Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaaaaaaad

co pomoze na wypadajace włosy???

Polecane posty

Gość zalamkaaaaaaaad

od jakis 2 mcy strasznie wypadaja mi włosy. dziewczyny potrzebuje niezbyt drogiego preparatu, ktory to zachamuje, jakie szampony, odzywkii inne cuda polecacie?????

Gość TINA12
Trzeba znależć przyczynę.Jeśli nie jest to spowodowane chorobą, to można spróbować ampułki do wcierania Seboradin, witaminki Vitapil jest super i kompres z odżywki Wax- zerknij na ten temat w forum.

Gość emu-80
Ja polecam szampon do włosów dermena dostępny w aptece za około 30 zł albo nieco tańszy neril około 20 zł też dostępny w aptece.Do tego jakieś tabletki dobry jest Vitapil ale kosztuje około 30 zł.Tabletek tego typu jest dużo można wybrać jakieś inne byle by zawierały skrzyp. Co do innych preparatów to dobra jest odżywka WAX za jakieś 20 zł no i seria seboradin szczególnie lotion do wcierania. No i jeszcze sposób domowy i tani czyli nacieranie włosów naftą kosmetyczną albo robienie maseczki z nafty żółtka i paru krople cytryny.

MI bardzo wypadały, i kiedy zaczęłam stosować te kosmetyki, zauważyłam, że wypada mi ich coraz mniej Myję szamponem Farmona ze skrzypem, stosuję maseczkę Wax i łykam Humavit ze skrzypem i pokrzywą