Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ashlee92

ZWOLNIENIE Z WF WROCŁAW PILNE !!!!

Polecane posty

witam, chciałabym abyście dali mi namiary na jakiegokolwiek lekarza, który bez problemu by mi wystawił zwolnienie całoroczne z zajęć wf. Proszę napiszcie mi na priv na ashlee9233@o2.pl namiary na jakiegoś lekarza.. albo podajcie namiay na siebie to napiszę do was w tej sprawie.. dlaczego nie chcę ćwiczyć na wf? nie z lenistwa, tylko dlatego,że mam duże kompleksy, po prostu niecierpię tego przedmiotu;( poza tym nie ma też warunków na zajęcia wf bo dlaczego mam siedzieć cały dzień na lekcjach spocona i brduna? to nie jest naprawdę nic przjemnego.. a poza tym nie jestem zbyt sprawna fizycznie i zdolna z wf.. nie umiem i niecierpię grać w jakąkolwiek grę zespołową, to dla mnie zbyt duży stres;/ Poza tym,żebyście nie pisali,że nie będę mieć ruchu i będę gruba to chce się zapisać na kurs sztuki walki (jeszcze nie wiem na jaki:P), chodzę na basen, dużo chodzę, ćwiczę dla siebie w domu, i na siłownię też zaglądam. Ale wf dla mnie to męczarnia psychiczna i fizyczna, bo nie potrafię wielu rzeczy robić. a i zwolnienie do liceum potrzebuje.. Ps.mam lekko krzywy kręgosłup- czy to może być powód zwolnienia?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować