich dziedzinach życia za zieleń kojącą moje oczy za to, że wszystko co się wokół mnie dzieje prowadzi do dobrego, tylko ja tego na razie nie widzę, ale zobaczę wkrótce i za to też dziekuję :)

Dziękuję za to, że się obrobiłam z pracą w miarę szybko za moich synów, nieustrannie, za ich zdrowie i dobre wybory za truskawki :) za śmietankę i cukier (do truskawek :D ) za spełnianie się moich marzeń

dziękuję za * najlepsze na świecie przyjaciółki * dzisiejszy spacer w deszczy * ten malutki kwiat dzikiej róży * to, że oceny już wystawiony * to, że niedługo wakacje * niego

dziękuję za jajka wiejskie dziekuję ,że wczoraj conieco dotarło do zawładniętych hormonami córek moich dziekuję ,za zrozumienie międzyludzkie dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,że wiczorową porą łakomstwo jest mi obce ;)

Dziękuję za to, że dziś załatwiłam wszystko co mialam zalatwić łatwo szybko i przyjemnie, i oby tak dalej :) za telefon od dziecka mojego :) za to, że to dziecko jest zdrowe i to drugie też :) za to, że nie zmokłam ani nie zmarzłam :) za \"Jezioro Łabędzie\" Czajkowskiego i \"Lato\" Vivaldiego, odkrywam muzykę klasyczną i zaczyna mi się podobac, niesamowite :D

dziekuję, że się wyśpię dziękuję za rozum mój i nie podleganie wpływą innych osób dziękuje za zdrowie m,m,s,r,r dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym,pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dzieuję za dostatek w moim życiu i za wszystko czego nie wymieniam a mam :)

dziękuję.. ..za to, że znowu mam internet;) ..za to, że mój najlepsiejszy przyjaciel urzeczywistnia swoje marzenia;) ..za wczorajszą imprezę! o rany jak fajnie było;) ..za to, że czułam się wczoraj mega seksownie, za spojrzenia innych mężczyzn;) ..za słowa od nieznajomego;) ;) ..za to, że CIĄGLE mam to coś!! ;) ..za to, że sobie wczoraj nie skąpiliśmy i się świetnie bawiliśmy i piliśmy o czym tylko zamarzyliśmy;) ..za to, że kac był tylko z rana przez godzinkę;) ..za przypadkowe spotkanie ze znajomymi po latach;) ..za taniec! jak cudownie było poszaleć;) ..za nagrodę od mojego szefa! o rany! to się nazywa gest;) super jest być docenianym;) ..za to, że lubię swoją pracę;) ..za to, że On jest, kocha mnie, wspiera mnie, pożąda mnie.. ❤️

Dziękuję za: * to, że jestem zdrowa :), * to, że mam pracę i dobrą płacę :), * to, że szef mnie docenia :), * prawdziwego przyjaciela :), * to, że jestem kochana i traktowana jak księżniczka :), * MIŁOŚĆ :)

Dziękuję.. ..za to, że miałam dzisiaj dobry dzień; ..za to, że nie musimy jednak wieczorem iść na piwo.. dość;) ..za cudowny przedwczesny prezent na naszą rocznicę;) ..za to, że się odważyłam zaszaleć, za świetny nowy kolor włosów;) ..za to, że A. przyjechała;) ..za to, że jest nam razem dobrze ❤️

Dziękuję za moje niebywałe szczęście dzisiaj za zdrowie moich synów, za to, że im się dobrze wszystkie sprawy układają za spacer w ciepłym powietrzu, miesjce spaceru nie tak istotne jak aura :) za spelnianie się moich marzeń za mój sen

dziękuję, że mi dobrze o tak poprostu dziękuję, że mam tyle energii w sobie dziękuję za słoneczko na niebie dziękuję, że poszłam z dzieckiem do lekarza ( syropy szybko pomogą) dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za tyle powodów do dziękowania dziękuję, że jestem wolna od bezpodstawnych lęków

dziękuję za to, że mam cz. w. za parówszczaki, choć niezdrowe;) za to, że miałam dzisiaj trochę ruchu; za to, że jest czerwiec i jeszcze tyle letnich dni przed nami;) za to, że M. dostał swój pierwszy opieprz w pracy;) niech Mu służy i mobilizuje;) za to, że jest moim bohaterem ❤️

Dziękuję za to, że to jednak drobnostka za zdrowie i szczęście moich synów za udaną wycieczkę za udaną pogodę za spełnianie się moich marzeń. I jeszcze bonus dziś: ziękuję za truskawiki iiiiiii za nocne rozmowy z G. :)

dziękuję za wolne dni pełne odpoczynku przde mną dziękuję za zdrowie córek, moje, rodziny dziękuję, że jestem wszczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiążku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że wszysko zdążyłam przygotować dziękuję za świetne książki, miłość, dobre relacje miedzyludzkie...

dziękuję.. ..za pysznego łososia na śniadanko; ..za przyjazd mojej kuzynki z Bydzi;) ..za to, że zaraz jedziemy na spacer do Kołobrzegu; ..za to, że dzisiaj jest NASZA rocznica;) od rana dzionek jest baaardzo przyjemny no i dostałam śliczny prezent;) ..za to, że naprawa samochodu będzie kosztowała mniej niż założyliśmy;) ..za kolejny rok, lata, miesiące... razem ❤️

Dziękuję.. ..za łóżkową pogodę; ..za to, że dzisiaj w końcu mam chwilę, by w spokoju się pouczyć; ..za to, że muszę wysilić moje szare komórki po tak długiej przerwie; ..za pyszną obiadokolację u babci z całą dużą rodzinką; ..za to, że mój słodki bratanek jest już taki duży, za to, że patrzy mi się prosto w oczka już i uśmiecha trzymając za paluszka;) ;) ..za to, że czuję dzisiaj spokój; ..za to, że G. chce się widywać z MOIMI przyjaciółmi;) ..za to, że tym razem samochód jest elegancko zrobiony; ..za to, że ktoś powiedział \"przepraszam\".. w końcu!!;) ..za to, że A. ciągle o mnie myśli, hehe! i dobrze mu tak;) ..za to, że tworzymy udany związek, że jest w nas miłość, pasja, namiętność i wiara we wspólną przyszłość ❤️

Dziękuję za \"odjechane\" 3 dni daleko stąd :D za to, że moi synowie są zdrowi i szczęsliwi za zwycięstwo młodszego w takich jednych mistrzostwach za rejs statkiem za moją rodzinę całą, że jej członkowie są zdrowi i cieszą się życiem :)

Gość ja tez podziekujee
podziękuje za: zdrowie moich bliskich i moje za chlopaka ktorego kocham za prace, placa ile placa ale jest:) za opole,a tak bo lubie weszelkie fesiwale, robi mi sie rodzinnnie:) za dzisiejszy spacer :*