Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

*dziękuję , że zawsze mam z kim pogadać *dziekuję ,że znalazłam dorgę do samej siebie *dziękuję za czekoladki *dziękuję za dziatki moje ❤️ *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną [serce} *dziękuję, że z każdym dniem zblizam się do słonecznej zimy , jednak tak jesień jest ble ble

Dziękuję: 1. za zmęczenie spowodowane pracą, bo oznacza, że zarabiam i forsa do mnie leci 2. za dobre wiadomości 3. za synów :) 4. za dzialkę i dom 5. za tego właściwego faceta :) Wystarczy, jednak jestem zmęczona, zapierniczałam jak mały samochodzik. Co z tego, ze umysłowo.......

*dziękuję za placki ziemniaczane *dziękuję,że mam możliwości by pomóc mojej rodzinie i proszę Wszechświat by im sprzyjał *dziękuję, ze jestam tu i teraz i pomimo kilku bolączek z, którymi sobie poradzę mam dobre życie *dziekuję za wizytę A.. i jej i niespodziankę dla moich córek 🌼 *dziękuję za dobre kontakty z moimi współpracownikami i oczywiście dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ ❤️

Dziękuję: 1. za to, że mam prawdziwą pociechę z moich synów, którzy są zdrowi i szczęśliwi :) 2. za kawał odwalonej dziś dobrej roboty 3. za to, że się umialam opanowac i kot nie dostał ścierą jak mnie omiótł po rozgrzanych snem nogach swoim mokrym od deszczu futrem :D łasił się 4. za pyszne knedle z nadzieniem 5. za mojego wspanialego partnera, z którym mieszkam w moim wymarzonym domu na wymarzonej działce :)

Gość tulu tulu
dziekuje za.... ;( nie mam wspanialego zycia wiec niewiem za co dziekowac ;(

Gość do tulu tulu
To dziękuj profilaktycznie. Za to, co chętnie widziałabyś w swoim życiu. Myślisz, że ja mam ten wymarzony dom i działkę i faceta???!!! Albo jak mówi Pogodna, za cokolwiek, żeby przyciągneło to więcej dorbych rzeczy. Zawsze się coś znajdzie. Np. piękna muzyka usłyszana w radiu albo coś ładnego zobaczonego w drodze do domu.

Dziękuję: 1. za pyszną rybkę 2. za zdrowie i pomyślność moich dzieci 3. za to, ze forsna na moim koncie magicznie się mnoży :D 4. za to, że skończyłam antybiotyk i bedę mogła się napić wiadomo czego :D 5. za mojego wspaniałego mężczyznę, z którym tworzymy idealny dla nas obojga związek

Dziękuję: 1. za zdrowie moje i mojej rodziny 2. za to, że zdobylam się na odwagę w pewnej trudnej sprawie 3. za to, że teraz już wszystko będzie dobrze 4. za spelnione marzenia 5. za to, że mam wciąż siłę do życia

Dziękuję: 1. znowu, że żadna wiadomosć, to dobra wiadomosć 2. że mogę już się napić 3. że mnie wszyscy bardzo dobrze rozumieją 4. że dziś było w miarę ciepło 5. że mam wspaniałe cudowne życie u boku kochanego meżczyzny. I to by było na tyle.

Dziękuję: 1. za zdrowie i szczęście moich synów 2. za zdrowie i szczeście moich rodziców 3. za mojego wspanialego partnera, z którym każdy dzień jest dla mnie pełen radosci i spełnienbia 4. za przytulny dom 5.za lecące do mnie pieniądze, które zarabiam bez wysiłku i wygrywam bez obaw :D

*dziękuję za dłuuugi weekend,odpoczynek ,lenistwo, miłe i udane spotkania *dziękuję za promienny uśmiech na mej twarzy :) *dziękuję za szczęście i zdrowie moich córek ❤️ *dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziekuję za mozliwości wiele w mym życiu ,które wykorzystam *dziękuję, że powściekam sięt ylko chwile i mi przejdzie

*dziękuję ,za pieniadze, które do mnie płyną obfitym strumieniem *dziękuję, za tyle dobrych ludzi wokół mnie ❤️ *dziękuję,za ten wczorajszy telefon ❤️ *dziękuję za zdrowie i dobry sen *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym. pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję: 1. że umiem zachować zimną krew 2. za moja rodzinę, ich zdrowie i pomyślność 3. za takiego otrzymanego bardzo cieplego smsa, a nawet dwa 4. za moje kotki, miękkie tulaśnie i puchate, śliczne :) 5. (znów ściągam :D ) że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

Dziękuję: 1. za to, że mam rozsądne dzieci (he, he) 2. za udane zakupy, szczególnie za twarzową bluzeczkę 3. za poczucie humoru ludzi wokół mnie 4. za to, że się nie dałam sprowokować (za to szczególnie, nie poleciało żadne mięso dziś) i oczywiście 5. za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

Dziękuję: 1. za życzliwośc ludzi 2. za moich wspaniałych synów 3. za moja działkę z wymarzonym ciepłym domem 4. za odwalony dzis kawał dobrej roboty (muszę sie sama pochwalic, a co!) 5. za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

Dziękuję: 1. za tego linka, z prośbą niech to się skończy już!! http://pl.youtube.com/watch?v=fUvXAaSFfEQ 2. za moich synów, ich zdrowie i rozum 3. za piękne projekty domów, z których wybiorę na pewno coś dla siebie 4. za to, że panuje nad swoim życiem 5. za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

dużo mi się uzbierało i dobrze :) *dziękuję za namiętnne wieczory *dziękuję za udane zakupy *dziękuję za zdrowie moje i rodzinki *dziękuję za pyszny obiad (niejeden) *dziękuję za wypoczynek *dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną *dziękuję ,za to ,że jestem zaradna *dziękuję za dobrobyt mój i dzieciaczków *dziękuję ,że mogę pomagać *dziękuję za fachową pomoc sąsiada *dziękuję ,że w dzień i w nocy wszyko mi sprzyja *dziękuję, że myśli mam jasne a sny spokojne

To ja też podziękuję bez liczenia: za piękną muzykę,która koi uspokaja, a jak trzeba daje kopa za moje dzieci, nieustająco, za ich zdrowie i szczęście za to, że bez czekania zmieniłam opony (miły pan mechanik mi zmienił, znaczy się :) ) za moje przyjaciółki, które jak trzeba stawiają mnie w pionie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ za to, ze jednak nie zmarzłam, chociaż zimno było i za to, że zaraz wejdę pod ciepłą kołdrę i spokojnie pześpię całą noc

Dziękuję: za to, że pomimo lenia strasznego jednak coś zrobiłam za to, że moje dzieci sobie świetnie radzą i są zdrowe za to, że moje koty nie gina i wracają za to, że do łez rozśmieszył mnie dziś jedn świr na gg, i chwała mu za to :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną (zaklinam rzeczywistość, a co)

dziękuję: za zabieg upiększajacy za moich synów za pyszny rożek z jabłkami za cholera wie co za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną Pogodna, zostawiłaś mnie tu samą??? Co się dzieje?

jestem jestem :) w pracy mam chwilowo ograniczony dostęp do swojego komputera a w domku w myślach dziękuję a mało kiedy na kompie siedzę , bo się nie składa

*dziękuję za fajna babeczkę w spółdzielni *dziękuję za piękny film (ale sobie popłakałam -tego mi było trzeba) *dziękuję,że samochodzik działa bez zarzutu i za sprawną wymianę opon też *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zawiązku partnerskim z odpowiednim mężczyzną *za dzieci moje i ich zdrowie

Apology accepted :) czy raczej Explanation accepted :) Dziękuję dzisiaj: za smsa, niespodziewanego i miłego za to, że moi synowie sobie dobrze radzą, w pracy i w szkole za to, że zrozumiałam o co chodzi mojej matce... no, niezły szok miałam! za to, że grad dość spory nie uszkodził mi auta nieodmiennie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

*dziękuję za te spotkania 🌼 *dziękuję,za to ,że u mojej koleżanki wszysko się ułoży pomyślnie dla niej *dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziękuję za to ,że już weekend i odpocznę ,chociaż tydzień też dobry był *no i za moje dobre, kochane,wspaniełe córcie dziękuję , które juz nie będą się wściekać ❤️