Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję: za piękny krajobraz za oknem, może na narty się da niedługo :) za zdrowie i szczęście moich dzieci za miłego maila za to, że panuję nad swoimi emocjami za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną za wolny weekend, który spędzę najlepiej jak się da, bo z przyjaciółmi, będziemy jedli, pili, tańczyli :D

*dziękuję za wspaniałą zabawę andrzejkową *dziękuję za wspaniałe towarzystwo na tej zabawie a szczególnie jednego osobnika🌼 *dziękuję za to ,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziękuję za mamę moja kochaną[❤️ *dziękuję za zdrowie i dobry nastrój moich dzieci ❤️ *dziękuję, ze zawsze moge liczyć na swoich znajomych 🌼 *dziękuję za moje dobre sampoczucie i spokój jaki we mnie jest,za radośc życia *i za dobry obiad dziękuję *i za to,że mam co do gara włozyć również dziekuję :)

*dziękuję za wczorajszy zakup, pomoc i popołudnie *dziękuję ,że pokonam nałóg ten wstrętny *dziekuję za moje mądre dzieciaczki ❤️ *dziekuję za moją pracę *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i twałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję: że jest ktoś kto rozumie, po co jest ten topik :) za moich wspaniałych synów, którzy są zdrowi i sobie świetnie radzą za seks, który potrafi dać kopa do życia za tę pyszną nalewkę, którą robię z zapałem za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną :)

`dziękuję, że się im wyjaśniło :) `dziękuję, że to cholerstwo co mi się przyplątało mogiem zniknie i już nie powróci `dziękuję za przyjaźń po pierwsze z R `dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ `dziękuję , za pamięć i wyrazy sympatii

Dziękuję: że skończyłam cieżkie do wpisywania tabele za zdrowie i pomyślność moich synów za wygraną w lotto :D za miłe wiadomości od ludzi, którzy sie przynają wciąż do znajomości ze mną :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną za smsy ze śmiesznymi tekstami, które mnie rozbawiły do łez... i to od kogo te smsy, kto by się spodziewał, no no :D

szukam...gratuluje wygranej :) `dziękuję za radość jaką dają mi moje córki ❤️ `dziękuję ,ze w niedziele się wyspię, bo z piatku na sobotę nie ale za to się pobawię :) `dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną❤️ `dziękuję ,za odwagę, by mówić co myślę `dziękuję za pyszną herbatkę ,któą teraz piję 🌼 `i za rodzinę jeszcze podziekuję ❤️

Dziękuję: za dzisiejsze doświadczenie, z którego wyciagnę pozytywne wnioski na przyszłość za szczęście i zdrowie moich synów za spokój, zdrowie i szczęście mojej rodziny za piękny dom z ogrodem, gdzie czuję się szczęśliwa i spełniona za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną :)

*dziękuję, za zaufanie :) *dziękuję, że pieniądze płyną do mnie obfitym strumieniem *dziękuję ,że w moim życiu są sami dobrzy ludzie🌼 *dziekuję za drowie i bezpieczeństwo dziewczynek ❤️ *dziękuję, żę jestem w szczęśliwym i twałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim meżczyzną *jeszcze dziekuję za moje zdrowie, za weekend , za dzisiejszą udaną imprezę, za dobrą pracę i jutrzejsze zaproszenie na lanie woskui , i , że mogę pomóc :)

Dzięki za: wino i jego zbawienne działanie na umysł ludzki blade słońce w jesienny dzień moich synów, są zdrowi, szczęśliwi i moi tylko tego idiotę, który mnie zmusił do zastanowienia się nad tym co robbię i czego nie robię dziękuję, żę jestem w szczęśliwym i twałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim meżczyzną ❤️

Dziś wieczór szczególny, więc pora podsumowac o co mi chodzi. Dziękuję: za zdrowie i szczęście moich synów, którzy świetnie sobie dają radę za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną za mój dom, do którego wracam z radoscią, w którym czuję się szczęśliwa i spełniona za możliwość realizacji marzeń i dostępność ciagłą środków finansowych na nie za to, ze zyje w zgodzie ze sobą i swoimi przekonaniami, a osoby od których się uwolniłam, też są szczęśliwe i nie mają do mnie żalu. NIECH SIĘ STANIE. AMEN.

dziękuję za to ,że w pracy wszysko sprawnie i dobrze idzie do przodu dziękuję za moje kochane, zdrowe , mądre i bezpieczne córeczki ❤️ dziękuję za rodzinę (grunt to rodzina) :) dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,za ten weekend, ciepło i bliskość 🌼

dziękuję za radość życia ❤️ dziękuję za pieniądze ,co płyną do mnie obfitym strumieniem 🌼 dziękuję za pyszne śniadanie i dobry obiad ,który niedługo zjem dziękuję za zdrowie moich córek i moje i nasze bezpieczeństwo i dostatek :) dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za moją wiedzę, dzięki któej mogę pomóc innym

Dziekuję: za zdrowie i szczęście moich synów i za ich poczucie humoru :) za ŁATWE tłumaczenia tudzież inne możliwości zarobkowe łatwe i przyjemne (lotto? :D ) za moich przyjaciół, że są za to, że nie wlałam kotom chociaż zasłużyły, opanowałam się za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

*za zdrowie moje dziękuje *dziękuję za lodowisko ale będzie zabawa *dziekuję , że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *za te spotkania dziękuję 🌼 *za dzieciaczki moje dziękuję w całokształcie❤️

Pogodna, dziękujemy i dziękujemy :D Czarujemy i czarujemy. :D Już powinnam miec willę z basenem i służącymi do sprzątania, tudzież faceta w tej willi. :) No to jedziemy z tym koksem: dziekuję za moją rodzinę, że są i mnie kochają jakoś tam po swojemu za moich synów, ze są, są zdrowi i też że mnie kochają (mam nadzieję) za moje koty, że są, dadzą się poglaskac a nawet wytarmosic za mięciutkie futerka za dzisiajsze zabiegi pielęgnacyjne, które sobie fundnęłam na Mikołaja, będę piękna. Tfu! JESTEM piękna :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną :)

szukam ...czarujemy, dziękujemy, wierzymy a tam we Wszechświecie zmiany zachodzą dla nas odpowiednie :) czujesz to ? ja tak :) dziękuję za właśnie pdjętą decyzję dziękuję, że akceptuję siebie❤️ dziękuję ,że tak szybko przysłano mi książkę i to jaką ;) \"Czarodzieje mogą wszysko\" dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,za szczęście bycia matką i za R dziękuję

Gość happy happy women
Dobry temat:) I ja przyłączę sie do podziękowań:)... Dziękuję za zdrowie, za to, ze widzę, słyszę, że mogę biegać i nosić dzieci na rękach:) Dziękuję za ludzi na mojej drodze, którzy są różnia, ale zawsze sie czegoś uczę Dziękuję za ostatnie dwa miesiące i za S. i jego spojrzenia i gesty bez względu na to ile to potrwa Dziękuję, ze moglam własnie zjeść pyszne pierogi, a w socjalnym parzy się herbata... Dziękuję za każdy dzień, bo każdy jest niezwykły i niesie za sobą naukę i radość Dziękuję za moją Mamę... I za dobro którego, co dnia doświadczam:) No i dziękuję za to, ze potrafię się tym wszystkim cieszyć co dnia:)

Happy ... oby wytrwale, jak my :) Dziękuję dziś za to, że żadna wiadomość to dobra wiadomośc i tego się trzymajmy za słoneczny dzień za zdrowie moich bliskich za ładny pasek, który sobie kupiłam że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną i jeszcze: że mimo męskiego durnego czarowania nie sprzeniewierzyłam się swoim zawodowym zasadom! I już!!! Mnie na męski czar już nabrać niełatwo, i za to szczególnie dziękuję!!!!

dziękuję, że przeszedł ten wniosek ( bo niby dlaczego nie) i ten drugi też :) dziękuję za dzisiejszy zakup, który będzie bardzo trafiony i udany dziękuję za pieniędze ,co płyną do mnie obfitym strumieniem dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za czekoladki niezmiennie za zdrowie córek i moje :)

Dzięki za chwilę luzu w pracy za odwagę aby coś doprowadzić do końca za zdrowie mojej rodziny za spełnienie moich marzeń za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję: za mój upór, aby kończyć sprawy zaczęte :D za dobre wiadomosci, które otrzymałam otrzymuję i będę otrzymywać za zdrowie i szczęście moich synów i innych bliskich krewnych i znajomych \'królika\" :D za 14-godzinny sen, wreszcie się wyspałam za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za nie gdybanie tylko działanie dziękuję za weekend i rodzinny i towarzyski i pracowity ,odpocznę w tygodniu ;) dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerski z odpowiednim mężczyzna ❤️ dziękuję, że obiad na dzisiaj już mam dziękuję, za moje dzieciaczki i ich szczęście ❤️ dziękuję, żę w pracy wszysko dobrze i za finanse moje wystarczające w zupełności moim potrzebą różnorodnym i jeszcze nadto również dziękuję i za R dziękuję, bo mo dobrze (nie kombinuj za dużo dziewczyno) i za dobrych ludzi w kęgu mym również dziękuję 🌼

Dziękuję za relaksujący pobyt na basenie za zdrowie i szczęście moich synów za to, że szybko mi rozmroziło szybę (zapomniałam drapaczki :O ) za udane zakupy za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za moje zdrowie (a to co mi doskiwiera to błahostka) dziękuję, za łatwość wyrażania uczuć dziękuję ,że u H wszystko dobrze :) dziękuję, za wczorajsze popołudnie dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ i oczywiście za zdrowie, bezpieczeństwo, mądrość i szczęśliwość moich dziatek dziękuję ❤️, kochane moje córcie 🌼

Dziekuję: za to, że jest mi ciepło za moich synów, którzy są nie dość że zdrowi i mądrzy to jeszcze przystojni :) za sliczny odcień lakieru na moich paznokciach, z 2 innych nakladanych kolejno za to, że potrafię się z siebie śmiać za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję ,za harmonię w moim życiu dziękuję, za zdrowie rodziny i moje🌼 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,że mogę się obiadać a waga nie wzrasta :) dziękuję za mój przytulny dom

dziękuję za herbatkę co ją właśnie pije dziękuję ,za moje dzieci w dobrym humorze 🌼 dziękuje ,że wczoraj się nie wyspałam a dzisiaj wyśpię dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za życzliwość ludzi 🌼

Dziękuję: za moich synów, że są zdrowi i szczęślkiwi, i robią to co lubią za mój dobry nastrój, który się udziela osobom kolo mnie także za dobre ciasto, które wcale nie wejdzie mi w boczki :D za to, ze pieniadze, które wyszły mi z portfela poslużyły mojemu uśmiechowi :) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, ze jestem miła, pogodna, radosna, szczęśliwa, piękna , mądra, rezolutna, sprytna, kochana ... ❤️ dziękuję, za pierniczki na choinkę,które wczoraj upiekłam razem z dziewczynkami dziękuję za moją pracę w któej wszysko jest ok dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyną ❤️ dziękuję, za pieniądze, które płyną do mnie obfutym strumieniem