Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

PO POłUDNIU PRZYJEżDżA DO MNIE PIERDOLNIęTA KUZYNKA

Polecane posty

ja pierdoooleeee taka lizodupa :o ostatnio jak byla to wszedzie mi zagladala,a przy mojej mamie taka swietoszka :owkurwiająca debilka jeszcze zjeeebanie ambitna oto jej cytaty: \"wszyscy są mili ale głupi\" \"ale ja musze miec te zeszyty one sa z nici\"(i kupowała 1 zeszyt po 10 zł :o) \"ja musze miec ta srednia zatluke tego kto bedzie mial lepsza\" \"ale ja sie wcale nie ucze do lekcji\" albo byla taka sytuacja : przyjechala do mojej babci a babcia usmazyla placki ziemniaczane.ona powiedziala ze nie bedzie tego jadla bo mama tego nie robi w domu l.jak zaczela jesc to sie spierala ze swoim wujekiem na takie cos: moja mama robi lepsze placki i tak w kolko.az w koncu sklapnela sie i zamnela. jeszcze spierała sie z moja ciocia o cos tam i sie upierala ze ona ma racje i tak w kolko i nie wmowisz jej ze nie ma rcji i jeszcze ten przyglup do mnie przyjedzie dzisiaj a chcialam zregenerowac sily przed 1 wrzesnia ale tylko sie wkurwie 😡

Gość mam pytanieeee
Draż. ty jestes ostro pojebana

Gość śliczna mała.
Wyjdź "pilnie" z domu

Gość mialas isc z psem na spacer
:classic_cool:

Gość kjhkjh
mam dzisiaj zly dzien😠 z samego opisu mam ochote ja udusic😡

ide ale przed poludniem za ok.30 min a ona przyjedzie tak 16,17:O:O:O😭i co ja zrobie??nie moge wyjsc z domu chyba ze z ta maszkara :O😭

jeszcze ma młodszego brata (3 l :O:O:OO:O)to zawsze przylezie a on na dodatek sie boi psa wiec ona musi byc zamknieta w lazience albo na kolanach u kogos😡kurwa! i nie bede mogla wejsc na kafe bo ten lachociag wszystko wygada swoim starym i bede miala przejebane :O a jak zobaczy ten topik to bedzie sraka wiec nie moge nic!kurwa😡 😭

zapytaj sie tej glupiej cipy ja nie wiem :O po co mi takie stresy z tym czyms :o:O:O:O??!!!

Drażetce puściły nerwy bo jej kuzynka ma mały jędrny biuścik a nie to co Draża. krowie wymiona i dlategoż jej nie lubi :classic_cool: