Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotruś Ban z wizytą

Ranking kierunków studiów dla nieudaczników i przegrańców

Polecane posty

Gość inninis
ja po rachunkowości i uważam że to bardzo udany wybór

Gość anka baranka 2 kije
a czemu myslicie ze po stosunkach miedzynarodowych taka kicha>>> mi sie strasznie podoba ten kierunek....... ale jak sie zastanowic to niewiem gdzie mozna po tym pracowac...

Gość zgon na pogrzebie
piotrusiu kochany, jestem po psychologii i nie żyję z budżetówki czy zasiłku, jeśli potrafisz się zakręcić, masz pojęcie o tym, co robisz i powołanie do tej roboty, to twoje zarobki będą powyżej 1500 zł. przykro mi, że ktoś cię skrzywdził i dla ciebie każdy humanista będzie nikim, to smutne.

Dobrze jej poradził, bo na pedagogice kształcą tylko kasjerów :classic_cool: Podobnie na psychologii

Gość anka baranka 2 kije
PSIA JEGO MAC w jakim miescie studiujesz??🖐️

anka będziesz po tym pracować w liceum z niewyżytymi gnojami za psie pieniądze, i całować zapoconego dyrektora w rączki za wypłate :classic_cool:

Gość cieciuwa
JA NIE JESTEM NIEUDACZNIKIEM DLATEGO WYBRALEM KIERUNEK ZWIAZANY Z PERSPEKTYWICZNA BRANZA :-) A WY DALEJ CZYTAJCIE CZY PILSUDSKIEMU CHCIALO SIE LAC 23 WRZESNIA 1932R BO PRZECIEZ POLITOLOG MUSIA ZNAC TAKIE SZCZEGOLY ZEBY "zAGIAC" ROZMOWCE ;-) TYLKO CZY GO ZNAJDZIE BO KAZDY MA W DUPIE POLITOLOGOW (PRACODAWCY)

:o A co można robić po polonistyce? Uczyć w szkole... Już niedużo niżej można upaść :D

Gość kiedys maturzystka
A ja poszłam na informatyke. Kompletnie sie tam nie odnajduje :O no ale wiadomo, patrze na perspektywy yh :O

Gość cieciuwa
Stosunki sa dla frajerow dlatego ze sie uczysz historii, a ona ci na nic potrzebna ;-) poza tym po tym kierunku nie wiesz nic i jestes rowniez politologienm

Gość lumeena
co za róznica jaki kieruek = nie masz znajomości to i tak dupa.

Gość anka baranka 2 kije
piotrusiu drogi...czytaj ze zrozumieniem... nie studiuje stosunków...więc 🖐️ gnojku

:D Ale skoro ci się tak podoba to zapewne będziesz studiować te stosunki międzynarodowe, i to na jakiejś wyższej szkole mydła i powidła

ale sluchaj, moim zdaniem praca nauczycielki dla kobiety jest jak najbardziej odpowiednia, jezeli ktos jeszcze lubi uczyc dlaczego krytykujesz jego wybor? do tego ma sie mnostwo wolnego

Gość psia jego mać
anka - ja w olsztynie na UWM.

Gość cieciuwa
ja sie z tym zgadzam bo kobiety to urodzeni niewolnicy, wiadomo do czego sie tylko nadaja :-)

Jak któraś chce to niech pracuje nawet przy kopaniu rowów :D

ja skonczyłam politologie, prowadze swoja firme i nie narzekam, do przegranca zyciowego duzo mi brakuje... A politologie studiowałam dla przyjemnosci, bo mnie to interesuje.

kurde nie czaje bo po polonistyce mozna uczyc w szkole i to jest takie dno?? nie przesadzaj...

Gość anka baranka 2 kije
podoba mi sie jako kierunek ale nie studiuje tego i raczej juz nie bede :o poprostu jak sie nad tym zastanowiłam to nie mogłam wymyslic co się robi po takim kierunku...ja przez pół roku byłam na kulturoznawstwie na UJ i spier.doliłam z tamdąd prędko jak zaczęła sie własnie hiostoria i jak zastanowiłam sie porządniej czy chce pracowac całe życie w domu kultury:o

Gość Jedziemy po zioło
a co myślicie o geodezji i kartografii? :D

i vwazne jest tez studiowac to co cie interesuje. a ty piotrus ban co studiowiwales badz studiujesz?

Gość cieciuwa
dobra sprawa ;-) studiuj

Gość Piotruś Ban z wizytou
Anke pewnie wyjeebali z tego kulturoznawstwa bo nie potrafiła zdać tych łatwych egzaminów co tam mają na poziomie liceum :o To przykre, nie chwal się tym lepiej

Gość anka baranka 2 kije
PSIA JEGO MAC a ja w krk.. ale miłe mam wspomnienia z olsztynem- macie tam klub sportów walki i walczyłam z wami 4 razy....3 wygrałam :classic_cool:

Gość cieciuwa
OBRONA NIEUDACZNIKA: "A TY CO STUDIUJESZ?" :-D

Gość lumeena
skonczyłam matematykę [specjalnośc matematyka w finansach] na uniwersytecie, dziennie, i co? od 4 miesięcy nawet nikt do mnie nie zadzwonił z odpowiedzią na moje cv :( takze kierunek studiów może nic nie znaczyć :(