Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotruś Ban z wizytą

Ranking kierunków studiów dla nieudaczników i przegrańców

Polecane posty

Dawajcie propozycje :classic_cool: Moje to 1. Filozofia 2. Filologia angielska 3. Politologia 4. Polonistyka 5. Psychologia :o 6. Archeologia i historia (dodatkowo straszne brudasy, prześmiardłe swetry) Wszyscy absolwenci po tych rewelacyjnych kierunkach mogą liczyć na zapomoge nie większą niż 1500 netto, tyrając na kasie lub ciągając palety w Biedronie albo Lidlu :D Zwłaszcza najlepsze są absolwentki filozofii tyrające fizycznie [cześć] Mają czas na rozmyślania filozoficzne przy łopacie :classic_cool: Przegraliście życie z kretesem i pewnie do dzisiaj mieszkacie u starych pod dachem bo nie stać was nawet na barakowóz :o Żal mi was [cześć]

Gość anka baranka 2 kije
w sumie to z filozofią to chyba prawda bo tak naprawde nie duzo mozna po tym robic...ale nie przesadzaj panie piotrusiu bo jeslu sie jest kumatym i sprytnym to mozna sobie zawsze poradzic 🖐️

Gość gazeta wyborcza
Akurat mam znajomych po filologii angielskiej i politologii i oni sobie dobrze poradzili i maja fajne prace. Jedna kolezanka pracuje w miedzynarodowej firmie, inna zajmuje sie tlumaczeniami, jeszcze pare innych tez maja prce biurowe. zas kolezanka po politologii pracuje teraz w konsulacie. Za to zgadzam sie, ze filozofia jest beznadziejna.

Gość psia jego mać
a hellenistyka??

Gość inninis
nie zgadadzam sie z filologia angielska, mam znajomych i wszyscy super sobie radza, reszta to prawda

Gość najbardziej przegrany jest chy
ba Zarządzanie i Marketing. To moim zdaniem :)

Gość inninis
a moj typ to marketing i zarzadzanie ;)

Gość tajemnicze uszko
a co z pedagogikami ?

Gość gazeta wyborcza
Znam pare osob co po pedagigice maja fajne prace np moja kuzynka pracuje w agencji pracy i zajmuje sie rekrutacja pracownikow.

Gość psia jego mać
zarządzanie to dobry kierunek!

Gość tajemnicze uszko
ja znam paru ludzi po technikum co zarabiają grube pieniądze :o co mnie obchodzi kogo ty znasz ? perspektywy po danym kierunku :o

Gość cieciuwa
nie macie pojecia o zarzadzaniu :-) kierunek wymaga znacznych umiejetnosci analitycznych jezeli ktos sie wyspecjalizuje w danej branzy to moze byc swietnym menadzerem natomiast kierunki dla przegrancow to 1. Stosunki miedzynarodowe 2. Europeistyka 3. Filologie procz arabistyki japonistyki 4. Kulturoznawstwo 5. Administracja 6. Socjologia 7. Politologia 8. Filozofia 9. Pedagogika (kolejnosc przypadkowa) CI CO SKONCZA TE KIERUNKI SA PRZEGRANCAMI ZYCIOWYMI I NIE MA CO TEGO UKRYWAC :-)

Gość psia jego mać
zobaczcie ile jest firm, do ktorych mozna się wkrecić po zarządzaniu czy ekonomii nawet jako pracownik biurowy. a ile mamy urzędów dla administratywistów ile mamy sejmow, senatow dla politologow? PS. kierunek zarządzanie i marketing - nie ma takiego kierunku! istnieje tylko zarządzanie, a jako specjalnosc mozna np obrać zarzadzanie marketingowe.

Gość psia jego mać
dodam, że ja sam syudiuję zarządzanioe i pracuję w prywatnej firme w księgowości, zarabiam 3000 zł. Nie narzekam.

Gość cieciuwa
NENS przegralas zycie bo bedziesz nianczyc dzieci za 900zl w najlepszym wypadku, a takto lidl albo biendronella dla mnie to jest scenariusz jak z dramatu nie moge sobie siebie wyobrazic w takim gownianym zyciu :-P

Gość lolololol
nie zgadazam sie z tym kompletnie!!

W programie studiów pedagogicznych powinno być uwzględnione przyuczenie do nabijania na kasie taśmowej :classic_cool:

Gość anka baranka 2 kije
hahahahqah ja jestem na zarządzaniu i myślałam ze bedzie pierwsze na liscie...i chociaz wiem ze teraz jest duzo ludzi po czyms takim to zgadzam sie ze z takim dyplomemm mozna sie wkrecic do wielu firm... wiec powinno byc niezle...a tak poza tym to jesli umiesz sobie radzic to sobie zawsze poradzisZ🖐️

Jak któraś studiuje pedagogike to w ogóle lepiej niech sie nie przyznaje, bo to straszna ryfa Lepiej już mówcie że studiujecie fryzjerstwo :classic_cool:

Piotruś Ban z wizytą podales tyle kierunkow, a szerzej wypowiedziales sie na temat jednego/ to moze powiedz cos o reszcie kierunkow, ktore twoim zdaniem sa dla nieudacznikow

Gość zamiatanie i marketing
jak wyżej

Gość zgon na pogrzebie
jeśli dla was po psychologii gówno się robi i zarabia 1000 zł, to naprawdę marne macie pojęcie o życiu.

Gość cieciuwa
SAM NIE STUDIUJE ZARZADZANIA ALE UWAZAM ZE MIMO WSZYSTKO TO DOBRY KIERUNEK W PRZECIWIENSTWIE DO TYCH, PO KTORYCH ZYCIE STAJE SIE DRAMATEM CZYLI LISTA 1-9 :-)

Po psychologii będziesz dostawać budżetówke albo zasiłek. Tak czy owak, będziesz nikim :( Sorry.

Gość cieciuwa
MOJA KOLEZANKA Z PEDAGOGIKI MOWILA ZE JEDEN PROFESOR STWIERDZIL ZE LEPIEJ JEJ ZANOSIC OSOBISCIE CV DO SUPERMAKRETOW NIZ WYSYLAC MAILEM ALBO COS :-)

Gość psia jego mać
gadac potraficie, a ciekawe po jakich wy jesteście studiach. skoro wymieniacie zarządzanie, wymiencie tez może ekonomię? w koncu to pokrewne kierunki.